2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Benimki de 23 haziran bizde erken başladık benimki beni bile yiyecek kıvama geldi

Özelden bana yardımcı olabilir misiniz ? Bugün elma püresi verdim . Hastaneye gidemem ama yarın sağlık ocağina gidecem onlar da liste veriyolar mi? Mesaj atacam saat kac gibi sakinse öyle gidecem
Olurum canım bende pek tecrübeli sayılmam ama elimden geldiği kadarıyla. Sağlık ocaklarını bilmiyorum inanki

Kızlar bende başladım ek gıdaya 10 gün oldu açıkçası ben direk blw ile başladım sebzeleri parmak şeklinde kesip buharda pişirip öyle veriyorum herhangi bi şekilde püre yapmadan yanında da yoğurt yada kefir ile fazla problem yaşamadık istemediği zaman da hiç zorlamiyorum. Başka blw ile başlayan var mı

Bize dr blw yi 8-9 ayda tavsiye ediyorum dedi boğulma riskinden dolayı. Baya da heves etmiştim Dinliycem, çünkü dinlemedim diye bişey olmasından da korkarım şimdi. 5 ay 1 haftalık daha var ek gıdaya ama.
Siz de dr a sormuş muydunuz?

Doktora sordum ben biraz zor bı yol ama deneyebilirsin dedi bende çok katı uygulamiyorum aslında arada bende veriyorum destekleye destekleye devam ediyoruz

Herkese merhaba benim kızım 6 aylık 6 günlük. Fakat dünden beri sürekli ağlama krizleri var ne yapsam memnun olmuyor bende diş mi diye düşündüm elimle diş etine bastırdım birsey var mı diye 2 defa ikisinde de ağlamaya başladı çok şiddetli acaba diş mi geliyor benzer durum yaşayan var mı aranızda

Herkese merhaba. Biz ek gıdaya başladık
Maalesef ki süt ve süt ürünlerine yumurtaya buğdaya alerjisi çıktı kızım ne yedireceğimi şaşırdım kaldım sanki her şey bunlardan ibaret gibi

Merhabalar kızlar, sizin deneyimlerinizden faydalanmak isterim bende Ağustos annesiyim bazı konularda sizlerin desteğine ihtiyacım var
Bir kaç sorum olacak
1- öncelikle kız bebeği olan anneler vajinal temizliği nasıl yapıyorsunuz ? yani aslında çiş yaptıkları bölge olarak düşünün, orasının yapışmaması için, genelde çok dokunmayın diyorlar ama dokunmayınca da bu sefer kremler falan birikiyor anlamadım pek doktora soracağım ama daha doktor randevumuza var
2- Hangi mama sandalyesini kullanıyorsunuz memnun musunuz
3- Bir de kanguru kullanan ve memnun kalanlar lütfen çok acil gerekli solomom ve mamadus arasında kaldım ya.

Merhaba hanımlar bişey sorcam biz 6 ay 2 günlüğüz şimdi bizim iki numara mamaya mı geçmemiz gerekiyor artık mama kullanananlar yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…