2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Canım panik yapma ben 6 da gördüm hepsini. Hatta karından baktılar bende kese bile yoktu. Doktor dış gebelikten şüphelendi. Vajinal bakmak gerek dedi ben de korkuyorum dedim hatta beni sakinleştirdi bakmamız gerek dedi. Bakınca bebek de oradaydı kese de. Ama karından hiç görünmedi. Hatta bak vajinal resmni ekliyorum 6 haftalık resmi
Canım doktorum karından bakıyo bi hafta sonra kontrolüm insallah o zaman görürüz aslında vajinal baksaydı belki içim rahatlardı artık Allah a emanet

Başka doktora da git. Kötü düşünme. İnşallah seninledir bebeğin.
İnsallah canım suan küçük bi ilcedeyim haftaiçi calısdıgım için gidemiyorum baska yere bu doktora 1 hafta sonra ramdevum var gene görülmezse vajinal ultrason istiycem olmazsa izin alıp baska doktora giderim

Kanaman vs var mı ?
[/QUOTE
Gecen hafta kahverengi akıntılarım oldu doktora gittim doktor da evet kese cevresinde dedi ama yerlesme kanamasıymış cuma günü gittgimde gecmişti ama bugun gene kahvemsi akıntı geliyo galiba stresden oldu eskiden ne güzelmiş annelerimiz hic bise bilmeden doguruyolarmış simdi bilgiye erisim cok kolay o yuzden stres hat safada

Kızlar benim artık normal bi gebelik oldugundan umudum kalmadı pazartesi gittgimde kese yuvarlakdı cuma gittim şekli su damlası gibi olmuş ve yolk sac kesesi yokdu içinde normalde kese göründükten iki üç sonra yolk sac kesesi gözükürmüş 😢😢😢😢 ne bebek vardı ne de yolk sac kesesi 5 i bitirdik bugun 6. Hafta
Canım umudunu kaybetme hemen ben 6+4 te gittim sadece kese vardı 7 de doktor çağırdı kendim gitmedim 8 de gittim kalbi duydum acele etme geç döllenme olabilir seninde☺️

Karından bakdı canım pszartesi yuvarlakdı daha cok cuma günü su damlası gibiydi olumsuz konustu bizz kese seklini yuvarlak isteriz dedi içinde bebek yok yolk kesesi yok , belki sorunlu bi yumurta sorunlu sprem eslesmis olabilir dedi
ah sen benm kesemi görsen kuşa benziyodu diyodm bu niye böyle..şimdi gayet düzgündüü :KK70:

canm ben 5 te gittim sadece keseyi gördk..6 da gittim yolk sacı gördük bide pıt pıt kalbini gördk ama duyamadk...8 de gittk gümgüm duyduk hiç merk etmeee..kesen var dış gebelk değil içini rahat tut
bazen karın bölgesinde yağlanma olduğunda da geçgörünüyo ultrasonda diyolar ne kadar doğrudur bilmiyorum ama

H
Heyet raporunu ne sebeple kaç gun enfazla kac kere yazıyorlar canım ,hamılelık boyunca bellı bir sınır var mı ? Senın dr un karar verıp heyette mı onaylatıyo? Ozel hastanede de oluomu? Tesekkuler şimdiden cevabın için .sen kacıncı haftadasın buarada
Ben ozelden aldm en fazla 40 veriolar bi kerede sanrm 2 yada 3 kez alnablio yilda yanls olmasn emn degilim.yogun bulanti kusma ve kanamam vardi bashekim de tanidkti rica ettik doktor pek yanasmadi ama bashekim isteynce mecbur kaldi 3 doktor muayene etti imzaladilar 30 gun aldim.6 aralikta bitecek insallah ozamana kadar toparlanrm suan 9+4 teyim.isim evime uzak hergun 1 saat gt gel mesafesi var bu seklide gidip gelncek gibi degildi mecbur kaldik.1 aydrda ztn gitmiorm butun izinlermi kullandim.toplamda 2 ay gtmicem iste😑insallah bian once toparlnrm

X