2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Cok korkuuorum ya nasil baslayacagimi bilmiyorum tedirginim . Ilk defa ek gida verecem
Benimde ilk bebek neden korkuyorsn ki canım youtupta instagramda var mesela nasıl yapılıp verileceği ordn bakıp izle biraz bilgi edinmiş olursun bende öyle yapıyorum pütürlü verme başta sonra yavaş yavaş pütürlüye geçersin

Instagramim yok ama acip bakayim bari . Youyube tam emin olamiyorun 3 gun kurali var ya orda hep baska seylerde katiyolar icine o yuzden

Mama sandalyesi alan var mı ben daha karar veremedim göremiyorum ya tüm modellerde acaba diyip ileri gidemiyorum. Sizler hangi marka aldınız joie multipiy modelini alan var mı

Bizi bu ataklar bitirdi benim oğlanda uykuda dönmeye taktı

Benimde ilk ikizlerim ben pütürlü veriyorum yani cam rendede rendeleyip üstüne çatalla da bir tur geçip veriyorum. Blendera hiç vurmadım. Önce bir ööö ettiler çabuk alıştılar şükür. 5.5 aylıklarken tadımlara başlamış olduk bugün tam 180 günlük oldular. 23 Haziran doğumlular az kaldım tadımlar da iki meyve bir sebze kaldı sonra akşam öğünü, çorbalar, muhallebiler dahil olacak.

Pekte pütürü kalmıyor sanki canım ya ben bişeyler vermeye başlayınca mamayı Red etti bende bıraktım vermiyorum sadece bazen meyveli yoğurt veriyorum

Pekte pütürü kalmıyor sanki canım ya ben bişeyler vermeye başlayınca mamayı Red etti bende bıraktım vermiyorum sadece bazen meyveli yoğurt veriyorum
Yok kız kalıyor ne yaptın, dün armut verdim bayağı sulu olmasına rağmen pütürlü kısmı vardı ya benimde korkum buydu şükür olmadı

Yok kız kalıyor ne yaptın, dün armut verdim bayağı sulu olmasına rağmen pütürlü kısmı vardı ya benimde korkum buydu şükür olmadı
İyi o zaman ya şifa olsun minnaklarımıza bende kaşıkla meyvelerin üstünden alıp veriyorum cam rendeye vurunca yemeğince kalıyor yazık oluyor öyle yediği kadar kaşıkla sıyırıp veriyorum

Instagramim yok ama acip bakayim bari . Youyube tam emin olamiyorun 3 gun kurali var ya orda hep baska seylerde katiyolar icine o yuzden
Canım benim de ilk bebeklerim. Bende bayağı stres yaptım kendime. Gayesi 180. Gün dolmadan hiçbir şekilde başlamam diyordum. Doktor kontrolüne gittik 5 ay 6 günlüklerdi. Doktor tadımlara başlayabilirsin dedi ve bir cesaret ile 5.5 aylıkken tadımlara başladım şimdi iyiki başladım diyorum. Bugun 180 günlük oldular ve tadımlar daha bitmedi broşör verdi ona baktım, kendi anlattı konuştuk, netten doktorların videolarını falan izledim. Ve üç gün kuralını asla bırakmadım. Benim doktorum bir ay sadece öğlen vermemi istedi ve bunu tadım olarak yaptır dedi sonra öğlen artı akşam olacak şekilde bir ayda öyle git dedi en son kahvaltı ile süreci tamamlarsın dedi ve kafama yattı. Yoğurt, havuç, patates, balkabağı, elma, armut tadımı bitti. Muz, avakado ve brokoli verip artık çorba ve muhallebilere başlayacağım bir haftaya kadar canım.

Benim oğlum gece çok uyanırdı, kızım da sıkıntılı olduğu dönemlerde uyandı sık sık, oğluma uyku eğitimi vermeyi denedim ama ilk gün kolay olmayacağını anladım, kızımda aynı şeyi farkediyorum. Oğlum özgüvenli, yaşıtlarına göre kendini iyi ifade edebilen, kendine yetebilen, insanlarla çok rahat ve kolay iletişim kurabilen bir çocuk oldu, açıkcası ben uyku eğitiminde zorlanan çocukların ileriki hayatlarında etkilendiğini düşünüyorum. Zorlamadan deneyin mutlaka ama olmuyorsa da ne kendinizi ne bebeği üzün, inanın göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman. 2 yaşında memeyi bıraktıktan sonra kesintisiz uyudu birden bire, çok zor evet, hatta şimdi bana çok daha zor geliyor çünkü 10 yaş daha yaşlıyım o zamana göre ama sabredebileceğimi düşünüyorum.

Özelden bana yardımcı olabilir misiniz ? Bugün elma püresi verdim . Hastaneye gidemem ama yarın sağlık ocağina gidecem onlar da liste veriyolar mi? Mesaj atacam saat kac gibi sakinse öyle gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…