2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Beslenme sonrası gazcıkarmaya devam edıyor musunuz? Ben edemıyorum cok kusuyor cunku, kemdıkendıne cıkarıyor sanırım ama gecelerı bazen uykusunda aglıyor, sebebını bilmıyorum 😔😔
Canım benim kide ağlıyor ben gaz cikarmiyorum baştan beri çok emen iştahlı bir bebekti çok gazi oluyordu ama ne yaparsam yapayım kendi çıkarıyordu benm cabamla değil bende bıraktım bir süre sonra. 3. Ay iyi bari ile bu sorun bitmişti uykular filan baya duzenliydi ne olduysa 4. Ay 'dan sonra olmaya başladı uyku düzeni diye bişey yok uyuyor ama çok karışık yanında degilsem sabaha kadar sürekli uyanıyor yanımda uyutrsam daha sakin demir ilacı asi ve 4. Ay kabusumuz gibi ağlaması da uykuda öyle bu ağlıyor ki canını yakıyorlar sanki

Her seferinde cikartmiyorum gaz mesela gece emmelerinde uykuya geçtiyse direkt yatağına yatiriyorum. Ama gündüz genelde çıkartıyorum yedikten sonra. Cok uzatmadan ama 1 veya 2 kere çıkarınca bırakıyorum yoksa kusuyor zaten. Gece ağlamaları uyku bölünmesi uykuya geri donememe hepsini yaşıyoruz suan 2 saatlik uykuyla duruyorum mesela 😢 diş çıkarması mahvetti bizi tam da tasinma sırası çocuğun bütün düzeni de bozuldu. Sonuç olarak anne zombi oldu😵😅
Yaaaa diş çi cıkardınız masallahhhh🧿🧿 altakki iki diş mi tek mi? Hayırlı olsunnnn♥️♥️♥️

Canım benim kide ağlıyor ben gaz cikarmiyorum baştan beri çok emen iştahlı bir bebekti çok gazi oluyordu ama ne yaparsam yapayım kendi çıkarıyordu benm cabamla değil bende bıraktım bir süre sonra. 3. Ay iyi bari ile bu sorun bitmişti uykular filan baya duzenliydi ne olduysa 4. Ay 'dan sonra olmaya başladı uyku düzeni diye bişey yok uyuyor ama çok karışık yanında degilsem sabaha kadar sürekli uyanıyor yanımda uyutrsam daha sakin demir ilacı asi ve 4. Ay kabusumuz gibi ağlaması da uykuda öyle bu ağlıyor ki canını yakıyorlar sanki
Bu 4. Ay atagı cok uzundu ya 1 ay surdu hala da devam edıyo, ınsallah rahatlarız , benımkıde artık ne oyun halısı ne oyuncak oyalanmıo , hep benı yanında istiyo, ben de tukenmek uzreyım..

Belirtileri neydi , bizim ellerde sürekli agzında , diş kaşıyucı verıyorum ama pek sevmedı sanki , emmesi azaldu fln ,
Diş kaşıyıcı denedim de cok alışamadı gibi. Bugun eldiven kasiyicilardan aldim eli ağzından çıkmıyor belki sever diye onu daha rahat kullanıyor bakalim. Benimki de cok iştahlı bi bebekti ama yemesi bariz azaldı düzeni degisti hep
Yeşil sogan iyi gelıyo dıyolar bılıosundur belki zaten verdınmı hiç
Duydum da hiç denemedim oyle yeşil sogandir havuctur fln. Pis bogaz benim oğlan yiyesi tutar dişi cikmadan nemelazim 😁

Diş kaşıyıcı denedim de cok alışamadı gibi. Bugun eldiven kasiyicilardan aldim eli ağzından çıkmıyor belki sever diye onu daha rahat kullanıyor bakalim. Benimki de cok iştahlı bi bebekti ama yemesi bariz azaldı düzeni degisti hep

Duydum da hiç denemedim oyle yeşil sogandir havuctur fln. Pis bogaz benim oğlan yiyesi tutar dişi cikmadan nemelazim 😁
Hahaha koptummmm

Evet bendede yanma olmuştu ama dayanılmayacak kadar değildi, zaten normal gribe benzediği için semptomlar o yüzden kimse koronayı düşünmüyor normal hastayım zannediyor çoğu kişi.
Kac gunde atlattiniz benim 6.gunum koku duyumu kaybettim. Evde maskeliyim umarim baskalarina bulastirmam cok korkuyorum. Tat ve koku duyusu kacinci gun geri geldi nasil beslendiniz

Bunun nasıl bişey olduğunu bilen var mı? İnternette yaşına ayına uygun ne oyuncaklar var diye bakınırken bunu gördüm geçen gün. Emekleme oyuncağıymış. Nasıl anlamadım. Çıngırak gibi biraz. Adı mı yanlış yazıldı diye başka sitelere de baktım onlarda da aynı şey yazıyo. Yorum fazla yok. Gören bilen var mı nasıl bişey bu? :)

Dalgınlıkla buraya sormuşum :)
Bizde var bu oyuncak aynısı. Arkadaş vermişti kendi bebeği büyüdüğü için. Emekleme oyuncağı olduğunu bilmiyordum. Dediğiniz gibi çıngırak gibi bişey ama ses çıkarmıyor. Kızimin ilgisini çekiyor, eline alıp inceliyor bayağı bunu. Sonra da ağzına götürüyor şimdilik bu şekilde değerlendiriyoruz😄😄

On güne yapacak 😂😂çünkü benimkiler de ilk dediğin şeylerle başladı. Amin canım benim 🤗 temmuz annelerinde kimse kalmadı keşke farklı sosyal ağlara gidilmeseydi çok güzel bir ortamı vardı.
😂😂yapsın bakalım.
Evet çok güzeldi ilk zamanları. Ben önceden yeğenim için takip ederdim burayı. O da temmuz bebeğiydi. Şansıma şimdi böyle oldu:) Şimdi yine iyi sayılır ama kalabalık oldu mu daha çok fikir olurdu olsaydı kısmet :)

Bizde var bu oyuncak aynısı. Arkadaş vermişti kendi bebeği büyüdüğü için. Emekleme oyuncağı olduğunu bilmiyordum. Dediğiniz gibi çıngırak gibi bişey ama ses çıkarmıyor. Kızimin ilgisini çekiyor, eline alıp inceliyor bayağı bunu. Sonra da ağzına götürüyor şimdilik bu şekilde değerlendiriyoruz😄😄
Niye emekleme oyuncağı demişler acaba😄 Emeklerken rahat tutuluyo falan heralde.

Daha çıkaramadık sancılarını yaşıyoruz alt 2 dişi kabardı görünüyor. Herseyi ısırıyoruz bu ara huzursuzuz :)
Ben de birkaç haftadır o alt dişler kabardı çıkacak diye bekliyordum kiiii doktor “onlar yalancı diş daha çıkmaz” dedi 🤣🤣
Oğlum bu ay patlatmıştı ilk dişini 😬
Ben de huysuzluğu, gece uyanmaları ondandır diye kendimi avutuyordum 😅

Ben de birkaç haftadır o alt dişler kabardı çıkacak diye bekliyordum kiiii doktor “onlar yalancı diş daha çıkmaz” dedi 🤣🤣
Oğlum bu ay patlatmıştı ilk dişini 😬
Ben de huysuzluğu, gece uyanmaları ondandır diye kendimi avutuyordum 😅
Demesin oyle doktor demesin 😅 ben uykusuzluktan mahvolmuş durumdayım artık sürekli huysuz ağlıyor psikolojim alt üst oldu. Kendi evimizde değiliz bir de şimdi düzen muzen kalmadı yoğunluk karmaşa oy oyy yani :)

Şu kullanmis olduğumuz demir ve vitamin ilaçları var ya sağlık ocağının onları bende kullanmak istemiyorum ocean ve sidefer kullansam sormadan ne olur ki.D vitamin neysede vergaferon hiç vermiyorum artık.kan tahlili vs istemeden dayıyorlar bebeklere.

Canım ben sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum ama demir için ocean aldım o hiç yan etki yapmadi gayet memnunuz

Canım ben sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum ama demir için ocean aldım o hiç yan etki yapmadi gayet memnunuz
Resmini atabilirmisin canim .devit3 yerine ocean d vitamini aldircam . Demir icindemi ocean kullansam bı söylersen hangisi resim vs ona göre alıyım demiride.

X