- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
Aynıyım canım benim de gün içinde hep midem bulanıyor hatta bişey mi var diyorum sabahları olur da gün içinde de oluyorKızlar benim gibi zor geçirenler var mı hiç birşey yapamıyorum bişey yiyemiyorum sürekli midem bulanıyor ne yapıcam böyle bilmiyorum
Çok kötü bir durum belki kussam rahatlarım ama sadece bulantı var napıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.Ben iki gundur o kdr bulaniyorumki kafami kaldiramiyorum bulantidan
Benim gözümü açmamla başlıyor kahvaltı dahi yapamıyorum doğru düzgün biraz kraker yiyorum sürekli devam ediyor bulantı hali.Aynıyım canım benim de gün içinde hep midem bulanıyor hatta bişey mi var diyorum sabahları olur da gün içinde de oluyorAllah yardımcımız olsun
Benimde oyle canim ama bugun birazda iyiyimm cok kotuymus ya yemeklerden migdem bulaniyor ☺Kızlar benim gibi zor geçirenler var mı hiç birşey yapamıyorum bişey yiyemiyorum sürekli midem bulanıyor ne yapıcam böyle bilmiyorum
Aynen benimde burnuma bir koku gelmesin öğürmeye başlıyorum hemen çok zormuş gerçekten.Benimde oyle canim ama bugun birazda iyiyimm cok kotuymus ya yemeklerden migdem bulaniyor ☺
Canm ben bu testleri sağlık ocagına gittiğimde doktor yaptı hepsini sonçlar çıkncada kendi doktoruma götürdümMerhaba kızlar bende nasipse Haziran ayında bebiş sahibi olcam .. şuna 6+2 haftam doktor benden kan testi istedi size sorum sizden de istedimi sonuçlarınız ne oldu nasıl ilerledi merak ediyorum
Canm bazılarnda çkıyo bazlarnda çkmıyo bence en azndan adet gününü bekle..ben tam bat günmde yapmıştımMerhaba kızlar adet günüm tahmini cuma, ayın 25 i yarın sabah test yapsam çıkar mı sizce?
Benm mide bulantm falan olmamasna ragmen biraz vermişim herlde düzene girer diye dğşnüyormKilo durumları nasıl hanımlar ?alan ,veren ...
Aynı canım ben de öyleyimBenim gözümü açmamla başlıyor kahvaltı dahi yapamıyorum doğru düzgün biraz kraker yiyorum sürekli devam ediyor bulantı hali.
Kilo vermedim aynıyım benKilo durumları nasıl hanımlar ?alan ,veren ...
Kesinlikle canim kusmuyorumda kuscak gbi oluyorum .. bebeklerimiz saglikli olsunda senin kac kacÇok kötü bir durum belki kussam rahatlarım ama sadece bulantı var napıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun.
Ben iki kilo verdimKilo durumları nasıl hanımlar ?alan ,veren ...
Ovulasyon testin varsa onunlada deneyebilirsin köyü çıkıyorsa ihtimal var demektirEczanede erken gebelik testi yoktu bende mecbur normal aldım yarın deniyeceğim şansıma
Benimde alttan ultrasonla 5 haftalık ici henüz boştu korkma normal canım
Aynen canım 6+1 haftalık seninKesinlikle canim kusmuyorumda kuscak gbi oluyorum .. bebeklerimiz saglikli olsunda senin kac kac
1 haftadır aynı durumdayım. Bazı gün çekilmez oluyor, bazı gün daha iyiyim. Bugün iyi günümdeydim mesela. Sürekli ağzımda hastaymışım gibi bir tat ve arka planda kusturmayan ama devam eden bulantı. Ben doktoruma sordum, bebek vücuttaki depolanan vitamin ve minerallerden beslendiği için ilk aylar kendinizi yemek için zorlamayın dedi. Neyi yiyebiliyorsanız ondan yiyin. Ben bana iyi gelenleri söyleyeyim; kraker, muz, mandalina, elma, makarna( özellikle yoğurtla karıştırınca), ekmek, peynir(süzme beyaz peynir ya da krem peynir özetle kokusuz peynirler), süt( normalde asla içemem ama hamilelikte su içemiyorum soğuk süt mide yanmasına çok iyi geliyor). Ayrıca şunu farkettim ki yorgun olduğum ya da az uyuduğum günler belirtiler ikiye katlanıyor. Hafta sonu bol bol uyudum mide bulantım azaldı. Mümkün olduğunca dinlenin.Benim gözümü açmamla başlıyor kahvaltı dahi yapamıyorum doğru düzgün biraz kraker yiyorum sürekli devam ediyor bulantı hali.
Tamam canim saol bende bahsedicem doktora ozellikle sol yanimda oluyor amaBenim doğumdan sonra ortaya çıktı, ataklarla devam etti, en son aldırdım. Eltimde aynı benim gibi rahatsızlandı acile gittik anlamadı doktor dedim bu safta kesesi ağrısı adam ısrarla bakmadı sonra normal muayeneye gitti orda cıktı. Inşallah safra değildir ama seninde aklında olsun
Aynen canim zormusAynen benimde burnuma bir koku gelmesin öğürmeye başlıyorum hemen çok zormuş gerçekten.