Biz ozel havuzlu villa tatılı yaptık, okdr ıyı geldıkı ama ılk ıkı gun villayı resmen kolomyayla yıkadım sildim:))) 2 gun kayıp ama sonrası guseldı bu yıltek etkınlıgım buydu benım de cok bunalmıstım, ahhcok gecmısolsun acil şifalar, eşiminde temaslı oldugu bi kişi pozıtıf yine, hayırlısı ınsallah, Allahım korusun hepımızı , kronık rahatsızlıgı varmı eşinin, şuan hala pozıtıf mısını siz? İşyrrınden kapmıştır heralde?Aynen canım, işte özellikle eşime gerçekten büyük zarar verdi.. Hala devam ediyor tedavisi
Valla nereden, nasıl kaptığımıza dair tek bir fikrimiz bile yok. Sırf korona kaparız diye tatile bile gitmemiştik biliyor musun
Biz ozel havuzlu villa tatılı yaptık, okdr ıyı geldıkı ama ılk ıkı gun villayı resmen kolomyayla yıkadım sildim:))) 2 gun kayıp ama sonrası guseldı bu yıltek etkınlıgım buydu benım de cok bunalmıstım, ahhcok gecmısolsun acil şifalar, eşiminde temaslı oldugu bi kişi pozıtıf yine, hayırlısı ınsallah, Allahım korusun hepımızı , kronık rahatsızlıgı varmı eşinin, şuan hala pozıtıf mısını siz? İşyrrınden kapmıştır heralde?
Asansorden kaptıgını nerden anladınız, offsorma bazen kemdime bıle kokuyom , bakımlı olmk istıyorum, hergun uyanınca guselbi pijama takımı :)) giyip, saçımı tarayıp hafif makyaj yapıp gune baslamak istıyorum ama olmayorrrr olmayorNormal hayatimi devam ettirmek icin cokkk caba sarfediyorum vallaailelerden uzak tek bakiyoruz esimle sag olsun cok destek bana yoksa kafayi yerdim cunku oglusum sag olsun memesiz uyumak istemiyor. Gunduz her uykusu en fazla 40 dkika. Gece saat basi meme icin uyaniyir sabah da 6 30 da uyaniyor. Ay normal hayattan yine bebege gelmisim ya Pandemi var evet ama kendimizi de unutmamak icin her pazar bi acik alan bulup hem kesfediyoruz hem yemek yiyoruz. Riskli mi evet ama babam asansorden virus kaptiktan sonra biraz saldim En azindan acik alan diye avunuyorum.Tabi onlem aliyoruz kapiya giriste kiyafetler cikarilir eller iyice yikanip oyle oglumu pusetten cikariyoruz ve disarida sadece esim dokunuyor kapiya falan. Onun disinda da aksamlari bebek uyudugu gibi uyurdum ama artik 1 saat esimle oturuyorum hadi bize cay yap diyorum bahaneyle dus almayi ertlememk icin oglumu ana kucagiyla banyo kapisina getirip dus aliyorum saka gibi baska da aklima gelmedi canim
Bide bişey sorcam bwbeklerınız acıkınca aglıyor mu , bebımki acıktıgını bılmiyor sanki , ne zmn kucagıma alıp emzırme pozısyonunaalsam ozmn farkedıyor, memeyi açana kadar bıle dayanamıyo aglıyo , içimdem şimdiye kadar aklın nerdeydı dıyorum,kıyamssm ya :))
Bu sabah ta ben babaya attım bi gusel uyudum, ama cok uyumusum bebiş biraz aç kalmıs olablr sonra da nasıl vicdan yaptım offfffAynen valla benim boyle bile takatim kalmiyor ama vucudum alisiyor gibi tabi kilo vererek
Bildiğim bişey yok. Şimdi kullanmıyorum. İlerleyen zamanlarda kullanırmıyım bilemem. Kabız yapma ihtimali beni düşündürüyor. Sıraç zaten 6-7 günde bir yapıyor bir de o sıkıntı yaparsa bu kadar huysuzluğunun üstüne o bana tuzu olur. Büyüktede kullanmamıştım. Ek gıdaya başlayınca pekmez yediririm c vitaminli bi meyveyle.Neden kullanmıyorsun bildiğin bişey varsa paylaş bizimle
Yok canım hiç birini kullanmıyorum.Onların verdiğini zaten kullanma niyetinde değildim. Eğer başlıcak olursamHiç bir kan ilacını mi kullanmiyordun canim
Diş ve diş etlerine kattiyyen değdirmemek gerekiyormuş. Ebe sıkı sıkı tembih etmişti. Geçen gün arkadaşımla görüştümde oğlunun dişleri simsiyah olmuş. O da hamile şimdi 2. Ye kullanmam bir daha şuanda kansızlığı var kullanmama rağmen diyordu.Ben de daha başlamadım japon ,saglık ocagının verdugımı dr um begenmedi, sidefer yazdı. Ama yaklasıkbir haftalık ek gıdadan sonra meyveyı pure olarak vermeye basladgımda vercem içine katcakmışım, siz nasıl verıyısunuz
Kan ilaçları açken emilir vücutta. Yiyecekle vermen doğru olur mu bilemedim. Belki c vitaminli bir meyve suyu sıkıp verebilirsin. Ama sonrasında biraz beklemesi gerek yemek içinBen de daha başlamadım japon ,saglık ocagının verdugımı dr um begenmedi, sidefer yazdı. Ama yaklasıkbir haftalık ek gıdadan sonra meyveyı pure olarak vermeye basladgımda vercem içine katcakmışım, siz nasıl verıyısunuz
Meyve puresının içine katarak ver dedı ama bılemedım , dogru dıyosun aslında , onu ayarlamak laxımKan ilaçları açken emilir vücutta. Yiyecekle vermen doğru olur mu bilemedim. Belki c vitaminli bir meyve suyu sıkıp verebilirsin. Ama sonrasında biraz beklemesi gerek yemek için
Kalani kaynadigi vakit konserve gibi kapatsan yarina da icilmez mi?Kızlar ek gıda sürecıne başlayan var mı , ben 1 havuc yarım patetes ıkı bardak su kaynatıyorum 50 dk . Ikı yemek kasıgı ıcırıyorum soguyunca. Heegun yapıyorum, bugun yaptıgımı yarın ıcemes demi bebek biz gibi , bakterı vsmi olur, hergun yapıyım demi? Artıyo baya cunku .
Oyle valla canim temiz bi pijama giymek bile yetiyor bi de goz kalemi yetiyor bana. Tek makyajimAsansorden kaptıgını nerden anladınız, offsorma bazen kemdime bıle kokuyom , bakımlı olmk istıyorum, hergun uyanınca guselbi pijama takımı :)) giyip, saçımı tarayıp hafif makyaj yapıp gune baslamak istıyorum ama olmayorrrr olmayor
Canim ben mesela 4 te veriyorsam emzirip babasina veriyorum. Bizimki cokkkkk uyandigi icin en azindan acliktan aglamadigini bildigi icin esim oyaliyor bi sekilde. Sen de emzirip ver kafam rahat ederBu sabah ta ben babaya attım bi gusel uyudum, ama cok uyumusum bebiş biraz aç kalmıs olablr sonra da nasıl vicdan yaptım offfff
Bizimkinin en fazla dayandigi saat araligi 2Aynen biz öyleyizama zaten artık 3 4 saatte bir doyurulmaları gerekiyormuş ben bazen daha erken veriyorum.
Cok gecmıs olsun canım, ıyı bari size bulasmamısOyle valla canim temiz bi pijama giymek bile yetiyor bi de goz kalemi yetiyor bana. Tek makyajimBabam da inanilmaz dikkat ederdi ben de ordaydim o ara. Biz hic cikmadik disari sadece oglumun gazi coktu diye 3 defa piknik alanina gitmistik o da kimsenin olmadigi yer. Dusun artik dikkatimizi ama babam bi anda olunca biz sok olduk. Meger yonetimiz korona olmus ve babam asansorde adami gormus bu kadar. Babam olduktan sonra ogrendik ki yoneticimiz de koronaymis. Ondan sonra tum onlemlerimizi alarak cikiyorum disariya az da olsa. Senin gibi olmustum kafayi yiyecektim bebegim var diye. Rabbim nasip etmesin bizlere de kimseye de amin zor bi surec