2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Gayet iyi gidiyor iki gündür hafif kahverengi kanama var sorun değil dedi dr artık elleri ayakları bile oluşmuş oynatıyordu ultrasonda

Eklentiler

• 5459665D-A231-4503-AF82-2305C3D7F174.jpeg
    112,4 KB · Görüntüleme: 63
Sanmıyorum düşük yapacağını. Çay kahve doktorlar çok kısıtlamıyor. Ben içmemiştim daha çok sağlıklı beslenmek gerekiyor. Bebek ve senin sağlığın İçin. Kendini iyi hissedecek şekilde.

Canım hac hftalıksınız masallah hersey cok net ,alttan mı baktı ?
Yok karından baktı 9+2 ultrason görüntüsü bu 9+3 deyiz bugün. Bu 4. Gebeliğim ilk üçünde hiç kalp atışı bile yoktuk şimdi böyle bebek görüntüsü inanılmaz mutlu etti bizi inşallah tamamına erdirir.

Oo baya buyumussunuz canım masallah.Allah acılarını bu guzellıkle mukafatlandırmıs ınsallah saglıkla kucagına al

Amin canim benim Inşallah burdada insanın gönlüne değil sezeryan falan bebeğin solunumu azaldımi sezeryana alıyorlar normal doğuma teşvik ediyorlar bebek kilo almayana kadar da hastaneden bırakmıyorlar gittim o gün dil kursuna yazıldım doğuma kadar ne öğrenirsem kâr bana en azından kendimi iyi ifade ederim allah yardımcımız olsun canım inşallah hele de kimse olmayınca yanında daha zor inanki

Kızlar kese miz yuvarlak degil içinde yolk kesesi de yok 5 bitirdim 6. Haftaya geliyorum bebek gözükmüyor
Ben de 5 in ortasinda gittim bebek yoktu. Bugun de kpntrole gittik cok sukur kalp atisini bile duyduk. Kesem de hic yuvarlak olmadi. Merak etme canim insaAllah 2 hafta sonra sen de gorursun

Dil çok önemli. Sen genede muayene kefinde tercüman talep et. İnsan bazen yanlış anlayıp dünyayı kendine dar edebiliyor. Ben yaşadım. Tercüman istemedim. 28. Haftada gelişimi yavaşlamış ve dönmemiş ben bunu kalçasında sorun var anladım. Mahvolduk. Sonra tercüman istedim olayı netleştirdim. Sonra önemli durumlarda hep tercüman talep ettim.

Devlet hastanesnde kadın doğma aldm randevuyu dahiliye olmicak doğrru almşm dimi

Amin canm bende sendenim 1 ayda öğrendiğimden beri 2 kilo aldm .. sadce sabh midem sornlu..onn dışnda zaten normldede yemeyi severdim smdi bulanmadgı içn habire yiyorm

Tamamdır çokteşekkr ederm canmmm pazrtrsi saglk ocgna uğricm onlar yapmıyorz derse 19una devlte randevu aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…