- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
Aynen valla benim boyle bile takatim kalmiyor ama vucudum alisiyor gibi tabi kilo vererekAynı biz. Şimdi gece babası bakıyor gündüz ben. Yoksa mümkün değil kendimize gelemeyiz.
Gğle güle gıysın, coraplı pijama yada ayaklı tulumun içine ayrıca corap gıydırıyır musunuzArkadaşlar selam. Külot bez almışım yanlışlıklakullanışsız bişey giydirirken çok zor. Durmuyor bebe. Bir de çoraplı pijama altı almıştım 2 tane aşırı rahat. Tavsiye ederim.
Benimde ilk çocukta hemen başlamıştı reglim ve kilolarımda hemen gitmişti bunda hala regl olmadım ve o 10 kilo hala duruyor gitmiyor yememde bir farklılıkta yok ama artıyor azalmıyorGunaydin kizlar. Kiloyla basi dertte olan arkadaslar regl oldunuz mu bilmiyorum ama kesinlikle regl oldugum gibi kilo veriyorum. Olmamissaniz bekleyin olunca her ay fark ediyor goreceksiniz
Patikli tulumun üzerine abisinden kalma ayağını sıkmayacak bir çorap giydiriyorum benGğle güle gıysın, coraplı pijama yada ayaklı tulumun içine ayrıca corap gıydırıyır musunuz
Mustela kullanıyorum her banyo sonrası
Mustela nemlendirici kullanıyorum
Mustela stolapia bunu verdi eczacı bana arkadaşlar benim kızımin da eli sürekli ağzında uyumadan önce sürdü m, yanakları bile kızardı sürekli tukruk yapmaktan umarım faydası olurMustela kullanıyorum, yuzune pek surmuyorum, elini yuzune ve agzına cok göturuyor
Sağol canım. Giydirmiyorum şimdilik bazen sabah çok derin oluyo panduf gibi patikleri var onu giydiriyorum ama ortam ısınınca çıkartıyorum.Gğle güle gıysın, coraplı pijama yada ayaklı tulumun içine ayrıca corap gıydırıyır musunuz
Gece uykusunda o çok zor ya meme vermeyip pişpişlemeye çalıştım sesi kısılana kadar ağladı resmen dayanamadım.. ne yapacağız sinirlerim çok yıpranıyor her gece her gece..Yok canim sanmiyorum degisecegini. Memede uyumamasi icin egitim vermeliyim ama agliyor icim el vermiyor. Napcam bilmiyorum
Akıyor. Akması iyi bir şey, gözyaşı kanalı kapalı olup şişebiliyormuş kiminde deKızlar bebeklerınız aglarken gozyası akıyormu, bızınkı koca ınsan gıbı gozyası akıyor normalmi , bi de bazen aglama yerine çıglık atmayı tercıh edıyor sanki:)) sizde durumlar nasıl
Kızlar saglikocagindan vegaferon verdiler kan ilacı kac damla dmalatildginj unuttum 3 damla verdim sizler kac damla veriyorsunuz
Vegaferon mu sizinkide4 damla demişti hemşire bize canım
İyiyiz çok şükür karantina devam ediyor hafif geçiriyoruz bebişte öyle çok sağol canımxyzabc00 nasıl oldunuz
Kilosuna göre veriliyor dedi hemşire 7 damla söyledi bize.Kızlar saglikocagindan vegaferon verdiler kan ilacı kac damla dmalatildginj unuttum 3 damla verdim sizler kac damla veriyorsunuz
Vegaferon mu sizinkide
Bu ,içinde paraben varmış, ve diş rengine olumsuz etkı edoyomus, dr unuza mutlaka sorunVegaferon mu sizinkide
Benim oğlumunda emerken çok terliyor başı ben problem olacağını düşünmüyorumKızlar oğlumun kafası çok terliyor neden olabilir?
Bizdede var uyurkende ensesi terliyor yattığı yerden anlıyorumKızlar oğlumun kafası çok terliyor neden olabilir?