Yol olmadı cnmYani siz test yapmadınız , muhtemelen ablan pozitifse sende pozitifsindir..Emzirmeye devam edicem eveT bebeğinde Farklı bişey olmadı yani normaldi dimi
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bende olan arkadaşlardan Bilgi almak istiyordum sağol tez zamanda atlatırsınız inşallahKızlar ben müsait olmadığım için yazamadım size. Biz korona olduk eşimle ve 2 3 tane çocuk doktoru ve ayrıca çocuk enfeksiyon doktoruyla görüştük. Bebeklere korona testi yapmıyorlarmış. Muhtemelen korona olmuştur bebek ama eğer ellerde ve ayaklarda morarma ya da nefes alamama durumu yoksa hastaneye getirmenize gerek yok dediler. Sadece emzirirken ve severken maskeli olun ayrıca dokunmadan ve dokunduktan sonra ellerinizi yıkayın dediler. Bazı bebeklerde hafif ateş bazılarında ishal oluyormuş. Bizim bebekte ishal ve hafif huzursuzluk oldu.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bende olan arkadaşlardan Bilgi almak istiyordum sağol tez zamanda atlatırsınız inşallah
Benimde ablam negatif çıktı ama tomografide covid vardı 2 hafta kusma.mide bulantısı halsizlik kandaki crp değeri yüksek çıktı 5 gün yattı hastanede toparladı test negatif ama tomografi covid dediler babam abim pozitif bende ablamla temasliydimBu arada eşimin testi ve tomografisi negatif çıktı fakat kan tahlilinde korona olduğu anlaşıldı. Benim de testim pozitif çıktı.
Benimde ablam negatif çıktı ama tomografide covid vardı 2 hafta kusma.mide bulantısı halsizlik kandaki crp değeri yüksek çıktı 5 gün yattı hastanede toparladı test negatif ama tomografi covid dediler babam abim pozitif bende ablamla temasliydim
Kan tahlilBu arada eşimin testi ve tomografisi negatif çıktı fakat kan tahlilinde korona olduğu anlaşıldı. Benim de testim pozitif çıktı.
eşimin babasıda negatif çıktı tomgorafi çekilmiş covid ilacı başlatıldı Allah aşkına bu adam pozitif değilmi şimdi durup dururken covid ilacı niye başlatsınlar , negatif diye rahat rahat gitti geldiBenimde ablam negatif çıktı ama tomografide covid vardı 2 hafta kusma.mide bulantısı halsizlik kandaki crp değeri yüksek çıktı 5 gün yattı hastanede toparladı test negatif ama tomografi covid dediler babam abim pozitif bende ablamla temasliydim
Aminn inşallahAllah razı olsun canım biz atlattık elhamdülillah. Doktorlar bize annede antikor oluştuğu için bebekler çok kolay ve hafif atlatıyor genelde dediler. Endişe etmeyin bir şey yoktur inşaAllah hayırlısıyla
Cocuk dr larından mı bulastıgını dusundun yoksa rahatsızlanıncamı dr lara sordunuzKızlar ben müsait olmadığım için yazamadım size. Biz korona olduk eşimle ve 2 3 tane çocuk doktoru ve ayrıca çocuk enfeksiyon doktoruyla görüştük. Bebeklere korona testi yapmıyorlarmış. Muhtemelen korona olmuştur bebek ama eğer ellerde ve ayaklarda morarma ya da nefes alamama durumu yoksa hastaneye getirmenize gerek yok dediler. Sadece emzirirken ve severken maskeli olun ayrıca dokunmadan ve dokunduktan sonra ellerinizi yıkayın dediler. Bazı bebeklerde hafif ateş bazılarında ishal oluyormuş. Bizim bebekte ishal ve hafif huzursuzluk oldu.
Kan tahlil
eşimin babasıda negatif çıktı tomgorafi çekilmiş covid ilacı başlatıldı Allah aşkına bu adam pozitif değilmi şimdi durup dururken covid ilacı niye başlatsınlar , negatif diye rahat rahat gitti geldi
Cocuk dr larından mı bulastıgını dusundun yoksa rahatsızlanıncamı dr lara sordunuz
Çok geçmiş olsunKızlar ben müsait olmadığım için yazamadım size. Biz korona olduk eşimle ve 2 3 tane çocuk doktoru ve ayrıca çocuk enfeksiyon doktoruyla görüştük. Bebeklere korona testi yapmıyorlarmış. Muhtemelen korona olmuştur bebek ama eğer ellerde ve ayaklarda morarma ya da nefes alamama durumu yoksa hastaneye getirmenize gerek yok dediler. Sadece emzirirken ve severken maskeli olun ayrıca dokunmadan ve dokunduktan sonra ellerinizi yıkayın dediler. Bazı bebeklerde hafif ateş bazılarında ishal oluyormuş. Bizim bebekte ishal ve hafif huzursuzluk oldu.
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun
Kimden bulaştıgını düşünuyorsun, cocuk dr larından mı demek istemıstımKızlar ben müsait olmadığım için yazamadım size. Biz korona olduk eşimle ve 2 3 tane çocuk doktoru ve ayrıca çocuk enfeksiyon doktoruyla görüştük. Bebeklere korona testi yapmıyorlarmış. Muhtemelen korona olmuştur bebek ama eğer ellerde ve ayaklarda morarma ya da nefes alamama durumu yoksa hastaneye getirmenize gerek yok dediler. Sadece emzirirken ve severken maskeli olun ayrıca dokunmadan ve dokunduktan sonra ellerinizi yıkayın dediler. Bazı bebeklerde hafif ateş bazılarında ishal oluyormuş. Bizim bebekte ishal ve hafif huzursuzluk ol
Kimden bulaştıgını düşünuyorsun, cocuk dr larından mı demek istemıstım
Aynen öyle kuzenim doktor %30 doğru dedi.Testler yüzde yüz güvenilir değil ne yazık ki
Aynen öyle kuzenim doktor %30 doğru dedi.
Çok geçmiş olsun , benım babamda camıye gıdıp gelıo gitme desemde dınlemıyor amacocugu daha hıc kucagına bıle almadı . Anneme de opme falan dıyorum bebekte varsa sana sende varsa ona bulasır diye ama dınlemıyorlar, Allah korusun herkesi.Aminn inşallah