2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Resmini atabilirmisin canim .devit3 yerine ocean d vitamini aldircam . Demir icindemi ocean kullansam bı söylersen hangisi resim vs ona göre alıyım demiride.

Resmini atabilirmisin canim .devit3 yerine ocean d vitamini aldircam . Demir icindemi ocean kullansam bı söylersen hangisi resim vs ona göre alıyım demiride.
Dosya eklemeyi bı turlu beceremedim 😟 ocean microfer yazınca kırmızı kutu çıkıyor ondan bizimki

Kızlar heryer korona kaynıyır, rotavırus ıkıncı dozunu kemdım yaptım saglık ocagına gıtmrmek için ama şimdi de aylık dr kpntrolumuz geldi, ek gıda fln konuscaktık, gitsemmi bu ay atlasam mı bılmıorum, bu durumda hastaneler beni ürkütüyor, sizler nabıyorsunuz

Kızlar heryer korona kaynıyır, rotavırus ıkıncı dozunu kemdım yaptım saglık ocagına gıtmrmek için ama şimdi de aylık dr kpntrolumuz geldi, ek gıda fln konuscaktık, gitsemmi bu ay atlasam mı bılmıorum, bu durumda hastaneler beni ürkütüyor, sizler nabıyorsunuz
Aylık kontrole götürüyorum ben ortalık karmakarışık virüs beni korkutuyor

Canım bizim bebiş te cok ınsan secıyor , basıyor hemen aglamayı.yabancılamadıgı tek insan abimin oglu(1.5 yasında) onu deli gibi ıncelıyor:)) ben elma armut verdım muz daha vermedım . Sebze corbası tattırıyorum hergun, yogurt yapma ustası oldum 1 haftadır . Hatta dün anne sütünden yogurt yapmayı bile denedım:) ama ek gıdadan mı , bu ayın getırdıgı bişey mi bılmıorım meme reddi gibi bişi var, cokkısa süre emıyor hep etrafı ıncelemek istiyor. Süreklı yanında yada onun bulundugu odada bulunmamı istiyor, kapıdan cıktıgım an aglıyor , anakucagını mutfaga alıp oyle yemek yapıp yıyebılıyorum, hareketi cok sevıyor ızliyor habıre beni mutfakta iş yaparken. Bizde de durumlar boyle
Bu aylarda red bence etrafı kesfetmekten kaynaklaniyor, bende biberonla besliyorum, bazen tam bitiriyor, bazen yarısını, ozellikle dikkanitini çeken bisey varsa tam odaklanıp içemiyor, kilo sorunu yoksa ısrar etmemek lazım, ne kadar içiyorsa:)

Bu ay çıkmazsa 7. 8. Ayı bulur diyorlar ama benimkilerin geliyor. Kayınvalidem bizim çocukların erken çıkıyor dedi. Babalarının amcalarınında 6 dan önce çıkmış. Benim geç çıkmış onlara çektiler sanırım. Oğlumun ilk beyazlığı göründü bugün. Kızımın da yeri kabarmış eli kulağında. Geç çıkmasının istenme nedeni acaba kilo kaybı gibi sonuçlar doğurması mı? Daha ek gıdaya başlamadan minnak halleriyle zor olur diye mi?
Küçük olunca agri sızısı olunca ilac kullanmak daha sıkıntılı oluyor ve evet ilk zamanlarda alınan kilolar daha sonra alınmıyor. Cocuk büyüdükçe bir cok gelisimini tamamlamış oluyor, erken dis çıkaranların bazen gelişimleri biraz gecikebiliyor, bunun gibi şeyler işte ama her çocuk ayni olcak degil tabi, insallah sıkıntısız cikarirlar

Şu kullanmis olduğumuz demir ve vitamin ilaçları var ya sağlık ocağının onları bende kullanmak istemiyorum ocean ve sidefer kullansam sormadan ne olur ki.D vitamin neysede vergaferon hiç vermiyorum artık.kan tahlili vs istemeden dayıyorlar bebeklere.
Ocean d vit sprey olması ve emilimi bakımından tavsiye ediliyor, ben de onu kullanıyorum, ama dozu çok önemli, alırken eczaneye mutlaka bebek olduğunu belirtin, ocean 400 almalısınız.

Merhaba hairan anneleri, biz bu ayın. 6 si itibariyle 5. Ayı doldurduk 6. Aydan gün almaya başladık, bebeğim öne doğru oturmak, kalkmak istercesine boynunu uzatiyo yanimda anadizinde beni izlemek hoşuna gidiyor, yüzüstü uzun süre kalmak istemiyor, kucakta biraz oturtmaya başladık, sizin bebislerde gelişmeler nasıl, ek gıdaya geçenler var galiba

Merhaba hairan anneleri, biz bu ayın. 6 si itibariyle 5. Ayı doldurduk 6. Aydan gün almaya başladık, bebeğim öne doğru oturmak, kalkmak istercesine boynunu uzatiyo yanimda anadizinde beni izlemek hoşuna gidiyor, yüzüstü uzun süre kalmak istemiyor, kucakta biraz oturtmaya başladık, sizin bebislerde gelişmeler nasıl, ek gıdaya geçenler var galiba
Benimki de 6.aydan 2 gün aldı aynı dedign gibi yapıyor bi siteden ay ay gelişimini takip ediyorum bu ay neler yapar ne yapması lazım neyle oynar vs vs orada okuduklarıma göre bunları yapması gerektiği bi aya girdi bu ay daha ayırt edici hatta gözüyle takip etme vs olacak bir de etrafı daha çok keşfetme isteği ve bu isteğe bağlı uykularda duzensizlik😑

Kızlar merhaba. Artık 6. Aydan gün almaya başladım 5 ay +3 gün oldu ek gıdaya bir doktor başlatmıştı sonra mide bozulması yaşadık kestim başka bir doktor artık sebze çorbası yapabilirsin vs dedi azar azar vermeye başladım tekrar başa döndüm havuç patates vs. Ek gıdaya geçenler uyguladıkları tarifleri yazabilir mi.? Çünkü benim menüde patates havuç kabak var sadece başka ürün kullanan var mı. Birde hafif emekleme tarzı hareketler yapıyor yüz üstü koyunca vucudunu kaldırıyor vs doktor a sordum yapabiliyorsa engelleme yapsın dedi ama bilemedim. 🤔

Bende senin gibi yaptım evde kendim uyguladım ama doktor kontrolüne götürmedim. 6. Ay dolunca aşıları olacak mecbur götürcem ama bazı özel doktorlar devletin karşıladığı aşıları ücretsiz yapıyor sadece muayene ücreti veriyorsun öyle yapacağım gibi 6.ayında hastahaneye götürmek yerine.

Kızlar merhaba. Artık 6. Aydan gün almaya başladım 5 ay +3 gün oldu ek gıdaya bir doktor başlatmıştı sonra mide bozulması yaşadık kestim başka bir doktor artık sebze çorbası yapabilirsin vs dedi azar azar vermeye başladım tekrar başa döndüm havuç patates vs. Ek gıdaya geçenler uyguladıkları tarifleri yazabilir mi.? Çünkü benim menüde patates havuç kabak var sadece başka ürün kullanan var mı. Birde hafif emekleme tarzı hareketler yapıyor yüz üstü koyunca vucudunu kaldırıyor vs doktor a sordum yapabiliyorsa engelleme yapsın dedi ama bilemedim. 🤔
Benim 2. Çocuğum sizinkilerle yaşıt. 1.de ek gıdaya 6 aylık olunca başladım erken başlamanın bi gereğini görmesi görüştüğüm doktorlar benimki sadece anne sutu alıyordu belki onun için 6. Ayı beklettiler bir de bana tarif vermişti o zaman doktorumuz yoğurt kayamıyordum falan

O çorbayi bende yapiyorum ama hergun vermiyorum bikmasin diye diger gün yogurt veriyorum cici bebe yaptim geçen gün istersen tarifini gonderebilirim 1 adet cici bebe isaret parmagimin ucu kadar muz 1 çau kasigi labne peyniri ve çok az tereyagini blenderla ezip kahvalti olarak yediiyorum tabi bunlari çok az yapiyorum 6 çay kaşığı kadar yese kafi diyorum bu sekilde simdilik

Öf benimde öyleydi bir atak dönemiydi herhalde bir haftadır normal a döndük geri ama resmen işkenceyi çok iyi anlıyorum. Sabır diliyorum sana. 😔
Aynen canım gece ne zaman yatıyor bilmiyorum artik. Besiginde uyumuyor yanımda meme de uyuyor sürekli gaz sancısı var birde şimdi ııı diye bişey çıkardı sürekli memnuniyetsiz ııı diye ses çıkarıyor

Benimki de 6.aydan 2 gün aldı aynı dedign gibi yapıyor bi siteden ay ay gelişimini takip ediyorum bu ay neler yapar ne yapması lazım neyle oynar vs vs orada okuduklarıma göre bunları yapması gerektiği bi aya girdi bu ay daha ayırt edici hatta gözüyle takip etme vs olacak bir de etrafı daha çok keşfetme isteği ve bu isteğe bağlı uykularda duzensizlik😑
O uykular ne zaman düzelecekmiş ki 🤪

X