2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Biz ozel havuzlu villa tatılı yaptık, okdr ıyı geldıkı ama ılk ıkı gun villayı resmen kolomyayla yıkadım sildim:))) 2 gun kayıp ama sonrası guseldı bu yıltek etkınlıgım buydu benım de cok bunalmıstım, ahhcok gecmısolsun acil şifalar, eşiminde temaslı oldugu bi kişi pozıtıf yine, hayırlısı ınsallah, Allahım korusun hepımızı , kronık rahatsızlıgı varmı eşinin, şuan hala pozıtıf mısını siz? İşyrrınden kapmıştır heralde?

Kızlar ek gıda sürecıne başlayan var mı , ben 1 havuc yarım patetes ıkı bardak su kaynatıyorum 50 dk . Ikı yemek kasıgı ıcırıyorum soguyunca. Heegun yapıyorum, bugun yaptıgımı yarın ıcemes demi bebek biz gibi , bakterı vsmi olur, hergun yapıyım demi? Artıyo baya cunku .

Bebişlerinizçok cıvıldıyomu bu sıralar konusmaya fln calısıyomu, bu ayki guncellemeleri daha ızlemedım dr osman beyden:)

Bide bişey sorcam bwbeklerınız acıkınca aglıyor mu , bebımki acıktıgını bılmiyor sanki , ne zmn kucagıma alıp emzırme pozısyonunaalsam ozmn farkedıyor, memeyi açana kadar bıle dayanamıyo aglıyo , içimdem şimdiye kadar aklın nerdeydı dıyorum,kıyamssm ya :))

Ne güzel gelmiştir tatil şimdi ya. Çok iyi etmişsiniz canım

Amin amin. Kronik rahatsızlığı yoktu çok şükür ama demek ki bünyesi çok zayıfmış virüs de sinsi sinsi yerleşmiş. Yok atlattık çok şükür. Home office çalışıyordu aslında ve dışarıyla temasımız çok azdı. Zaten ona şaşırıyorum nasıl kapmış olabiliriz diye

Asansorden kaptıgını nerden anladınız, offsorma bazen kemdime bıle kokuyom , bakımlı olmk istıyorum, hergun uyanınca guselbi pijama takımı :)) giyip, saçımı tarayıp hafif makyaj yapıp gune baslamak istıyorum ama olmayorrrr olmayor

Aynen biz öyleyiz ama zaten artık 3 4 saatte bir doyurulmaları gerekiyormuş ben bazen daha erken veriyorum.

Neden kullanmıyorsun bildiğin bişey varsa paylaş bizimle
Bildiğim bişey yok. Şimdi kullanmıyorum. İlerleyen zamanlarda kullanırmıyım bilemem. Kabız yapma ihtimali beni düşündürüyor. Sıraç zaten 6-7 günde bir yapıyor bir de o sıkıntı yaparsa bu kadar huysuzluğunun üstüne o bana tuzu olur. Büyüktede kullanmamıştım. Ek gıdaya başlayınca pekmez yediririm c vitaminli bi meyveyle.

Diş ve diş etlerine kattiyyen değdirmemek gerekiyormuş. Ebe sıkı sıkı tembih etmişti. Geçen gün arkadaşımla görüştümde oğlunun dişleri simsiyah olmuş. O da hamile şimdi 2. Ye kullanmam bir daha şuanda kansızlığı var kullanmama rağmen diyordu.

Kan ilaçları açken emilir vücutta. Yiyecekle vermen doğru olur mu bilemedim. Belki c vitaminli bir meyve suyu sıkıp verebilirsin. Ama sonrasında biraz beklemesi gerek yemek için

Kan ilaçları açken emilir vücutta. Yiyecekle vermen doğru olur mu bilemedim. Belki c vitaminli bir meyve suyu sıkıp verebilirsin. Ama sonrasında biraz beklemesi gerek yemek için
Meyve puresının içine katarak ver dedı ama bılemedım , dogru dıyosun aslında , onu ayarlamak laxım

Kalani kaynadigi vakit konserve gibi kapatsan yarina da icilmez mi?

Oyle valla canim temiz bi pijama giymek bile yetiyor bi de goz kalemi yetiyor bana. Tek makyajim Babam da inanilmaz dikkat ederdi ben de ordaydim o ara. Biz hic cikmadik disari sadece oglumun gazi coktu diye 3 defa piknik alanina gitmistik o da kimsenin olmadigi yer. Dusun artik dikkatimizi ama babam bi anda olunca biz sok olduk. Meger yonetimiz korona olmus ve babam asansorde adami gormus bu kadar. Babam olduktan sonra ogrendik ki yoneticimiz de koronaymis. Ondan sonra tum onlemlerimizi alarak cikiyorum disariya az da olsa. Senin gibi olmustum kafayi yiyecektim bebegim var diye. Rabbim nasip etmesin bizlere de kimseye de amin zor bi surec

Bu sabah ta ben babaya attım bi gusel uyudum, ama cok uyumusum bebiş biraz aç kalmıs olablr sonra da nasıl vicdan yaptım offfff
Canim ben mesela 4 te veriyorsam emzirip babasina veriyorum. Bizimki cokkkkk uyandigi icin en azindan acliktan aglamadigini bildigi icin esim oyaliyor bi sekilde. Sen de emzirip ver kafam rahat eder

Cok gecmıs olsun canım, ıyı bari size bulasmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…