- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
Gayet iyi gidiyor iki gündür hafif kahverengi kanama var sorun değil dedi dr artık elleri ayakları bile oluşmuş5+0 dayım ben de bugün gördüm keseyi dediğiniz gibi uzunlamasına göründü doktor hiçbir şey demedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Bir sıkıntınız yok demi yolunda gidiyor hamilelik? Valla buluttan nem kapıyorum bu aralar
Sanmıyorum düşük yapacağını. Çay kahve doktorlar çok kısıtlamıyor. Ben içmemiştim daha çok sağlıklı beslenmek gerekiyor. Bebek ve senin sağlığın İçin. Kendini iyi hissedecek şekilde.Kızlar muşmula yıyebılırmıyız kı ya :) düşüğe fln sebep olmuyodur demı bılen var mı ?
Buarada dr uma kahve yasakmı dedım,normal hamılelıkte nasılsa oyle dedi ,normal hamılelıgı bilsem tup bebek merkezınde işim ne dicektim sustum :))
Bebeğin erkek bence :))Gayet iyi gidiyor iki gündür hafif kahverengi kanama var sorun değil dedi dr artık elleri ayakları bile oluşmuşoynatıyordu ultrasonda
Canım hac hftalıksınız masallah hersey cok net ,alttan mı baktı ?Gayet iyi gidiyor iki gündür hafif kahverengi kanama var sorun değil dedi dr artık elleri ayakları bile oluşmuşoynatıyordu ultrasonda
Yaa nerden anladınızBebeğin erkek bence :))
O altyaki çıkıntıYukarı dogruysa dikse erkek one dogruysa dişiymiş bikaç vudeo ızlemıstım ordan :)) ama dr bilir tabi :))Yaa nerden anladınız
Yok karından baktı 9+2 ultrason görüntüsü bu 9+3 deyiz bugün. Bu 4. Gebeliğim ilk üçünde hiç kalp atışı bile yoktuk şimdi böyle bebek görüntüsü inanılmaz mutlu etti bizi inşallah tamamına erdirir.Canım hac hftalıksınız masallah hersey cok net ,alttan mı baktı ?
Oo baya buyumussunuz canım masallah.Allah acılarını bu guzellıkle mukafatlandırmıs ınsallah saglıkla kucagına alYok karından baktı 9+2 ultrason görüntüsü bu 9+3 deyiz bugün. Bu 4. Gebeliğim ilk üçünde hiç kalp atışı bile yoktuk şimdi böyle bebek görüntüsü inanılmaz mutlu etti bizi inşallah tamamına erdirir.
Amin canim benim Inşallah burdada insanın gönlüne değil sezeryan falan bebeğin solunumu azaldımi sezeryana alıyorlar normal doğuma teşvik ediyorlar bebek kilo almayana kadar da hastaneden bırakmıyorlar gittim o gün dil kursuna yazıldım doğuma kadar ne öğrenirsem kâr bana en azından kendimi iyi ifade ederim allah yardımcımız olsun canım inşallah hele de kimse olmayınca yanında daha zor inankiKokunu anlıyorum. Doğurup kucağına alana kadar maalesef bu korkular bitmiyor. Tekme atınca biter sanıyoruz. Yok bitmiyo. Neden bugün az hareket etti. İki saattir tık yok. Acile mi gitsek. Sonra günler yaklaşıyor. Doğacak. Acaba sağlıklı doğacakmı. Sezeryan mı olsam normal mi. Orayı bilmem ama burda sezeryan kritik bir durum olmadıkça mümkün değil. Ben üç gün suni sancı aldım. Doğuramadım sonra mecbur sezeryan oldum. Yani artık hayatımız endişe kaygı duygusal inçi çıkışlarla geçecek. Önemli olan kendimizi biraz olsun rahatlatabilmekte. Benim içim içimi yiyor. Acaba randevu günü gelince bebeğimi sağlıklı gelişmiş ve kalbi atıyor görecekmiyim. Zor süreçler. Allah iç huzur versin hepimize.
Evet canim ondan oluyorBenimde bugun basladi ara ara kramp giriyor sonra geciyor önceden de olmustu sanirim rahim buyuyor ona oluyor canim
Aminn canimAllah şifa versin
Sagol canim sanada gecmis olsunAllah yardimcin olsun bende oyleyim
Ben de 5 in ortasinda gittim bebek yoktu. Bugun de kpntrole gittik cok sukur kalp atisini bile duyduk. Kesem de hic yuvarlak olmadi. Merak etme canim insaAllah 2 hafta sonra sen de gorursunKızlar kese miz yuvarlak degil içinde yolk kesesi de yok 5 bitirdim 6. Haftaya geliyorum bebek gözükmüyor
Dil çok önemli. Sen genede muayene kefinde tercüman talep et. İnsan bazen yanlış anlayıp dünyayı kendine dar edebiliyor. Ben yaşadım. Tercüman istemedim. 28. Haftada gelişimi yavaşlamış ve dönmemiş ben bunu kalçasında sorun var anladım. Mahvolduk. Sonra tercüman istedim olayı netleştirdim. Sonra önemli durumlarda hep tercüman talep ettim.Amin canim benim Inşallah burdada insanın gönlüne değil sezeryan falan bebeğin solunumu azaldımi sezeryana alıyorlar normal doğuma teşvik ediyorlar bebek kilo almayana kadar da hastaneden bırakmıyorlar gittim o gün dil kursuna yazıldım doğuma kadar ne öğrenirsem kâr bana en azından kendimi iyi ifade ederim allah yardımcımız olsun canım inşallah hele de kimse olmayınca yanında daha zor inanki
Maşallah kocaman olmuşGayet iyi gidiyor iki gündür hafif kahverengi kanama var sorun değil dedi dr artık elleri ayakları bile oluşmuşoynatıyordu ultrasonda
Dehşet bel ağrım var ayağa kalkınca basamiyorum tek ayağımı hatta yorulunca daha da artıyorBel ağrısı yaşayan var mı ? Çok değil ama bazen belim ağrıyor
Devlet hastanesnde kadın doğma aldm randevuyu dahiliye olmicak doğrru almşm dimicanım toksoplazma ve igg gibi vücut direnci olan şeyler haric hepsini sağlık ocağı yapıyo. tsh kan sayımı vitaminler idrar testi gibileri sağlık ocağında yaptırdım ama diğeri mecbur devlet hastanesinde
Amin canm bende sendenim 1 ayda öğrendiğimden beri 2 kilo aldm .. sadce sabh midem sornlu..onn dışnda zaten normldede yemeyi severdim smdi bulanmadgı içn habire yiyormBi benim herhalde grupta iştahı acılan herşeye saldiran3 haftada 2 kg aldım, diyetisyene başladım hemen, kontrol sart. Herkesin ne kadar farkli zorluklari var, Rabbim hepimize güç versin, sağlık sıhhat versin, hamilelik sürecini güzelce tamamlamamizi nasip etsin
Tamamdır çokteşekkr ederm canmmm pazrtrsi saglk ocgna uğricm onlar yapmıyorz derse 19una devlte randevu aldmGözün aydın canım benim devletteki doktor hastası oldugum için alıyor normalde onda randevulu çalışıo ama. İllaki randevusuz çalışan vardır rica et yaparlar cok gec kalma yaptırmak için. Saglık ocagında da yaptırdım ben devlette de devletteki daha ayrıntılı ama
Evet bu ara yok ama oluyordu geceleri ozellikle uyandırıyordu beni sık sıkBulantin oluyormu peki canım