- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
6. Haftadayım bende çok sık oluyor de normal dedi hatta bazen gece uykudan uyanıyorum bazı bünyelerde normal diyor ısrarlaKizlar iyi aksamlar size birsey sorcem benim arada kasigima kramp giriyor acaba normal mi sizinde oldumu 8 hafta icindeyim
Canım bende 5+6 da sadece kese gördüm bir hafta 10 gün sonraya randevu verdiler dr olağandışı bir durum yok dediKızlar kese miz yuvarlak degil içinde yolk kesesi de yok 5 bitirdim 6. Haftaya geliyorum bebek gözükmüyor
BennSelam 2020 Haziran ayı için müjdeli haber alanlar var mı acaba
Olmaz canım şimdi al bitane ,yarın normal saatınden devam edersın.fazlası zarar etmıyo cogu için.Kızlar bugün folik asit ilacımı içemedim ya bişey olur mu ki
Dün annemlerde kaldım ilacım yanımda değildi şimdi de midem çok kötü nasıl içsem geçte oldu yaOlmaz canım şimdi al bitane ,yarın normal saatınden devam edersın.fazlası zarar etmıyo cogu için.
Bidaha ne zaman gıdeceksın canım ?Ben de 5 in ortasinda gittim bebek yoktu. Bugun de kpntrole gittik cok sukur kalp atisini bile duyduk. Kesem de hic yuvarlak olmadi. Merak etme canim insaAllah 2 hafta sonra sen de gorursun
Folik asit vitamın zaten ,kac mg kullanıyorsun bılmıyorum da bazı markalar iki uc gunde bir yutmak bile yetıyo demişti drDün annemlerde kaldım ilacım yanımda değildi şimdi de midem çok kötü nasıl içsem geçte oldu ya
Normalde regenesis max kullanıyordum içinde omega falan baya vitamin var ama çok midemi bulandırıyo rahatsız ediyo doktor da folıc trio diye bi ilaç verdi üstünde günde 3 defa alınır yazıyo normalde günlük almamız gereken folik asit miktarı 400 mgrm ya 3 tane alınınca buna eşit oluyomuş doktor da bi tane iç dedi kafam karıştı o yüzden inşAllah anlatabildimFolik asit vitamın zaten ,kac mg kullanıyorsun bılmıyorum da bazı markalar iki uc gunde bir yutmak bile yetıyo demişti dr
Ben folatro kullanıyorum canım gunde 1 tane.Normalde regenesis max kullanıyordum içinde omega falan baya vitamin var ama çok midemi bulandırıyo rahatsız ediyo doktor da folıc trio diye bi ilaç verdi üstünde günde 3 defa alınır yazıyo normalde günlük almamız gereken folik asit miktarı 400 mgrm ya 3 tane alınınca buna eşit oluyomuş doktor da bi tane iç dedi kafam karıştı o yüzden inşAllah anlatabildim
Anladım canım senin iyiymiş benim şuan kafam çok karışık anlamadım ne yapacağımıBen folatro kullanıyorum canım gunde 1 tane.
İçindekıler şoyle: b12 vitmini 10mg,d3 vitamini 20mg,folat 400mg,iyot 150 mg,
Evet karındanBenimde bugün normalde 7+3 geçen hafta gitmiştim 6+0 da sadece kese vardı fasulye gibiydi. Senin goruntun karından mıydı çok belirgin.
Talep etsem bile yapmazlar bence öyle bisey benim oturumum yok çünkü daha çok.cok kendinle bilen birini getir dicekler ama hastane öyle biseyi karsiliyormuDil çok önemli. Sen genede muayene kefinde tercüman talep et. İnsan bazen yanlış anlayıp dünyayı kendine dar edebiliyor. Ben yaşadım. Tercüman istemedim. 28. Haftada gelişimi yavaşlamış ve dönmemiş ben bunu kalçasında sorun var anladım. Mahvolduk. Sonra tercüman istedim olayı netleştirdim. Sonra önemli durumlarda hep tercüman talep ettim.
Talep etsem bile yapmazlar bence öyle bisey benim oturumum yok çünkü daha çok.cok kendinle bilen birini getir dicekler ama hastane öyle biseyi karsiliyormuDil çok önemli. Sen genede muayene kefinde tercüman talep et. İnsan bazen yanlış anlayıp dünyayı kendine dar edebiliyor. Ben yaşadım. Tercüman istemedim. 28. Haftada gelişimi yavaşlamış ve dönmemiş ben bunu kalçasında sorun var anladım. Mahvolduk. Sonra tercüman istedim olayı netleştirdim. Sonra önemli durumlarda hep tercüman talep ettim.
Acaba başladı durdu gerimi başlıcak benimde öyle çünküEvet bu ara yok ama oluyordu geceleri ozellikle uyandırıyordu beni sık sık
Ultrason görüntünüz var mı ? Varsa burayaKızlar kese miz yuvarlak degil içinde yolk kesesi de yok 5 bitirdim 6. Haftaya geliyorum bebek gözükmüyor
Devlet hastanesnde kadın doğma aldm randevuyu dahiliye olmicak doğrru almşm dimi
Anladim canim tesekkur ederim cevabin icin ☺6. Haftadayım bende çok sık oluyor de normal dedi hatta bazen gece uykudan uyanıyorum bazı bünyelerde normal diyor ısrarla
Anladim canim tesekkur ederim ☺Ağrı daha çok oluyor, bir de böyle sanki küçük bi iç çamaşırı giymissinde kasiklarini sıkmış gibi bi his oluyor bende.