- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.655
Cok korkuuorum ya nasil baslayacagimi bilmiyorum tedirginim . Ilk defa ek gida verecemCanım yoğurt içine meyve ezip vermeyi dene sever belki bizimde Bi tek sevdiğimiz şey budur da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok korkuuorum ya nasil baslayacagimi bilmiyorum tedirginim . Ilk defa ek gida verecemCanım yoğurt içine meyve ezip vermeyi dene sever belki bizimde Bi tek sevdiğimiz şey budur da
Benimde ilk bebek neden korkuyorsn ki canım youtupta instagramda var mesela nasıl yapılıp verileceği ordn bakıp izle biraz bilgi edinmiş olursun bende öyle yapıyorum pütürlü verme başta sonra yavaş yavaş pütürlüye geçersinCok korkuuorum ya nasil baslayacagimi bilmiyorum tedirginim . Ilk defa ek gida verecem
Instagramim yok ama acip bakayim bari . Youyube tam emin olamiyorun 3 gun kurali var ya orda hep baska seylerde katiyolar icine o yuzdenBenimde ilk bebek neden korkuyorsn ki canım youtupta instagramda var mesela nasıl yapılıp verileceği ordn bakıp izle biraz bilgi edinmiş olursun bende öyle yapıyorum pütürlü verme başta sonra yavaş yavaş pütürlüye geçersin
Bizi bu ataklar bitirdi benim oğlanda uykuda dönmeye taktıBebeğiniz Perşembe günü doğmuş ve doğduğu günden bugüne kadar 160 gün geçmiş. Bebeğiniz, bebek atak takvimine göre şu anda 22,5 - 26,5 haftaları arası olduğundan dolayı bu hafta fırtınalı geçecek gibi görünüyor. Bebek atak takvimine göre bu süreç 28 günden oluşuyor, bebeğiniz ise bugün 2. gününde. Atak haftasının bitmesine kalan gün sayısı : 26
Bizim sandalye hediye geldi de benimkiler pek sevmedi anam babam kucağımda yediriyorumMama sandalyesi alan var mı ben daha karar veremedim göremiyorum ya tüm modellerde acaba diyip ileri gidemiyorum. Sizler hangi marka aldınız joie multipiy modelini alan var mı
Benimde ilk ikizlerim ben pütürlü veriyorum yani cam rendede rendeleyip üstüne çatalla da bir tur geçip veriyorum. Blendera hiç vurmadım. Önce bir ööö ettiler çabuk alıştılar şükür. 5.5 aylıklarken tadımlara başlamış olduk bugün tam 180 günlük oldular. 23 Haziran doğumlular az kaldım tadımlar da iki meyve bir sebze kaldı sonra akşam öğünü, çorbalar, muhallebiler dahil olacak.Benimde ilk bebek neden korkuyorsn ki canım youtupta instagramda var mesela nasıl yapılıp verileceği ordn bakıp izle biraz bilgi edinmiş olursun bende öyle yapıyorum pütürlü verme başta sonra yavaş yavaş pütürlüye geçersin
Çok özellik aramadim ben açıkçası ikea antilop aldim cok da memnunum oğlum da rahat etti icindeMama sandalyesi alan var mı ben daha karar veremedim göremiyorum ya tüm modellerde acaba diyip ileri gidemiyorum. Sizler hangi marka aldınız joie multipiy modelini alan var mı
Pekte pütürü kalmıyor sanki canım ya ben bişeyler vermeye başlayınca mamayı Red etti bende bıraktım vermiyorum sadece bazen meyveli yoğurt veriyorumBenimde ilk ikizlerim ben pütürlü veriyorum yani cam rendede rendeleyip üstüne çatalla da bir tur geçip veriyorum. Blendera hiç vurmadım. Önce bir ööö ettiler çabuk alıştılar şükür. 5.5 aylıklarken tadımlara başlamış olduk bugün tam 180 günlük oldular. 23 Haziran doğumlular az kaldım tadımlar da iki meyve bir sebze kaldı sonra akşam öğünü, çorbalar, muhallebiler dahil olacak.
Ben hiç kural falan yapmadım bodoslama daldım gittiInstagramim yok ama acip bakayim bari . Youyube tam emin olamiyorun 3 gun kurali var ya orda hep baska seylerde katiyolar icine o yuzden
Yok kız kalıyor ne yaptın, dün armut verdim bayağı sulu olmasına rağmen pütürlü kısmı vardı ya benimde korkum buydu şükür olmadıPekte pütürü kalmıyor sanki canım ya ben bişeyler vermeye başlayınca mamayı Red etti bende bıraktım vermiyorum sadece bazen meyveli yoğurt veriyorum
İyi o zaman ya şifa olsun minnaklarımıza bende kaşıkla meyvelerin üstünden alıp veriyorum cam rendeye vurunca yemeğince kalıyor yazık oluyor öyle yediği kadar kaşıkla sıyırıp veriyorumYok kız kalıyor ne yaptın, dün armut verdim bayağı sulu olmasına rağmen pütürlü kısmı vardı ya benimde korkum buydu şükür olmadı
Canım benim de ilk bebeklerim. Bende bayağı stres yaptım kendime. Gayesi 180. Gün dolmadan hiçbir şekilde başlamam diyordum. Doktor kontrolüne gittik 5 ay 6 günlüklerdi. Doktor tadımlara başlayabilirsin dedi ve bir cesaret ile 5.5 aylıkken tadımlara başladım şimdi iyiki başladım diyorum. Bugun 180 günlük oldular ve tadımlar daha bitmedi broşör verdi ona baktım, kendi anlattı konuştuk, netten doktorların videolarını falan izledim. Ve üç gün kuralını asla bırakmadım. Benim doktorum bir ay sadece öğlen vermemi istedi ve bunu tadım olarak yaptır dedi sonra öğlen artı akşam olacak şekilde bir ayda öyle git dedi en son kahvaltı ile süreci tamamlarsın dedi ve kafama yattı. Yoğurt, havuç, patates, balkabağı, elma, armut tadımı bitti. Muz, avakado ve brokoli verip artık çorba ve muhallebilere başlayacağım bir haftaya kadar canım.Instagramim yok ama acip bakayim bari . Youyube tam emin olamiyorun 3 gun kurali var ya orda hep baska seylerde katiyolar icine o yuzden
Benim oğlum gece çok uyanırdı, kızım da sıkıntılı olduğu dönemlerde uyandı sık sık, oğluma uyku eğitimi vermeyi denedim ama ilk gün kolay olmayacağını anladım, kızımda aynı şeyi farkediyorum. Oğlum özgüvenli, yaşıtlarına göre kendini iyi ifade edebilen, kendine yetebilen, insanlarla çok rahat ve kolay iletişim kurabilen bir çocuk oldu, açıkcası ben uyku eğitiminde zorlanan çocukların ileriki hayatlarında etkilendiğini düşünüyorum. Zorlamadan deneyin mutlaka ama olmuyorsa da ne kendinizi ne bebeği üzün, inanın göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman. 2 yaşında memeyi bıraktıktan sonra kesintisiz uyudu birden bire, çok zor evet, hatta şimdi bana çok daha zor geliyor çünkü 10 yaş daha yaşlıyım o zamana göre ama sabredebileceğimi düşünüyorum.Bende uykusuzluktan çok muzdariı ve zordayım ama Uyku eğitimi bana çok zor geliyor çocuğun çaresiZ kalıp ağlatayarak uyuması bize olan güvenini sarsmazmı ?bazı psikoglarda buna karşı çıkıyor olunca vazgeçtim . Nasıl olsa öğrenecek ,nasıl olsa uyuyacak dedim ama hala bazen aklım kayıyor
Bunu da aldım diğeriyle birlikte, bir tane daha var hatta ona bakmadım daha yazarım adını unuttum şimdiBen paylasmistim canım kitapta alerjen bebeklere dahil tarifler var doktor roportaji var icerigi geniş evet bende tavsiye ederim R rachelfine20
Kac aylik . Az once elma puresi verdimBen hiç kural falan yapmadım bodoslama daldım gitti
Özelden bana yardımcı olabilir misiniz ? Bugün elma püresi verdim . Hastaneye gidemem ama yarın sağlık ocağina gidecem onlar da liste veriyolar mi? Mesaj atacam saat kac gibi sakinse öyle gidecemCanım benim de ilk bebeklerim. Bende bayağı stres yaptım kendime. Gayesi 180. Gün dolmadan hiçbir şekilde başlamam diyordum. Doktor kontrolüne gittik 5 ay 6 günlüklerdi. Doktor tadımlara başlayabilirsin dedi ve bir cesaret ile 5.5 aylıkken tadımlara başladım şimdi iyiki başladım diyorum. Bugun 180 günlük oldular ve tadımlar daha bitmedi broşör verdi ona baktım, kendi anlattı konuştuk, netten doktorların videolarını falan izledim. Ve üç gün kuralını asla bırakmadım. Benim doktorum bir ay sadece öğlen vermemi istedi ve bunu tadım olarak yaptır dedi sonra öğlen artı akşam olacak şekilde bir ayda öyle git dedi en son kahvaltı ile süreci tamamlarsın dedi ve kafama yattı. Yoğurt, havuç, patates, balkabağı, elma, armut tadımı bitti. Muz, avakado ve brokoli verip artık çorba ve muhallebilere başlayacağım bir haftaya kadar canım.
Altı aylık olcak üç gün sonra canımKac aylik . Az once elma puresi verdim