- 3 Ekim 2019
- 510
- 331
Tamam canimEvet canim ondan oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canimEvet canim ondan oluyor
Kese görüntüm yok ama su damlasına benziyodu içinde yolk kesesi de yokUltrason görüntünüz var mı ? Varsa buraya
yüklermisiniz. Kese kaç mm olmuş ki ? Endişelenmeyin br hafta on güne bebişi görürsünüz
Bana da 10 gün sonra gel dedi yolk kesesi varmıydı canım o da yok bendeCanım bende 5+6 da sadece kese gördüm bir hafta 10 gün sonraya randevu verdiler dr olağandışı bir durum yok dedi
Canımm içime su serptin insallah ya 10 gün sonra gel dedi doktorda bi de kesenin içinde yolk kesesi oluyomus o da yok henüzBen de 5 in ortasinda gittim bebek yoktu. Bugun de kpntrole gittik cok sukur kalp atisini bile duyduk. Kesem de hic yuvarlak olmadi. Merak etme canim insaAllah 2 hafta sonra sen de gorursun
Bende öyleyim malesef diyetisyen 12.haftaya kadar kilo verebilirsin dedi, bakalım deniycem :)Amin canm bende sendenim 1 ayda öğrendiğimden beri 2 kilo aldm .. sadce sabh midem sornlu..onn dışnda zaten normldede yemeyi severdim smdi bulanmadgı içn habire yiyorm
Görüntü çok iyi güzelEvet karından
Benim değerim biraz fazla çıkmıştı doktor 2 günde 1 al demişti, bende unutuyorum bazen çok önemsemiyorum:)Kızlar bugün folik asit ilacımı içemedim ya bişey olur mu ki
Gebelikte sık yaşayanan şeylerden biriKizlar iki gundur cik degil damla damla burnum kaniyor aranizda boyle olan varmi normlde benim burnum hic kanamaz
Kızlar kese miz yuvarlak degil içinde yolk kesesi de yok 5 bitirdim 6. Haftaya geliyorum bebek gözükmüyor
Karından bakdı canım pszartesi yuvarlakdı daha cok cuma günü su damlası gibiydi olumsuz konustu bizz kese seklini yuvarlak isteriz dedi içinde bebek yok yolk kesesi yok , belki sorunlu bi yumurta sorunlu sprem eslesmis olabilir dediYuvarlak olmak zorunda degil ki hatta derler ya yuvarlaksa kiz elipsse erkek die.
Karindan mi bakti?
Karından bakdı canım pszartesi yuvarlakdı daha cok cuma günü su damlası gibiydi olumsuz konustu bizz kese seklini yuvarlak isteriz dedi içinde bebek yok yolk kesesi yok , belki sorunlu bi yumurta sorunlu sprem eslesmis olabilir dedi
Ben normalde ege üniversitesine gidiyodum orda 12. Haftaya kadar alttan bakıyolardı ama şuan yasadıgım yerdeki doktora gidiyorum küçük bi ilçede calısdıgım için mecbur izin alıp yarım saat gidiyorum alttan bakılınca da agrım cok oluyo benim bilmiyorum napıcaz canım onlar için konusmak cok kolaySeni bu strese sokcagina alttan baksaydi daha net konusabilirdi. Benim arkadasimin karindan hic gozukmemisti bile hatta baya bi su icirmis doktor sonra tekrar denemisler benim doktorum 10 haftaya kadar hep alttan bakmak daha net sonuc verir diyo. Ustelik saglikli bir gebelik olmasa boyle bulantilairn vs olmaz bence demek ki hormonlarin saglikli bir sekilde yukseliyor calisiyor ki sen bu belirtileri yasiyorsun.
Evde halılarım ince yünsüz olanlardan. Birazda titizim Ama işyerimde sürekli toza maruz kalıyorum maalesef ve hava değişimi de çok tetikliyoHalılarınız nasıl bilmiyorum mutlaka toz tutmayan kullanin yada yeni cikan ince modellerden, yatak yorganlarinizi evinizi iyice havalandirin, pelus gibi battaniyeler dokunabilir cok toz tutuyorlar. Benimde toza alerjim var cok fazla degil ama dikkat etmeye calisiyorum.
Onunla ilgili bişey demedi dışında beyaz bir çerçeve var bu da sağlıklı demek dedi ama yolk diye bişey demedi canımBana da 10 gün sonra gel dedi yolk kesesi varmıydı canım o da yok bende
Dün akşam bana da oldu Bence rahimin büyümüsiyle ilgiliKizlar iyi aksamlar size birsey sorcem benim arada kasigima kramp giriyor acaba normal mi sizinde oldumu 8 hafta icindeyim
Kesenin içinde oluyomus kuzum bebegin beslenmesinii saglıyomus belki o da bebekle beraber gözüküyodurOnunla ilgili bişey demedi dışında beyaz bir çerçeve var bu da sağlıklı demek dedi ama yolk diye bişey demedi canım
Hiç fikrim yok canım doktorun yanına gidince heyecandan tüm sorcağımı etceğimi unutuyorum ben ne derse kafa sallayıp duruyorum Haftaya pazartesi kontrolüm var inşallah bakalım hepimiz için iyi olur sağlıkla ilerler her şey allahın izniyleKesenin içinde oluyomus kuzum bebegin beslenmesinii saglıyomus belki o da bebekle beraber gözüküyodur
Aynı sekilde bende sorcakdım unuttum unutuyorum herseyi , sen kacıncı haftadasın ne durumdasınuz canımHiç fikrim yok canım doktorun yanına gidince heyecandan tüm sorcağımı etceğimi unutuyorum ben ne derse kafa sallayıp duruyorum Haftaya pazartesi kontrolüm var inşallah bakalım hepimiz için iyi olur sağlıkla ilerler her şey allahın izniyle