Benim kizimda 12 haziran doğumlu, bazen yarim saat uyuyo bazen 1-2 saati buluyor, evde ses yoksa ve beşiği salliyorsak bu süre uzuyor. Az uyuduysa 1 saat sonra yeniden yatmak istiyor cok uyuduysa 2 veya 3 saati bulduğu oluyor yeniden uyumasi. Bizde de sürekli salya var, herseyi ağıza getiriyor ama bu durum zaten ayi ile doğru orantili, dis veya başka bisey oldugunu sanmiyorum. Kakasi bi ara 4 güne çıkmıştı, sonra da ishal oldu 4 5 gun surekli yapti, ondan sonrada gunde 1 e düştü. Ben ek gıda vermeye başladım, zaten anne sutu almıyor, formul mama kullaniyorduk, simdide tabak mamasını basladim, sebze çorbası yaptim cok sevmedi ama zaten suan amaç doyurmak degil tattirmak, ilk kizimda doktor 1-2 kasik bile yese yeter diyordu, onun dışında yogurt, muz ve armut veriyorum, onlari severek yiyor. Bu aralar onun yanında bisey yiyemiyoruz cunku ne yesek yemek istiyor :))) gece uykusuda 10 ve 12 arası degisiyor, bazen gece 2 saat uyanik kaldigida oluyor suan icin tam duzenli degil, bizde böyle genel olarak :) birde 1 aydir acayip insan seciyor, az gordugu kişilere bile gitmek istemiyor hemen ağlıyor, sizin bebislerde insan seçiyor mu ??