2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ya demir ilacı demişken benim doktorum 6. Aydan sonra vereceğiz dedi ben kullanıyordum sağlık ocağından verdikleri onu bırak diş rengini bozuyor dedi bir ilaç onerdi onu da 6. Aydan sonra dedi bende kestim.
4.ayda demir dediler sağlık ocağından onun içeriği pek temiz değil diye ben içeriği temiz ve daha kolay emilim sağlayan bi şey aldım ama bildiğiniz demir kokusu 😑4 5 damla veriyorum ama resmen titriyo çocuk 4. Aydan beri de huzursuz

Ya demir ilacı demişken benim doktorum 6. Aydan sonra vereceğiz dedi ben kullanıyordum sağlık ocağından verdikleri onu bırak diş rengini bozuyor dedi bir ilaç onerdi onu da 6. Aydan sonra dedi bende kestim.
Valla bana da dediler bir süre vermedim ama kullalnan arkadsim bişey olamdi benim oğluma dedi bende verdim ardından su veriyorum

Ya benim bebeğim sadece 4 ay anne sütü aldı sonra sütüm gelmedi ki ilk zamanlar oluk oluk sütüm vardı ki 2 aydan sonra kilo alımı yavaş mama desteği dediler bende ilk ay dolaba attığım süt emme ve mama ile 4. Ayı tamamlayabildim sonra mamaya tamamen geçtik bu yüzden erken başlıyor ek gıdaya 😔
Üzülme canım onun da nasibi o kadarmış demek ki şimdi mamalar da sağlıklı gayet güzeller sağlıkla büyüsünler de kuzucuklar

Ona garanti veren yok 3 ay mi desem 6 ay mi desem yoksa 3 sene mi😄benim 1. 2.5 yaşından sonra deliksiz uyumaya basladi
Valla benim kız abisine çekerse benim önümde daha 3-4 yıl kadar var 🥶 şu diş dönemine kadar 3 kez uyanıyordu, ona razıydım açıkcası çünkü oğlum saat başı uyanırdı ve çok zor uyurdu geri, bazı farklılıklar var, umarım bir noktada birleşip bana aynı şeyleri yaşatmazlar 😜

Valla benim kız abisine çekerse benim önümde daha 3-4 yıl kadar var 🥶 şu diş dönemine kadar 3 kez uyanıyordu, ona razıydım açıkcası çünkü oğlum saat başı uyanırdı ve çok zor uyurdu geri, bazı farklılıklar var, umarım bir noktada birleşip bana aynı şeyleri yaşatmazlar 😜
Inşallah 😄benimki de iyiydi diS dönemi mi gaz dönemi mi hiç bilemiyorum bu aralar uykuya geçişler büyük sikinti

Kizlar cicibebe tarifi bu ben süt yerine anne sütü koydum 😊 hamuru rulo haline getirin bıçakla kesip uzerine çatalla bastirarak şekil veriyoruz 180 derece firinda 15 dk da pisiyor🙋‍♀️

Eklentiler

• IMG_20201123_131312_965.jpg
    IMG_20201123_131312_965.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 47
Kizlar cicibebe tarifi bu ben süt yerine anne sütü koydum 😊 hamuru rulo haline getirin bıçakla kesip uzerine çatalla bastirarak şekil veriyoruz 180 derece firinda 15 dk da pisiyor🙋‍♀️
Pekmez ısıyla karşılaşınca kanserojen oluyor diye biliyorum bı araştırın isterseniz😟

Kızlar kızım zaten 1 aydır bozuk uyuyordu ama bu kaç gündür geceleri ayaklarini sürekli kaldirip poposuyla vuruyor uykudan uyanıyor kafasını da böyle sağa sola çeviriyor sürekli böyle kıpır kıpır o yüzden de uyumuyor sabaha kadar bu böyle devam ediyor bir de eski neşesi de yok çok mız mız sizlerde böyle bu durum var mi

Ben aylardır her saatte bir yada iki kez uyanıyorum kesintisiz 2,5 saat bile uyuyamıyorum bitiğim sinirliyim.. ne yapacağımıda bilmiyorum diş değil takvime göre atakta bitti gündüzde zor ve kısa uyuyor..

Ben aylardır her saatte bir yada iki kez uyanıyorum kesintisiz 2,5 saat bile uyuyamıyorum bitiğim sinirliyim.. ne yapacağımıda bilmiyorum diş değil takvime göre atakta bitti gündüzde zor ve kısa uyuyor..
Aynı durumdayım son 3 4 haftadir üst üste 2 saat uyumuslugum yok sanırım. Bir de ev taşıma stresi derken ekstra yorgunum yığılıp kalcak gibi hissediyorum bir yerde. Diş gibi görünüyor kabardı biraz ama 2 haftadir aynı haliyle duruyor dişleri de. Ne zaman bitecek bilmiyorum artık

Aynı durumdayım son 3 4 haftadir üst üste 2 saat uyumuslugum yok sanırım. Bir de ev taşıma stresi derken ekstra yorgunum yığılıp kalcak gibi hissediyorum bir yerde. Diş gibi görünüyor kabardı biraz ama 2 haftadir aynı haliyle duruyor dişleri de. Ne zaman bitecek bilmiyorum artık
Bizde ev taşıdık yardım lazım umarım büyükleriniz vardır ve yardımcı oluyorlardır beni bu işin düşünce kısmı bile yormuştu.. uyku çok önemli vermli olabilmek için.. damak hazırlanıyor derler belki öyledir

Bizde ev taşıdık yardım lazım umarım büyükleriniz vardır ve yardımcı oluyorlardır beni bu işin düşünce kısmı bile yormuştu.. uyku çok önemli vermli olabilmek için.. damak hazırlanıyor derler belki öyledir
Kayinvalidemler yanimizdaydi cok yardımları oldu çocuğu oyaladilar ben is yapabildim. Onlar biseyler toparladı ben çocukla ilgilendim vs yoksa hic is yapamazdım sanırım çok huysuz bu ara benimki :KK43: iyice kabarmış dişler patlasa da rahatlasak diyorum artık

Valla bizimkide öyleydi en son gözümü karartıp uyku eğitimine basladim bugün 3. Günümüz baya ilerleme kat ettik

Kayinvalidemler yanimizdaydi cok yardımları oldu çocuğu oyaladilar ben is yapabildim. Onlar biseyler toparladı ben çocukla ilgilendim vs yoksa hic is yapamazdım sanırım çok huysuz bu ara benimki :KK43: iyice kabarmış dişler patlasa da rahatlasak diyorum artık
Başka türlü başa çıkılmıyor hakikaten.. acaba diş mi rahatlatıcı jeller varmış denediniz mi hiç

X