- 14 Ekim 2011
- 462
- 447
Evet canım tahlil yaptıYa bizimki de ıkınıyor hep doktora bizde götürdük ama hiç tahlil tutmadı sadece açıp baktı bişeyi yok dedi sizde tahlille mi anladı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım tahlil yaptıYa bizimki de ıkınıyor hep doktora bizde götürdük ama hiç tahlil tutmadı sadece açıp baktı bişeyi yok dedi sizde tahlille mi anladı canım
Çok geçmiş olsun canım Bi an önce iyileşir inşallah kuzucuk bizden hiç bşey istemeden eve sepetledi inşallah bişeyi yoktur benim oğlumundaEvet canım tahlil yaptı
Geçmiş olsun çok inşallah faydalı gelir bir tedavi verildiyseUyku bozukluğu,iştahı azaldı sanki az kilo alıyor.çok kısacık uyuyor ve ağlayrak dalıyor .gece uykusuda böyle maalesef.sık sık ıkınıyor ,sabah ilk idrarında biraz koku oluyor.iştah azaldı derken 1 dk emiyor ağlayrak bırakıyor .gaz belirtileri ile aynı neredeyse.ateş ve kusma olmayınca dr da ihtimal vermemişti iyiki götürmüşüm
Sağolun kızlar.canım sen evham yapma hiç yoktur inşallah bişeÇok geçmiş olsun canım Bi an önce iyileşir inşallah kuzucuk bizden hiç bşey istemeden eve sepetledi inşallah bişeyi yoktur benim oğlumunda
Umut fakirin ekmeği işte bizim doktorumuzda artık gece öyle çok acıkmayacağını ve bunun döngüyü her tamamlamaya çalıştığında nasıl uyuyacağınj bilmemesinden kaynaklandığını söyledi yani alışkanlıktan.. yapabilirsen çare uyku eğitimi dedi
Kızlar yarın 6. ay aşımız var bizim. Bu arada sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz? Ben şu sıralar kiloları dert edinmiş durumdayım
Canım aşiyi olmuşsunuzdur, geçmiş olsun şifa olsun kuzuya, ateş huysuzluk yaptı mı?
Kilo.işine ben de taktım, benim kilo kalmadı ama kocaman göbek kaldı anlamadım
Canım çok teşekkürler evet antibiyotik başladık kontrole gidince baktırmakta fayda var tabiki.Canım çok geçmiş olsun, canı yaniyormus demekki, belki bizimkilerde de vardır, anlatamiyorlarki dertlerini
Bu ay gittiğimde ben de bı sorayım tahlil yapsın, size ne tedavi verdi antibiyotik filan verdi mi
Çok çok geçmiş olsun
canım iştahsızlık uyku bozukluğu ıkınma .doğru düzgün emmiyor kiloda çok az almıştıMerhaba belirtileri nelerdi bulamadım yazınızı ?
Biz gecen cuma tasindik bebegin huyu degisti yemeai azaldi . 2 saatte 75 cc sut ya da mama yiyor . Zayifladi sanki istahi azaldi gibi . Birde uyuturken asiri huysuz yattigi yerden kendiji kaldirmaya calisiyor zor uyutuyorum . Bir haftadir boyle . Uyuturken yirtiniyor resmen renkten renge giriyor . Kakasi ve cisi oluyor duzenli . Kakasi 2 ,3 kere ciside oluyor ama zayif yani ben anliyorum . Cok az zamanda sakin duruyor . Acaba onda da mi vardir . Oyun oynarken sorun yok biberonu agzina koydugum gibi geri atiyor kendini ac halbuki sakinleyince veriyorum oyle . 5 bucul aylik . Size de cok gecmis olsun canimCanım çok teşekkürler evet antibiyotik başladık kontrole gidince baktırmakta fayda var tabiki.
canım iştahsızlık uyku bozukluğu ıkınma .doğru düzgün emmiyor kiloda çok az almıştı
İki saat çok kısa zaman değil mi canım üç saatte bir falan ver biraz araya zaman koy öyle içir üst üste çocukta istemez bende iki saat iki buçuk saatte versem içmez üç saat anca araya girmeli yada daha fazla öyle içiyor zorlama iyice soğumasın mamadanY
Biz gecen cuma tasindik bebegin huyu degisti yemeai azaldi . 2 saatte 75 cc sut ya da mama yiyor . Zayifladi sanki istahi azaldi gibi . Birde uyuturken asiri huysuz yattigi yerden kendiji kaldirmaya calisiyor zor uyutuyorum . Bir haftadir boyle . Uyuturken yirtiniyor resmen renkten renge giriyor . Kakasi ve cisi oluyor duzenli . Kakasi 2 ,3 kere ciside oluyor ama zayif yani ben anliyorum . Cok az zamanda sakin duruyor . Acaba onda da mi vardir . Oyun oynarken sorun yok biberonu agzina koydugum gibi geri atiyor kendini ac halbuki sakinleyince veriyorum oyle . 5 bucul aylik . Size de cok gecmis olsun canim
Ya bebegim cok huysuz gezdiriyorum spor yaptiriyorum oyun oynuyorum uyutmaya calisiyorum ki şu siralar asiri agliyor uyutmaya calisirken 3 saate bekletemiyorum acaba aciktimi ki diyorum 75 cc iciyor ya bir veriyorum lakir likir iciyor 75 cc daha fazlada istemiyor . Itiyor diliyle ee haliyle yine iki saat sonra ayni devam ediyor bu döngü . Bende 3 saat bekleyim diyorum ama 2 saat gecince vir veriyorum hemen iciyor uzuluyorum hattaa acikmis yavrum diyorum . Kafam karisik benim bu konuda ya bilmiyorum ne yapacagimi . Zorlamiyorum ama niye az iciyor niye 2 saate bir istiyor bilmiyorum . 3 saatte bir olsa bende rahatlarim birazİki saat çok kısa zaman değil mi canım üç saatte bir falan ver biraz araya zaman koy öyle içir üst üste çocukta istemez bende iki saat iki buçuk saatte versem içmez üç saat anca araya girmeli yada daha fazla öyle içiyor zorlama iyice soğumasın mamadan
Kilaolar aynı sıkıntı bende de 1 haftadır diyete başladım aslında diyet de değil de sağlıklı beslenme, ara öğünleri atlamama hamur işlerini kesme ve bol su şeklinde ilerliyorm tavsiye edermKızlar yarın 6. ay aşımız var bizim. Bu arada sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz? Ben şu sıralar kiloları dert edinmiş durumdayım
Uykuda versen daha iyi içmez mi bizde uyanıkken az içer uyutur öyle veririm dha fazla içiyor ve uykusuda da daha çok uzuyor belki bebeğinin midesi o kadar alıyordur canımYa bebegim cok huysuz gezdiriyorum spor yaptiriyorum oyun oynuyorum uyutmaya calisiyorum ki şu siralar asiri agliyor uyutmaya calisirken 3 saate bekletemiyorum acaba aciktimi ki diyorum 75 cc iciyor ya bir veriyorum lakir likir iciyor 75 cc daha fazlada istemiyor . Itiyor diliyle ee haliyle yine iki saat sonra ayni devam ediyor bu döngü . Bende 3 saat bekleyim diyorum ama 2 saat gecince vir veriyorum hemen iciyor uzuluyorum hattaa acikmis yavrum diyorum . Kafam karisik benim bu konuda ya bilmiyorum ne yapacagimi . Zorlamiyorum ama niye az iciyor niye 2 saate bir istiyor bilmiyorum . 3 saatte bir olsa bende rahatlarim biraz
Uykuda da ayni . Kafasini saga sola atip uyaniyorUykuda versen daha iyi içmez mi bizde uyanıkken az içer uyutur öyle veririm dha fazla içiyor ve uykusuda da daha çok uzuyor belki bebeğinin midesi o kadar alıyordur canım
Önceden de öyle miydi yoksa şimdi mi öyle oldu içmesiUykuda da ayni . Kafasini saga sola atip uyaniyor
Bir haftadir oyleÖnceden de öyle miydi yoksa şimdi mi öyle oldu içmesi
Bi
Bir haftadir oyle
Canım yoğurt içine meyve ezip vermeyi dene sever belki bizimde Bi tek sevdiğimiz şey budur daBi
Bir haftadir oyle