Sorma katılım şartları cok agırBi ara girdim sonra fazla aktif olmayı istiyor diye ugrasamadim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma katılım şartları cok agırBi ara girdim sonra fazla aktif olmayı istiyor diye ugrasamadim ya
O tabloya gore normaliz canım şükürBen 20 günlükten beri uyuduğu zaman uyandirmadim hiç .. kaçta uyanırsa o zaman verdim sütünü mamasini. Bazen 3 saatte bazen 6-7 saatte uyandı ama kilo alımı çok değişmedi canım ... aylık aldığı miktar aslında doğum kilosuyla da çok ilişkili .. persentil tablosundan bahsetmiştim ya ordan takip edebilirsin başlangıç kilosuna göre ... mesela 4-5 ay arası bizimkilerin ortalama 400 gr alması gerekiyor.
Ohh içimi rahatlattın, kafamda hep soru işaretıydıBebeklere çok da müdahale etmemek gerekiyor galiba ya
Uyku beyindeki sinaps oluşumları düzenlemeleri için gerekli canım bence fiziksel büyümeden daha önemli beyin gelişimi aç kalmaz o küçük canavarlar merak etme. ..
Merhaba,mamajoo ile beslerken bebeğinizin ağzında emziğin ucu içeri göçüyor mu? Çok biberon denedim en yavaş akışlı olan bu ama bunda da bu sorun var acaba bizdeki mı hatalı..Ben mamajoo kullanıyorum çok memnunum, suavinex ve wee de var ama onların akisi çok hızlı. Mamojoo antikolik ayni zamanda. Aslinda avent de öyle olmasi lazım ama senin bebisin çekim gücü cok iyi galiba :)
Yok yaa hiç bir şey yapmıyorum hatta daha da çok yer oldum kendimi durduramıyoeum ne yapacağım bilmiyorum.kilom eskiye döndğ ama ben ben değilim daha iriyimSezeryan gobeklerınız ne durumda, , ironman_2020 korse kullanımı devammı? Hala işe yarar mı ki korse, 6 ay dolsada spora başlasak. Kiloverme süreclerınız nasıl gıdıyor
Evet ya senin 2 tane daha zor gercekten ama uyumalari asiri sikintili olmadigi icin biraz daha rahat edersin. InsaAllah daha da duzene girer tum bebekler cunku ben bu gece cinnet gecirecektim mesela gozleri kapali ama saatte bir uyanip meme ariyor. Gel de delirme. 4 te verdim esime baska odada uyudum 2 saat de oyle kendime geldim. Ne yapcam bilmiyorum aglamasina da dayanamiyorum ve emzirmek de cokkk hosuma gidiyor ama gece oldu mu sinirlerim alt ust♀Benim bebek iki tane ikiside farklı iki dünya. İkisine uyanmak falan zor oluyor kızımı oğlum uyandığı zaman besliyorum. Huyunu almışım 4 saat mutlaka uyumalı yoksa yemez. 4 ten sonra acıksada uyanmıyor. Deli gibi çekiyor biberonu uyandırmadığımı ve bu şekilde 2 saat daha uyuduğunu düşününce kötü oluyorum. Birkaç aya inşallah ek gıda başlayınca gece artık saat işini bitiririm.
Olmadım canım, kilo pek veremıyorum, hadı ozmn bi umutGunaydin kizlar. Kiloyla basi dertte olan arkadaslar regl oldunuz mu bilmiyorum ama kesinlikle regl oldugum gibi kilo veriyorum. Olmamissaniz bekleyin olunca her ay fark ediyor goreceksiniz
Bende olamadım daha regl olana kadar akintin var miydi cnm benim bitmeyen akintim var yumurtlama akıntısı gibiGunaydin kizlar. Kiloyla basi dertte olan arkadaslar regl oldunuz mu bilmiyorum ama kesinlikle regl oldugum gibi kilo veriyorum. Olmamissaniz bekleyin olunca her ay fark ediyor goreceksiniz
Ay ben oldum nasıl rahatladım anlatamam.darısı olmayanlaraGunaydin kizlar. Kiloyla basi dertte olan arkadaslar regl oldunuz mu bilmiyorum ama kesinlikle regl oldugum gibi kilo veriyorum. Olmamissaniz bekleyin olunca her ay fark ediyor goreceksiniz
Ne konuda rahatladın,kilon mu azaldı, ruh halin mi iyileşti hangisi:)Ay ben oldum nasıl rahatladım anlatamam.darısı olmayanlara
Şuan ilaç gibi geldi bu banaGunaydin kizlar. Kiloyla basi dertte olan arkadaslar regl oldunuz mu bilmiyorum ama kesinlikle regl oldugum gibi kilo veriyorum. Olmamissaniz bekleyin olunca her ay fark ediyor goreceksiniz
Evet canim baya yogundu ama ben reglimi erken oldum zaten. 2. Ayda oldum ve o zamana kadar akintim coktu gercekten sonra bi anda kesildiBende olamadım daha regl olana kadar akintin var miydi cnm benim bitmeyen akintim var yumurtlama akıntısı gibi
Valla bu süt ürünleri diyetinin sanırım tek artısı dehşet kilo verişim oldu. Bi avuç kaldım :)))Gunaydin kizlar. Kiloyla basi dertte olan arkadaslar regl oldunuz mu bilmiyorum ama kesinlikle regl oldugum gibi kilo veriyorum. Olmamissaniz bekleyin olunca her ay fark ediyor goreceksiniz
Ek gıda ile rahatlarsın inşallah canım bende ek gıdayı oğlum için sabırsızlık ile bekliyorum benimde oğlum sık uyanıyor.Evet ya senin 2 tane daha zor gercekten ama uyumalari asiri sikintili olmadigi icin biraz daha rahat edersin. InsaAllah daha da duzene girer tum bebekler cunku ben bu gece cinnet gecirecektim mesela gozleri kapali ama saatte bir uyanip meme ariyor. Gel de delirme. 4 te verdim esime baska odada uyudum 2 saat de oyle kendime geldim. Ne yapcam bilmiyorum aglamasina da dayanamiyorum ve emzirmek de cokkk hosuma gidiyor ama gece oldu mu sinirlerim alt ust♀
Vallahi ben üç aydır oluyorum kiloyu falan götürmedi yani göbeğim toparlanıyor her adette daha iyiye gidiyor.Gunaydin kizlar. Kiloyla basi dertte olan arkadaslar regl oldunuz mu bilmiyorum ama kesinlikle regl oldugum gibi kilo veriyorum. Olmamissaniz bekleyin olunca her ay fark ediyor goreceksiniz
Aynı biz. Şimdi gece babası bakıyor gündüz ben. Yoksa mümkün değil kendimize gelemeyiz.Evet ya senin 2 tane daha zor gercekten ama uyumalari asiri sikintili olmadigi icin biraz daha rahat edersin. InsaAllah daha da duzene girer tum bebekler cunku ben bu gece cinnet gecirecektim mesela gozleri kapali ama saatte bir uyanip meme ariyor. Gel de delirme. 4 te verdim esime baska odada uyudum 2 saat de oyle kendime geldim. Ne yapcam bilmiyorum aglamasina da dayanamiyorum ve emzirmek de cokkk hosuma gidiyor ama gece oldu mu sinirlerim alt ust♀
Yok canim sanmiyorum degisecegini. Memede uyumamasi icin egitim vermeliyim ama agliyor icim el vermiyor. Napcam bilmiyorumEk gıda ile rahatlarsın inşallah canım bende ek gıdayı oğlum için sabırsızlık ile bekliyorum benimde oğlum sık uyanıyor.