Kramp gbi degilde agri oluyor arada canimKizlar iyi aksamlar size birsey sorcem benim arada kasigima kramp giriyor acaba normal mi sizinde oldumu 8 hafta icindeyim
Benimde bugun basladi ara ara kramp giriyor sonra geciyor önceden de olmustu sanirim rahim buyuyor ona oluyor canimKramp gbi degilde agri oluyor arada canim
Allah yardimcin olsun bende oyleyimAh ah keske bende yiyebilsem bulntidan kusmktan bi hal oldum
Bence sorunlu bi görüntü değil doktor da bişey dememiş, boşuna canını sıkma, benimkide en son bu şekile benziyordu haftaya gidicem insallah bakalım nasıl olmuşEki Görüntüle 2552913 benimki boyle l. Doktor bisey soylemedi ama . 6 haftalık görüntü bu
14.haftaya kadar öneriyorlarKızlar folik asit ilk 3 ay mı içiliyor
Allah şifa versinAh ah keske bende yiyebilsem bulntidan kusmktan bi hal oldum
Benimde 7 hafta doldu 8 den gün aldık. 9 haftalıkken gidicem bende inşallahBence sorunlu bi görüntü değil doktor da bişey dememiş, boşuna canını sıkma, benimkide en son bu şekile benziyordu haftaya gidicem insallah bakalım nasıl olmuş
Ağrı daha çok oluyor, bir de böyle sanki küçük bi iç çamaşırı giymissinde kasiklarini sıkmış gibi bi his oluyor bende.Kizlar iyi aksamlar size birsey sorcem benim arada kasigima kramp giriyor acaba normal mi sizinde oldumu 8 hafta icindeyim
Benimde bugün normalde 7+3 geçen hafta gitmiştim 6+0 da sadece kese vardı fasulye gibiydi. Senin goruntun karından mıydı çok belirgin.Benimde 7 hafta doldu 8 den gün aldık. 9 haftalıkken gidicem bende inşallah
Korkuyorum vallahi üç hafta sonra randevu verdi geriDaha erken olduğu İçin olabilir. Kızımda bizede göstermişlerdi. Dinletmemişlerdi. 12. Haftada dinletmişlerdi. Biraz sistematik bunların işleri. Gördüysen rahat ol. Duyarsın 11.12. Haftada. Sağlıkla gelsin
Bulantin oluyormu peki canımBenimde oyle canım bir geliyor bir gidiyor kusma yok ama tiksinme var yaglı yemeklerden etten kısacası akşam yemegin den tiksindim istediğim şeyleri yiyorum canım yoksa tansiyon düşüyor meyve cevz süt sabahları yumurta ve peynir her gun yemeye gayret ediyorum.
Kokunu anlıyorum. Doğurup kucağına alana kadar maalesef bu korkular bitmiyor. Tekme atınca biter sanıyoruz. Yok bitmiyo. Neden bugün az hareket etti. İki saattir tık yok. Acile mi gitsek. Sonra günler yaklaşıyor. Doğacak. Acaba sağlıklı doğacakmı. Sezeryan mı olsam normal mi. Orayı bilmem ama burda sezeryan kritik bir durum olmadıkça mümkün değil. Ben üç gün suni sancı aldım. Doğuramadım sonra mecbur sezeryan oldum. Yani artık hayatımız endişe kaygı duygusal inçi çıkışlarla geçecek. Önemli olan kendimizi biraz olsun rahatlatabilmekte. Benim içim içimi yiyor. Acaba randevu günü gelince bebeğimi sağlıklı gelişmiş ve kalbi atıyor görecekmiyim. Zor süreçler. Allah iç huzur versin hepimize.Korkuyorum vallahi üç hafta sonra randevu verdi geri
Ben varim canim. Belim cok agriyor kuyruk sokumuna kadar veriyor agrisi. Bugun doktora sordum bazilarinin agri olur senin de erken baslamis dedi. Cok normal dedi.Bakalim bi sekilde gecircez artikBel ağrısı yaşayan var mı ? Çok değil ama bazen belim ağrıyor