- 3 Ekim 2019
- 510
- 331
Bencede canim ☺Dün akşam bana da oldu ☺ Bence rahimin büyümüsiyle ilgili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede canim ☺Dün akşam bana da oldu ☺ Bence rahimin büyümüsiyle ilgili
Canım ben adetten 5 gün önde gidiyo gözüküyorum kese olarak yani kese boyutuna göre şu an 6+1 im 7+1 de kalp atımı için gitcez inşallah İlk benim biraz tecrübesizlik endişe heyecan hepsi karmakarışık Sizde durumlar nasılAynı sekilde bende sorcakdım unuttum unutuyorum herseyi , sen kacıncı haftadasın ne durumdasınuz canım
O kötüymüş, dikkat etmek lazım Allah şifa versinEvde halılarım ince yünsüz olanlardan. Birazda titizim ☺ Ama işyerimde sürekli toza maruz kalıyorum maalesef ve hava değişimi de çok tetikliyo
Canım benimki daha karısık ben adet görmeden kaldım en son 9 eylülde düşük yapmışdım kalmısım ama doktor 5 haftalık dedi pazartesi yarın 6 hafta oluyo ama bebegi göremedim onun stresi var üstümde bi de kese su damlası gibiydi bir de mide bulantım cok varCanım ben adetten 5 gün önde gidiyo gözüküyorum kese olarak yani kese boyutuna göre şu an 6+1 im 7+1 de kalp atımı için gitcez inşallah İlk benim biraz tecrübesizlik endişe heyecan hepsi karmakarışık Sizde durumlar nasıl
Canım bence hemen moral bozma içeride neler oluyor kestirmek zor biraz sabır inşallah iyi çıkar bir sonrakinde bebiş görünür. Mide bulantım benimde yeni başladı ama kese yuvarlak gibi fotodaCanım benimki daha karısık ben adet görmeden kaldım en son 9 eylülde düşük yapmışdım kalmısım ama doktor 5 haftalık dedi pazartesi yarın 6 hafta oluyo ama bebegi göremedim onun stresi var üstümde bi de kese su damlası gibiydi bir de mide bulantım cok var
Teşekkür ederim aminO kötüymüş, dikkat etmek lazım Allah şifa versin
Aynı şey bende de oldu hiç stres yapma. Haftasına kalp atışını bile duydum ben. 1 hafta oncesinde birşey yoktu boştu hatta 5 gun sonra gittim kalp atışı dinledim. Bu doktorlar hep boyle benim kesem de yuvarlak degil su damlası gibiCanımm içime su serptin insallah ya 10 gün sonra gel dedi doktorda bi de kesenin içinde yolk kesesi oluyomus o da yok henüz
3 hafta sonra gel dedi canim insaAllah sorunsuz devam ederim bakalimBidaha ne zaman gıdeceksın canım ?
Çok önemli bişey değil mi folik asit hergğn içmek gerekmiyor muBenim değerim biraz fazla çıkmıştı doktor 2 günde 1 al demişti, bende unutuyorum bazen çok önemsemiyorum:)
Önemli ama unutunca kafaya takilicak bişey değil çünkü devamlı içen birinin hemen yükseliyor birde sadece ilaçtan değil başka seylerdende folik asit aliyor vücut, bi iki gün unutunca bişey olmaz yani :) doktorum bana söylemişti her gün içme diye ordan biliyorum, ust sınırdan fazla çıkmıştıÇok önemli bişey değil mi folik asit hergğn içmek gerekmiyor mu
Bunu ben de gordum sayfada. Baya kisinin de tutmus ama Allah bilir her seyi. Saglikli olsun insaAllahhhKesenin solundayken erkek olurmus muhabbetine inaniyorm musunuz?
Birde doktorunuz soyledi mi bebek sagda ya da solda diye? Ben sagdan yumurtlamisim bebekde sagda ama kesenin solunda yani seninki gibi:)
Anladım canım sağol dün biraz aklıma takılmıştı içimi ferahlattınÖnemli ama unutunca kafaya takilicak bişey değil çünkü devamlı içen birinin hemen yükseliyor birde sadece ilaçtan değil başka seylerdende folik asit aliyor vücut, bi iki gün unutunca bişey olmaz yani :) doktorum bana söylemişti her gün içme diye ordan biliyorum, ust sınırdan fazla çıkmıştı
Akşam da içsem olur. Ben öyle yapmıştım tahlile gittiğim gün.Kızlar bugün folik asit ilacımı içemedim ya bişey olur mu ki
6+0 da gittim karından kese bile gözükmedi. Doktor göbekte az yağlanma olsa gözükmüyor net dedi. Çok kilolu da değilim 1.60 boyum 63 kg. Alttan baktı. Kese bebek hepsi görüldü hatta bebek 0.43 cm idi o yüzden aklına takılıyorsa alttan muayene ol.Evet karından
Benim sıkıntım sadece kese sekli garip mi diyeydi cunku internette hikac yorum okudum yuvarlak olmamasiyla alakali ama suan takmiyorum zaten. Takmamaya karar verdim bi sıkıntı olsaydı doktor soylerdi heralde. Bu hafta deil sonraki haftaya gidicem kontrole inşallah. Benim 5 haftalıkken kese göründü karnımdan. 6 haftalıkkende goruntudeki gibiydi. Bebegide kalp atısınıda gördük cok şükür. Herkeste farklı olabiliyo demekki6+0 da gittim karından kese bile gözükmedi. Doktor göbekte az yağlanma olsa gözükmüyor net dedi. Çok kilolu da değilim 1.60 boyum 63 kg. Alttan baktı. Kese bebek hepsi görüldü hatta bebek 0.43 cm idi o yüzden aklına takılıyorsa alttan muayene ol.
Anlattiklarinizi ilk gebeligimde fazlasi ile yasadim ve gunde 2 kez serum veriliyordu. Hipermezis gravidrm mu ne tip dilinde bi arastirin derim. Cok susuz kalmayin acile gidip mutlaka serum alin biraz rahatlatiyor vucudu susuz tuzsuz birakmayinGercektn oylee 1 ay icinde 6 kilo verdim ben agzma bsey surmek istemiorm elmde pet pardak surekli ona tukuruyorm tukrugumu yutsamda kusuyom benmki apayri ilgnc.ha betern beteri var tbki herkes kendi capindq bir sekilde sinaniyo rbbim sonumzu guzel eylesin
Canım senin için cok sevindim insallah bende aynı mutlulugu yasarım saglıcakla alırız insallah kucaklarımızaAynı şey bende de oldu hiç stres yapma. Haftasına kalp atışını bile duydum ben. 1 hafta oncesinde birşey yoktu boştu hatta 5 gun sonra gittim kalp atışı dinledim. Bu doktorlar hep boyle benim kesem de yuvarlak degil su damlası gibi
Burada karşılıyor. Oturum olsun olmasın. Oturumsuz nasıl ordasın ilginç. Vizeli misin. Yani oturum vize yoksa yasadışı olur. İlticacı değilsen. Her neyse. İnşallah yardım eden vardır. Fransa’nın şartlarını pek bilmiyorum.Talep etsem bile yapmazlar bence öyle bisey benim oturumum yok çünkü daha çok.cok kendinle bilen birini getir dicekler ama hastane öyle biseyi karsiliyormu