2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Haklisin canim tamam tamam kizma 🤗 Bi yazi sonra basliyorum kafamda .. kendime soz veriyorum sabirla duayla pazartesiyi bekliycem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤🌸🌸🌸
Aynen bekle bende senin gibi boyle gittim gittim pazartesiyi bekledim hep bir gittim kesem gözüktü bi gittim bebek yok daha bi gittim kalp atışı duyuldu. Agrın sızın yoksa ozellikle hele hiç sıkıntı yapma.ben de 8 haftalık oldum bebegim ne alem de bilmiyorum dua ile bekliyorum 9 ay 40 hafta sürekli kötü düşünmekle gecmez ki demi. İyi düşün iyi olsun

Aynen bekle bende senin gibi boyle gittim gittim pazartesiyi bekledim hep bir gittim kesem gözüktü bi gittim bebek yok daha bi gittim kalp atışı duyuldu. Agrın sızın yoksa ozellikle hele hiç sıkıntı yapma.ben de 8 haftalık oldum bebegim ne alem de bilmiyorum dua ile bekliyorum 9 ay 40 hafta sürekli kötü düşünmekle gecmez ki demi. İyi düşün iyi olsun
Haklisin canim kendime de bebege de zarar veririm boyle , bugun agrim var neden bilmiorum gece usutmus olabilirim acik renkli ya da kahvemsi akintilarimda oluyo bu da normal diyolar kirmizi olmadigi surece folik asit aliyorum , progestan kullaniyorum midem ne kadar bulansa da beslenmeye calisiyorum elimden gelenler bu , sende yasiyo musun mide bulantisi

Haklisin canim kendime de bebege de zarar veririm boyle , bugun agrim var neden bilmiorum gece usutmus olabilirim acik renkli ya da kahvemsi akintilarimda oluyo bu da normal diyolar kirmizi olmadigi surece folik asit aliyorum , progestan kullaniyorum midem ne kadar bulansa da beslenmeye calisiyorum elimden gelenler bu , sende yasiyo musun mide bulantisi
Evet sürekki yanma var ve cogu şeyden tiksinmiş durumdayım.

KIZLARR GRİP OLUYORUM NE İÇEBİLİRİM İLAÇ
Geçmiş olsun canım. İlaçlık kadar kötüysen dahiliye doktorunun verdiği parasetamol ilaçları kadın doğum doktorunun da onayını alarak kullanabilirsin. Yine de ilk üç ay kullandırmamaya çalışıyorlar. Onun dışında günde bir fincan ballı ıhlamur ve kivi gayet kurtarıcı 💕

Selam herkese iyi aksamlar kizlar tup bebekle hamile kalanlar is yapiyormusunuz evde
İlk hamileliğim tüp bebekti. Doktor hamile kaldıktan sonra durum aynıdır. Naturel yada tüp bebek farketmez ciddi bir risk olmadıkça. Demişti. Gerçekten çok güzel geçmişti. Tabiki dikkat etmek gerekli. Zorlamamak daha yumuşak hareket etmek tedbirdir. 41. haftada Doğum gerçekleşmişti. Şimdi naturel gebelik ama riskli kanamam oldu çok yormamaya çalışıyorum kendimi. Nasip kısmet. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.

Geçmiş olsun canım. İlaçlık kadar kötüysen dahiliye doktorunun verdiği parasetamol ilaçları kadın doğum doktorunun da onayını alarak kullanabilirsin. Yine de ilk üç ay kullandırmamaya çalışıyorlar. Onun dışında günde bir fincan ballı ıhlamur ve kivi gayet kurtarıcı 💕

Kadin dogum doktoruna bile danisabilirsin aslinda

Bana da verdi doktor ama icmiyorum. Benim troid ilaci ve progestan kullaniyorum ekstra ilac olmasin dedim. Simdiye kadar idare ettim artmaz insaAllah. Senin cok mu kotu bulantilarin

Bende tiroid ilaci kullaniyorum evet cok fazla malesef ben ilacsiz idare edemiyorum ama prilam gebelikte a kategori ztn hamile kadinlar icin tasarlanmis

Tesekkurler cevaplar icin bugun mecburen dinlene dinlene yaptim bende camasir asmak yemek vb.ama ev supurmuyorum esim yapiyor doktora sormustum temizlik vs.yapma demisti yarin kontrolum var tekrar danisacagim

X