2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kuzum ben ve esim normal grip olduk hatta eşim tat ve koku alamayinca gidip test yaptirdi negatof çıktı , sonra ben grip oldum uzerinden 1 ay gecti ve ben hala koku ve tat alamıyorum virusu gecirdimmi onuda bilmiyorum oyle agirda gecmedi gribim hafifti valla çok sacma biseyler oluyor anlam veremedigim, sizde koku tat kaybi varmi
Tat ve koku kaybı en belirgin semptommuş galiba

İnşaallah şu 5.ay artık herşey düzelir.Haziran 11dogumluyuz oglum gündüz uykusu 45dakkika belki bı saat sürüyor ama mesela zaman geçiyor 2saatte bir yine yatiyor.Sizdede öylemi ve her uyumaya çalışırken mizmizlanma oldu bu ara.mamayi bıraktı zaten 4.ayda emerek doyuyor gb şükür.Acaba diş sikintimizdanmi salya var sürekli ellerini ısırıyor dişine sürtüyor arada jel sürüyorum dentinoks diye .Geceleri erkenden yatardı 9en geç artık uyku bölünüyor en geç 11de yatarsa yatıyor sadece emmeye kalkıyor üç kez filan .Zaten mamayı bıraktığından beri kakayi haftada bir kez anca yapıyor yapmadiysa laam yapıyorum ama gaz sürekli çıkarıyor işemeside iyi.Kan demir ilacida kullaniyoruz.pandemi vs diye hiçbir zaman Dr gitmedim goturmedim gayet iyi geliştiğini aşı zamanlarında hemşireler ve aile hekimimiz kontrol ederek söyler.
Ek gıdaya da başladım henüz başlarsam yoğurt la baslamayi düşünüyorum inşaallah.
Herkeste durumlar nasıl acaba.
Canım biz tam 4.5 aylık olduk. 23 Haziran doğumlular. Genel olarak durumlar aynı. Benim bebeklerim sürünmeye başladı
Kızım 3 ay 27 günlüklen oğlum 4 ay 5 günlük falandı desteksiz dönmeye başladı. İkisi de yaklaşık on gündür sürünüyorlar. Bu acelelik neden anlamdım. İleri çok fazla değil ama geri geri bayağı gidiyorlar. Yön değişimi yapıyorlar. Diş yerleri de kabarmış. Benimkiler tüp bebek sanırım seçim yaparken ayarı kaçırmış merkez
Bir heyecanlılık var bebelerimde 😂😂mama ağırlıklı devam ediyoruz. Ek gıdaya 5. Ay kontrolünde bakacağım doktor ne diyor. Ben 5.5 aydan sonra yavaş yavaş tadım yaptırmak istiyorum. Doktor ne derse artık. Tek sıkıntım destekli uyumaları onun dışında şükür iyiz 🙏🙏

Canım biz tam 4.5 aylık olduk. 23 Haziran doğumlular. Genel olarak durumlar aynı. Benim bebeklerim sürünmeye başladı
Kızım 3 ay 27 günlüklen oğlum 4 ay 5 günlük falandı desteksiz dönmeye başladı. İkisi de yaklaşık on gündür sürünüyorlar. Bu acelelik neden anlamdım. İleri çok fazla değil ama geri geri bayağı gidiyorlar. Yön değişimi yapıyorlar. Diş yerleri de kabarmış. Benimkiler tüp bebek sanırım seçim yaparken ayarı kaçırmış merkez
Bir heyecanlılık var bebelerimde 😂😂mama ağırlıklı devam ediyoruz. Ek gıdaya 5. Ay kontrolünde bakacağım doktor ne diyor. Ben 5.5 aydan sonra yavaş yavaş tadım yaptırmak istiyorum. Doktor ne derse artık. Tek sıkıntım destekli uyumaları onun dışında şükür iyiz 🙏🙏
Benim kizimda 22 haziran dogumlu ama bu dediklerinin hic biri yok 😝 size masallah diyeyim canım 😊 bizimki destekli oturuyor basini kaldirip dik oturmaya calisyor sadece onun diisnda dönme surunme vs yok normalmidir acaba bilmiyom🤭

Aynen canim ama eşimde alamiyordu bu sure uzayinca 3 gun once yine tets yaptirdi yine negatif çıktı 2 defa negatif cikti bende gidip yaptirayim diyorum ama baska hic bir belirti yoksa sadece 1 aydir koku ve tat alamiyorum 😒
Çok garip testlerde güvenilir değil ne yapacağını şaşırıyor insan

Benim kizimda 22 haziran dogumlu ama bu dediklerinin hic biri yok 😝 size masallah diyeyim canım 😊 bizimki destekli oturuyor basini kaldirip dik oturmaya calisyor sadece onun diisnda dönme surunme vs yok normalmidir acaba bilmiyom🤭
Normal canım. Zaten bu ay destekli oturma var. Yana dönme var. Benimkiler heyecanlı acele bir yere gidecekler 😅😅😅

Maşallah fiziksel gelişimleri çok iyiymiş benimki 24 Haziran doğumlu daha tık yok tembel oğlan 😊

Aynen canim ama eşimde alamiyordu bu sure uzayinca 3 gun once yine tets yaptirdi yine negatif çıktı 2 defa negatif cikti bende gidip yaptirayim diyorum ama baska hic bir belirti yoksa sadece 1 aydir koku ve tat alamiyorum 😒
Zaten gidip para testi yaptirsaniz cikmaz suan, genelde 10 gun içerisinde cikiyor pozitif daha sonra asagi iniyor yada maruz kalınan virus miktarı az olabiliyor. Hastaligi geçirip gecirmedigini suan antikor testi ile ancak anlayabilirsin ama onlarında yanılma payı var. Zaten pozitif ciksada onemli bi semptom yoksa ilac verip gönderiyorlar. O yuzden suan icin cok önemli bir durum yok ama illa baktırmak istiyorsan antikor testi yaptirabilir ve tomografi cektirebilirsin

Maşallaaah 🤲🏻🤲🏻 emeklediklerini düşünemiyorum suan biri oraya digeri oraya 😄😄 benim kızın reflusu var diye hep yüksek yastıkta durdu, suan duz zemine koysam yine arada geri geliyor o yuzden temkinli davraniyorum. Bu durumda biraz hareketleri kisitliyor, donmeyi az cok beceriyor da, tam yapamadığı için ayaklarını tutamıyor henuz 🙈😊

Maşallaaah 🤲🏻🤲🏻 emeklediklerini düşünemiyorum suan biri oraya digeri oraya 😄😄 benim kızın reflusu var diye hep yüksek yastıkta durdu, suan duz zemine koysam yine arada geri geliyor o yuzden temkinli davraniyorum. Bu durumda biraz hareketleri kisitliyor, donmeyi az cok beceriyor da, tam yapamadığı için ayaklarını tutamıyor henuz 🙈😊
Benim kızında var canım ama emin ol oğlandan daha iyi durumda. Hem ondan önce döndü hem bugün bayağı halı üstüne bir örtü seriyorum ağızları halıya değmesin diye onun üstünde dört döndü yanıma geliyor bayağı bayağı. Oğlum tombul ve ona göre hantal. Bende yastık kullandım halen kullanıyorum. Ek gıdaya geçince bayağı düzelme olacakmış yürüyünce de genelde tamamen geçiyormuş. Çok fazla mide üstü durunca çıkarıyor benimki. Engellemekte istemiyorum. Gözüm üzerinde. Emekleme ile kucak işi bitti de bu seferde dediğin gibi ikisini kontrol etmek zor. Oğlum çok hırslı ya öne gidemedimi sinirleniyor, kızıyor, bağırıyor resmen 😅 göbeğini öne itmek zor geliyor. Geri geri daha kolay oluyor. 🤷

Ben normal dogum yapmadim ama o candida mantari bende de vardi nasil atlattiniz? Bekarkende vardi bende surekli afedersiniz yanma oluyordu otururken adetli iken olurdu. Simdide iliskide cok canim yaniyor hamileyken fitil aldim kullandim o ara gecti simdi yine oyle oldum nasil gecirdinjz acaba siz
şuan fitil kullanıyorum daha gecmedi ama

Nasil belirtileriniz oldu biz haftalardir evdeyiz kimseye gitmedik etmedik grip olduk esim biraz supheleniyor ama psikolojikte olabilir. Yarin hastahaneye gidicez umarim yaniliyoruzdur. Kac gunde gecirdiniz
Yani dediğim gibi pek bi belirtim olduğu söylenemez benim annem pozitif çıktı aynı evdeyiz %99.9 bizde pozitiftik ama biz test vermedik 4-5 güne tam anlamıyla geçti diyebilirim.. kokunuz gittiyse kesin pozitifsinizdir.

Zaten gidip para testi yaptirsaniz cikmaz suan, genelde 10 gun içerisinde cikiyor pozitif daha sonra asagi iniyor yada maruz kalınan virus miktarı az olabiliyor. Hastaligi geçirip gecirmedigini suan antikor testi ile ancak anlayabilirsin ama onlarında yanılma payı var. Zaten pozitif ciksada onemli bi semptom yoksa ilac verip gönderiyorlar. O yuzden suan icin cok önemli bir durum yok ama illa baktırmak istiyorsan antikor testi yaptirabilir ve tomografi cektirebilirsin
Evet canim bu koku ve tat olayi 1 aydir deli etti beni şuan tabiri caizse turp gibiyim ama niye koku tat yok bilmiyom yavrumun kokusunu ozledim🙁 icime çekemiyorum ☹canimi sikiyor bu durum bu gidisle bi tomografi cektirirm dedigin gibi

Kuzum ben ve esim normal grip olduk hatta eşim tat ve koku alamayinca gidip test yaptirdi negatof çıktı , sonra ben grip oldum uzerinden 1 ay gecti ve ben hala koku ve tat alamıyorum virusu gecirdimmi onuda bilmiyorum oyle agirda gecmedi gribim hafifti valla çok sacma biseyler oluyor anlam veremedigim, sizde koku tat kaybi varmi
Bende yok ama bas agrim ve burnumda sizlanma var esimde 4 gundur tat ve koku kaybi var kolonyanin bile kokusnu alamiyor

Yani dediğim gibi pek bi belirtim olduğu söylenemez benim annem pozitif çıktı aynı evdeyiz %99.9 bizde pozitiftik ama biz test vermedik 4-5 güne tam anlamıyla geçti diyebilirim.. kokunuz gittiyse kesin pozitifsinizdir.
bende yok esimde koku tat yok alamiyorum diyor. Benim bas agrim ve burunda yanmam var bide sesim kotu. Oyle cok cok agr degil. Normal gripte te koku kaybi yasanmiyormu normalde

demekki normal.griptede tat koku gidiyor

Merhaba kızlar. Ben temmuz annesiyim. Benim bebeğim bikaç gün önce yüzüstü dönmeye başladı. Şu an sürekli dönüp durmuyo ama günde 1 falan anca. Genellikle de sola doğru dönüyo. Yan dönerken de sola dönerdi genelde. Nadir sağ.
Neyse bi iki gündür de dikkatimi çekiyo. Bazen özellikle yüzüstü koyuyorum yere. Önceden baya dayanırdı. Şimdi kolay mızmızlanmaya başlıyo durmak istemiyo pek. Bi de sol tarafa kendini veriyo dururken. Sağ tarafta nerdeyse yarı elle destek alıyo. Solda dirsek omuz desteği var. Bi tarafa yatık gibi duruyo yani. Önceden böyle değildi. Neden olabilir? :/
Bi de dilini ağzında yuvarlarmış gibi bişeyler yapmaya başladı. Biri harfleri çıkarmak için deneme yapıyodur dedi ama bilmiyorum. Sizin de yapıyo muydu öyle?

Merhaba kızlar. Ben temmuz annesiyim. Benim bebeğim bikaç gün önce yüzüstü dönmeye başladı. Şu an sürekli dönüp durmuyo ama günde 1 falan anca. Genellikle de sola doğru dönüyo. Yan dönerken de sola dönerdi genelde. Nadir sağ.
Neyse bi iki gündür de dikkatimi çekiyo. Bazen özellikle yüzüstü koyuyorum yere. Önceden baya dayanırdı. Şimdi kolay mızmızlanmaya başlıyo durmak istemiyo pek. Bi de sol tarafa kendini veriyo dururken. Sağ tarafta nerdeyse yarı elle destek alıyo. Solda dirsek omuz desteği var. Bi tarafa yatık gibi duruyo yani. Önceden böyle değildi. Neden olabilir? :/
Bi de dilini ağzında yuvarlarmış gibi bişeyler yapmaya başladı. Biri harfleri çıkarmak için deneme yapıyodur dedi ama bilmiyorum. Sizin de yapıyo muydu öyle?
Canım nasılsın? Dili yuvarlama bizde de var. Agudama dönemi olduğu için normal canım. Yavaş yavaş mırıltılar başlayacak ona hazırlık yapıyor seninki. Dönme işi bizde bayağı erken başladığı için tecrübe ettim. Canım manevra yapmaya çalışıyor. Yani yüz üstü yön değiştirmeyi o şekilde yapacak. Kızım yapıor sanki omuz üstüne geri düşecek gibi oluyor demi onun peşi yüz üstü hareket etmek için . Mama yedikten sonra koyuyorsan karnı midesi acıyordur canım. Ben genelde mama öncesi koyuyorum

X