2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Merhaba, vajinayı çok silmemek gerekiyor, bu doğal yapıya zarar veriyor, ayrıca kız bebekleri duşta uzun süre tutmamak, küvette bekletmemek ve vajinayı sabunla yıkamamak gerekiyor, bunlar idrar yolu enfeksiyonuna sebep olan şeyler. O bölgeye pişik kremi sürmeye gerek yok aslında, sadece poposuna incecik sürerseniz oraya kadar bulaşmaz.
mama sandalyesi chicco poly2 kullanıyorum memnunum.
kanguru Neko switch kullanıyorum ama bel ağrısı yapıyor bende, belki de yanlış takıyorum bilemedim, gerçi kızım da epey ağır
Bana da bel fıtığı olan bir arkadaşım önermişti çok rahat diye, kullanımına tekrar bakmam lazım sanırım.

Besin değerleri aya göre ayarlanıyor ama ihtiyacını karşılamayabilir 1 numara doktoru arayıp sorsanız içiniz rahat etse, kilosuna göre yorum yapmak gerekebilir.
Doktora ulaşmak imkansız maalesef Bi kaç gün idare edip öyle geçeyim eczacı zararı yok demiş ama yine de doktorlardan iyi bilemez tabi

Kızlar biz ilk ay bile bu aralar zorlandığım kadar zorlanmadim 4. Aydan beri uyku düzenimiz berbat her saatte yarım saatte uyanıyor sizlerde durumlar nasıl 4. 5. 6. Aya mi özel bu benim kizima mi acaba

Kızlar biz ilk ay bile bu aralar zorlandığım kadar zorlanmadim 4. Aydan beri uyku düzenimiz berbat her saatte yarım saatte uyanıyor sizlerde durumlar nasıl 4. 5. 6. Aya mi özel bu benim kizima mi acaba
Bizim de 4. Aydan sonra bir düzen tutmadı uyku, gece bazen çok uyanıyor bazen kesintisiz 4 saat uyuyor, kabullendim artık, uykusuzluğa da alıştım sanırım gündüz hiç uykum gelmiyor normal kabul edip sinirlenmiyorum, çünkü sinirlenince gece sürekli uyanmak dayanılmaz geliyor.

Merhaba alerji testini Şüphelendinizdemi yaptırdnz ? Bu Arada alerjik bebekler için de tarifler var
Kızım 1 aylık olunca ben yumurta yediğim zamanlarda yüzünde küçük döküntüler oluyordu ondan hiç yumurta yemedim şu zamana kadar
Yoğurt değil ama sade süt içince de oluyordu
Ek gıdaya geçince yoğurt verdim tüm vücudunda döküntüler oldu. Alerji testi yapıldı öyle buğdaya da alerjisi olduğunu öğrendik
Süt yumurta ve buğdayın olduğu tarifler o kadar az ki.

Herkese merhaba. Biz ek gıdaya başladık
Maalesef ki süt ve süt ürünlerine yumurtaya buğdaya alerjisi çıktı kızım ne yedireceğimi şaşırdım kaldım sanki her şey bunlardan ibaret gibi
Merhaba alerjik olduğunu nasıl anladınız kan testinden mi ,test yaptirdiysaniz nerede yaptırdınız, benim bebeğimin de yüzünde kızarıklıklar var, bı sure sır ek gıdaya geçtik acaba yumurtadan olabilirmi , atopik diye düşünerek mustela, corasetin kremler aldık suruyorm ama fayda sağlamıyor gibi

Sizin bebeğinizin de böyle mi

Kuzum benim Gıda alerjisi gibi dra danıştınızmı ? Bu arada bizimde kakada kan gördüm şok içindeyim Ek gıdaya geçmiştik şimdi nerden başlayacağımı neyi keseceğimi bilemiyorum
Üç gün kuralı yapmamış mıydın canım tek tek baştan yine dene istersen verdiklerinden

Üç gün kuralı yapmamış mıydın canım tek tek baştan yine dene istersen verdiklerinden
Canım 3 gün yapmadım ama 15 gün oldu tüm verdiklerim aynı hiç bişe olmamıştı birde yoğurt bile Vermedim daha korkudan gazlı diye Çöktüm ya moralim nasıl bozuk anlatamam . Benmi yedim omu yedi hangisi dokundu etmi sütmü yumurtamı ne zor ya birde mamada kullanıyorum süt aletjisi ise ne vericem off beynim yandı

Ahh kıyamam çok kötü olmuş belli ki yediği bişey alerji yapmış

Kuzum benim Gıda alerjisi gibi dra danıştınızmı ? Bu arada bizimde kakada kan gördüm şok içindeyim Ek gıdaya geçmiştik şimdi nerden başlayacağımı neyi keseceğimi bilemiyorum
Doktor atopik gibi dedi cildiyeye mi gitmek lazm bilemedik, hepsini kesip en baştan tek tek başlayın gıdalara olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…