2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Canım 3 gün yapmadım ama 15 gün oldu tüm verdiklerim aynı hiç bişe olmamıştı birde yoğurt bile Vermedim daha korkudan gazlı diye 🤷‍♀️Çöktüm ya moralim nasıl bozuk anlatamam . Benmi yedim omu yedi hangisi dokundu etmi sütmü yumurtamı 🙁ne zor ya birde mamada kullanıyorum süt aletjisi ise ne vericem off beynim yandı
Stres yapma canım baştan vermeye başla eğerki önceden verdiklerine tepki verirse belli olur onun yedikleri etki etmezse senin yediklerin belki yapmıştır alerjisi varsa normal mamada kullanmamalısın yoğurta vermemelisin inşallah alerji değildir çünkü aşırı zor

Doktor atopik gibi dedi cildiyeye mi gitmek lazm bilemedik, hepsini kesip en baştan tek tek başlayın gıdalara olmazsa
Canım eğer büyük Bi şehirde yaşıyorsan uzman çocuk alerji bölümüne götür her yerde olmuyor bu bölümler de ondan dedim öyle immünoloji alerji hastalıkları diye geçiyormuş cildiye bişey yapmaz bence

Stres yapma canım baştan vermeye başla eğerki önceden verdiklerine tepki verirse belli olur onun yedikleri etki etmezse senin yediklerin belki yapmıştır alerjisi varsa normal mamada kullanmamalısın yoğurta vermemelisin inşallah alerji değildir çünkü aşırı zor
İnşallah canım çok saol 💕

Canım 3 gün yapmadım ama 15 gün oldu tüm verdiklerim aynı hiç bişe olmamıştı birde yoğurt bile Vermedim daha korkudan gazlı diye 🤷‍♀️Çöktüm ya moralim nasıl bozuk anlatamam . Benmi yedim omu yedi hangisi dokundu etmi sütmü yumurtamı 🙁ne zor ya birde mamada kullanıyorum süt aletjisi ise ne vericem off beynim yandı

Canım kakası katıysa, çok şiddetli kaka yaptıysa ya da kabız olduysa orada ufak kanama olmuştur onu bezinde görmüş olabilirsin. Ben de bir iki kere gördüm sonra hiç görmedim eski düzende devam ettim hep.

Biz. Henüz olmadık ikinci ay aşısı ertelendiği için hepsi iki hafta geç oluyor korkma canım baktın hafif yükseldi calpol verirsin sıkıntısız Bi şekilde atlatırsınız inşallah 🤗
Büyük oğlumda gece sabaha kadar uğraşmıştık canım ondan kalma bir stres inşallah dediğin gibi geçer bugün yaptırdık bakalım 🙄

Canım kakası katıysa, çok şiddetli kaka yaptıysa ya da kabız olduysa orada ufak kanama olmuştur onu bezinde görmüş olabilirsin. Ben de bir iki kere gördüm sonra hiç görmedim eski düzende devam ettim hep.
Aslında evet aynen biraz katı kaka yaptı ama o gün sürekli az az kustuda

Hanımlar aranızda diş jeli kullanan var mı bizim Bi dişimiz çıkmaya başladı çok huzursuz olmaya başladı geceleri üç saat uyumadı dilini vurup durdu bu gece 😑

Merhaba herkese, bebekler ek gıdaya geçtiğinden beri kaka konusunda farklılıklarınız oldu mu? Her gün 2-3 kez kaka yapan kızım şimdi. 2-3 günde bir yapıyor 🤷🏽‍♀️

X