2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ben müsait olmadığım için yazamadım size. Biz korona olduk eşimle ve 2 3 tane çocuk doktoru ve ayrıca çocuk enfeksiyon doktoruyla görüştük. Bebeklere korona testi yapmıyorlarmış. Muhtemelen korona olmuştur bebek ama eğer ellerde ve ayaklarda morarma ya da nefes alamama durumu yoksa hastaneye getirmenize gerek yok dediler. Sadece emzirirken ve severken maskeli olun ayrıca dokunmadan ve dokunduktan sonra ellerinizi yıkayın dediler. Bazı bebeklerde hafif ateş bazılarında ishal oluyormuş. Bizim bebekte ishal ve hafif huzursuzluk oldu.

Yani o kadar cahil insan var ki bu pandemi zamanı bebeği gelip öpüyorlar ya şu zamanda yetişkinler birbirini öpmezken basmıyomu ya beyniniz.. öpenlerde eşimin annesi babası , babası hep dışarda yani sürekli , anlamıyorum kaç yaşında adamsın biz bile tokalaşmazken bebek öpülür mü ya zaten covid geçse onlardan geçecek aşırı sinirliyim yaaa buraya da içimi döktüm

Bu arada eşimin testi ve tomografisi negatif çıktı fakat kan tahlilinde korona olduğu anlaşıldı. Benim de testim pozitif çıktı.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bende olan arkadaşlardan Bilgi almak istiyordum sağol tez zamanda atlatırsınız inşallah

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bende olan arkadaşlardan Bilgi almak istiyordum sağol tez zamanda atlatırsınız inşallah

Allah razı olsun canım biz atlattık elhamdülillah. Doktorlar bize annede antikor oluştuğu için bebekler çok kolay ve hafif atlatıyor genelde dediler. Endişe etmeyin bir şey yoktur inşaAllah hayırlısıyla

Bu arada eşimin testi ve tomografisi negatif çıktı fakat kan tahlilinde korona olduğu anlaşıldı. Benim de testim pozitif çıktı.
Benimde ablam negatif çıktı ama tomografide covid vardı 2 hafta kusma.mide bulantısı halsizlik kandaki crp değeri yüksek çıktı 5 gün yattı hastanede toparladı test negatif ama tomografi covid dediler babam abim pozitif bende ablamla temasliydim

Sende de olabilir canım. Benim de eşimde kusma ve ateş olmuştu.

Kan tahlil
eşimin babasıda negatif çıktı tomgorafi çekilmiş covid ilacı başlatıldı Allah aşkına bu adam pozitif değilmi şimdi durup dururken covid ilacı niye başlatsınlar , negatif diye rahat rahat gitti geldi

Cocuk dr larından mı bulastıgını dusundun yoksa rahatsızlanıncamı dr lara sordunuz

Testler yüzde yüz güvenilir değil ne yazık ki

Çok geçmiş olsun

Kimden bulaştıgını düşünuyorsun, cocuk dr larından mı demek istemıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…