Iyim canim kizimi uyuturken bende uyuyakalmisim smdi uyandim bisey kalmamis cok sukurAllah allah acile gitseydn canm yaa iyimisn şuan
Yokk boyle bi problem yasamadim hicBu rahatsızlık bana safra kesesi ağrısı gibi geldi, daha önce bi sorununuz varmiydi ??
Rahim kendini hazırlıyor , ilk hamileliğin değil miIyim canim kizimi uyuturken bende uyuyakalmisim smdi uyandim bisey kalmamis cok sukur
Yokk boyle bi problem yasamadim hic
Ay çok şükürrrIyim canim kizimi uyuturken bende uyuyakalmisim smdi uyandim bisey kalmamis cok sukur
İnşallah canım benmde kontrolüm salı günü bakalım değerimde artış varmı kese ve bebek gözükücekmi Allah hakkımızda hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallahKese icin haftaya pazartesi gel dedi
Dogru soyluyosun sadece az gibi geldi iki gunde bu artis daha fazla bekliyodum
Normal diyorsa normaldir insallahh
Hayırlı olsun nasıl öğrendinmerhaba hanimlar bende geldim araniza 5+5 gunluk hamileyim
teşekkür ederim biraz tesadüfen ögrendim idrar yolu enfeksiyonu için doktora gitmistim son adet tarihimi sordu bende bugun olmam gerekiyor dedim gebelik tahlilide eklemis testlerin arasina sonuçları alinca gebe olduğumda çıktı ortaya çok şaşırdımHayırlı olsun nasıl öğrendin
Peki öğrendiniz mi sorun neymişIyim canim kizimi uyuturken bende uyuyakalmisim smdi uyandim bisey kalmamis cok sukur
Canm hoşgeldn keseyi ve bebgi gördnmü ne durumdasınmerhaba hanimlar bende geldim araniza 5+5 gunluk hamileyim
Çok güzel bir süpriz olmuşteşekkür ederim biraz tesadüfen ögrendim idrar yolu enfeksiyonu için doktora gitmistim son adet tarihimi sordu bende bugun olmam gerekiyor dedim gebelik tahlilide eklemis testlerin arasina sonuçları alinca gebe olduğumda çıktı ortaya çok şaşırdım
hoşbulduk keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dediCanm hoşgeldn keseyi ve bebgi gördnmü ne durumdasın
biraz endişe veren bir süpriz oldu malesef risk alarak antibiyotik kullanmam gerekti onunda riski düşük yapmammış inşallah oyle bir etkisi olmadan atlatırım bu süreciÇok güzel bir süpriz olmuş
biraz endişe veren bir süpriz oldu malesef risk alarak antibiyotik kullanmam gerekti onunda riski düşük yapmammış inşallah oyle bir etkisi olmadan atlatırım bu süreci
Amin canm insallah gittigim dr haftaya pazartesi cagirdi instagramdan baska bi dr la gorustum 48 saatte bir kan vermeye devam et dedi bakalim yarin veririm belki yakin bi hastaneye gidipİnşallah canım benmde kontrolüm salı günü bakalım değerimde artış varmı kese ve bebek gözükücekmi Allah hakkımızda hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah
Bende daha gitmedim canım 12 kasım randevu dahaTek dr a görünmeyen ben kaldım galiba cumartesi için randevu aldım
Yok 2.benim ilkinde boyle agri cekmedim bu daha farkli ilk gebeligimle alakasi yok yasadiklarimin hicRahim kendini hazırlıyor , ilk hamileliğin değil mi
Yarin gidebilirsem insallah ogrenicem canmPeki öğrendiniz mi sorun neymiş
Ayy ne güzl canm bizmde hemen hemen aynı dönemlerde duyulck sanırmhoşbulduk keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi
Ne kadarlık canım ve degerin kaçtı. Bende yarın gitcem bakalım inşallah görünür yavrum kesesi.Canm sen keseyle bebeği ne zaman görmüştünn