- 30 Nisan 2018
- 1.776
- 2.110
- 37
Benimki de 23 haziran bizde erken başladık benimki beni bile yiyecek kıvama geldiBenimde ilk ikizlerim ben pütürlü veriyorum yani cam rendede rendeleyip üstüne çatalla da bir tur geçip veriyorum. Blendera hiç vurmadım. Önce bir ööö ettiler çabuk alıştılar şükür. 5.5 aylıklarken tadımlara başlamış olduk bugün tam 180 günlük oldular. 23 Haziran doğumlular az kaldım tadımlar da iki meyve bir sebze kaldı sonra akşam öğünü, çorbalar, muhallebiler dahil olacak.
İnsan önce bir korkuyor çok minikler ama maşallah iyilerBenimki de 23 haziran bizde erken başladık benimki beni bile yiyecek kıvama geldi
Olurum canım bende pek tecrübeli sayılmam ama elimden geldiği kadarıyla. Sağlık ocaklarını bilmiyorum inankiÖzelden bana yardımcı olabilir misiniz ? Bugün elma püresi verdim . Hastaneye gidemem ama yarın sağlık ocağina gidecem onlar da liste veriyolar mi? Mesaj atacam saat kac gibi sakinse öyle gidecem
Memnnun kaldın mı kitaplardan :)Bunu da aldım diğeriyle birlikte, bir tane daha var hatta ona bakmadım daha yazarım adını unuttum şimdi
Erkek çık teşekkür ederimÇok geçmiş olsunKız mı bebeğiniz?
İnşallah benimki sever ben bebek arabasında yediriyorum sesini çıkarmıyorBizim sandalye hediye geldi de benimkiler pek sevmedi anam babam kucağımda yediriyorum
O modeli de çok söyleyenler var. Eşim bana sormadan almış artıkÇok özellik aramadim ben açıkçası ikea antilop aldim cok da memnunum oğlum da rahat etti icinde
Sade temizlemesi rahat şirin bisey ya :) eşiniz ne almış?O modeli de çok söyleyenler var. Eşim bana sormadan almış artık
Bize dr blw yi 8-9 ayda tavsiye ediyorum dedi boğulma riskinden dolayı. Baya da heves etmiştimKızlar bende başladım ek gıdaya 10 gün oldu açıkçası ben direk blw ile başladımsebzeleri parmak şeklinde kesip buharda pişirip öyle veriyorum herhangi bi şekilde püre yapmadan yanında da yoğurt yada kefir ile fazla problem yaşamadık istemediği zaman da hiç zorlamiyorum. Başka blw ile başlayan var mı
Doktora sordum ben biraz zor bı yol ama deneyebilirsin dedi bende çok katı uygulamiyorum aslında arada bende veriyorum destekleye destekleye devam ediyoruzBize dr blw yi 8-9 ayda tavsiye ediyorum dedi boğulma riskinden dolayı. Baya da heves etmiştimDinliycem, çünkü dinlemedim diye bişey olmasından da korkarım şimdi. 5 ay 1 haftalık daha var ek gıdaya ama.
Siz de dr a sormuş muydunuz?
Ben aldım o modeli inanaılmaz memnun herkese de şiddetle tavsiye ederim ok konforluMama sandalyesi alan var mı ben daha karar veremedim göremiyorum ya tüm modellerde acaba diyip ileri gidemiyorum. Sizler hangi marka aldınız joie multipiy modelini alan var mı
Merhaba alerji testini Şüphelendinizdemi yaptırdnz ? Bu Arada alerjik bebekler için de tarifler varHerkese merhaba. Biz ek gıdaya başladık
Maalesef ki süt ve süt ürünlerine yumurtaya buğdaya alerjisi çıktı kızımne yedireceğimi şaşırdım kaldım sanki her şey bunlardan ibaret gibi
Evet canım bizim drymuz söyledi geçin diyeMerhaba hanımlar bişey sorcam biz 6 ay 2 günlüğüz şimdi bizim iki numara mamaya mı geçmemiz gerekiyor artık mama kullanananlar yardımcı olabilir mi
Elimde Bi kutu bir numara var onu bitirip geçecem Bi zararı var mıdır bir numarayı kullanmanınEvet canım bizim drymuz söyledi geçin diye