2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kizlar iyi aksamlar size birsey sorcem benim arada kasigima kramp giriyor acaba normal mi sizinde oldumu 8 hafta icindeyim

Hic kusmayan bitek ben mi varım :) kusmaya teşebbüsüm oldu bi kac kere ama kusamadım. Arada sırada midem bulaniyo sadece. Onun dısında hasta gibiyim ve surekli başım agrıyo

Kizlar iyi aksamlar size birsey sorcem benim arada kasigima kramp giriyor acaba normal mi sizinde oldumu 8 hafta icindeyim
Ağrı daha çok oluyor, bir de böyle sanki küçük bi iç çamaşırı giymissinde kasiklarini sıkmış gibi bi his oluyor bende.

Bulantin oluyormu peki canım

Korkuyorum vallahi üç hafta sonra randevu verdi geri
Kokunu anlıyorum. Doğurup kucağına alana kadar maalesef bu korkular bitmiyor. Tekme atınca biter sanıyoruz. Yok bitmiyo. Neden bugün az hareket etti. İki saattir tık yok. Acile mi gitsek. Sonra günler yaklaşıyor. Doğacak. Acaba sağlıklı doğacakmı. Sezeryan mı olsam normal mi. Orayı bilmem ama burda sezeryan kritik bir durum olmadıkça mümkün değil. Ben üç gün suni sancı aldım. Doğuramadım sonra mecbur sezeryan oldum. Yani artık hayatımız endişe kaygı duygusal inçi çıkışlarla geçecek. Önemli olan kendimizi biraz olsun rahatlatabilmekte. Benim içim içimi yiyor. Acaba randevu günü gelince bebeğimi sağlıklı gelişmiş ve kalbi atıyor görecekmiyim. Zor süreçler. Allah iç huzur versin hepimize.

Kızlar muşmula yıyebılırmıyız kı ya :) düşüğe fln sebep olmuyodur demı bılen var mı ?
Buarada dr uma kahve yasakmı dedım,normal hamılelıkte nasılsa oyle dedi ,normal hamılelıgı bilsem tup bebek merkezınde işim ne dicektim sustum :))

Kızlar kese miz yuvarlak degil içinde yolk kesesi de yok 5 bitirdim 6. Haftaya geliyorum bebek gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…