- 15 Aralık 2015
- 374
- 278
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres yapma canım baştan vermeye başla eğerki önceden verdiklerine tepki verirse belli olur onun yedikleri etki etmezse senin yediklerin belki yapmıştır alerjisi varsa normal mamada kullanmamalısın yoğurta vermemelisin inşallah alerji değildir çünkü aşırı zorCanım 3 gün yapmadım ama 15 gün oldu tüm verdiklerim aynı hiç bişe olmamıştı birde yoğurt bile Vermedim daha korkudan gazlı diye Çöktüm ya moralim nasıl bozuk anlatamam . Benmi yedim omu yedi hangisi dokundu etmi sütmü yumurtamı ne zor ya birde mamada kullanıyorum süt aletjisi ise ne vericem off beynim yandı
Biz. Henüz olmadık ikinci ay aşısı ertelendiği için hepsi iki hafta geç oluyor korkma canım baktın hafif yükseldi calpol verirsin sıkıntısız Bi şekilde atlatırsınız inşallahYarın 6. Ay aşısı var korkuyorum ya inşallah ateş yapmaz sizlerin nasıl geçti kızlar
Canım eğer büyük Bi şehirde yaşıyorsan uzman çocuk alerji bölümüne götür her yerde olmuyor bu bölümler de ondan dedim öyle immünoloji alerji hastalıkları diye geçiyormuş cildiye bişey yapmaz benceDoktor atopik gibi dedi cildiyeye mi gitmek lazm bilemedik, hepsini kesip en baştan tek tek başlayın gıdalara olmazsa
Bizde hiç ateş olmadı çok şükür biz aşıyı olalı baya geçti 4 aralıktı sanırımYarın 6. Ay aşısı var korkuyorum ya inşallah ateş yapmaz sizlerin nasıl geçti kızlar
Bizim de 21 aralikti hiç bişey olmadı sukurBizde hiç ateş olmadı çok şükür biz aşıyı olalı baya geçti 4 aralıktı sanırım
İnşallah canım çok saolStres yapma canım baştan vermeye başla eğerki önceden verdiklerine tepki verirse belli olur onun yedikleri etki etmezse senin yediklerin belki yapmıştır alerjisi varsa normal mamada kullanmamalısın yoğurta vermemelisin inşallah alerji değildir çünkü aşırı zor
Canım 3 gün yapmadım ama 15 gün oldu tüm verdiklerim aynı hiç bişe olmamıştı birde yoğurt bile Vermedim daha korkudan gazlı diye Çöktüm ya moralim nasıl bozuk anlatamam . Benmi yedim omu yedi hangisi dokundu etmi sütmü yumurtamı ne zor ya birde mamada kullanıyorum süt aletjisi ise ne vericem off beynim yandı
Büyük oğlumda gece sabaha kadar uğraşmıştık canım ondan kalma bir stres inşallah dediğin gibi geçer bugün yaptırdık bakalımBiz. Henüz olmadık ikinci ay aşısı ertelendiği için hepsi iki hafta geç oluyor korkma canım baktın hafif yükseldi calpol verirsin sıkıntısız Bi şekilde atlatırsınız inşallah
Teşekkürler canım cevabın için inşallah bizimde sıkıntısız geçerBizde hiç ateş olmadı çok şükür biz aşıyı olalı baya geçti 4 aralıktı sanırım
Teşekkürler canım cevap verdiğin için içim biraz olsun rahatladıBizim de 21 aralikti hiç bişey olmadı sukur
Aslında evet aynen biraz katı kaka yaptı ama o gün sürekli az az kustudaCanım kakası katıysa, çok şiddetli kaka yaptıysa ya da kabız olduysa orada ufak kanama olmuştur onu bezinde görmüş olabilirsin. Ben de bir iki kere gördüm sonra hiç görmedim eski düzende devam ettim hep.
Ben yaaMrb kizlar benim gibi hala adet olmayan var mi 6 Ay 3 günlük bebeğim
Aslında evet aynen biraz katı kaka yaptı ama o gün sürekli az az kustuda
İyi canım darısı bizim başımıza inşallah hepimiz bebişlerle sağlıklı huzurlu yıllar geçiririzŞükür sorunsuz atlattık bu aşıyı boşuna stres yapmışım kızlar hepinize bebişlerinizle sağlıklı huzurlu iyi yıllar dilerim
Darısı başımıza bende çarsamba vurulacam aşıyı korkuyorumŞükür sorunsuz atlattık bu aşıyı boşuna stres yapmışım kızlar hepinize bebişlerinizle sağlıklı huzurlu iyi yıllar dilerim
Dentinox kullandım ama pek bir etkisi olmadı bizde denemekte fayda var yine de tabiHanımlar aranızda diş jeli kullanan var mı bizim Bi dişimiz çıkmaya başladı çok huzursuz olmaya başladı geceleri üç saat uyumadı dilini vurup durdu bu gece