2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Doktorunuzun söyledikleri bana da mantıklı geldi bizim mukusta yumurtayla alakalı olabilir mı acaba onu hiç düşünmemiştim bı dikkat edeyim bende çok teşekkür ederim cevabın için çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir alerjisi bu senin için zor bir süreç olacak

Kızlar bebişleriniz oturuyor mu veya 2-3 dk oturtuyomusunuz destekli ..
BEn biraz daha beklemek istesem de benimki kendi oturuyor artık kendini kaldırıp. Tabi birkaç saniye sonra geri düşüyor:) ama asla yatmak istemiyor artık. Ya pusette ya kanguruda ya da yüz üstü yatıp oyuncaklarla oynuyor. Sırt üstü 10 dkda sıkılıyor. Sürekli etrafı izlemek keşfetmek istiyor. Fransa ya döner dönmez doktoruna danışacağım bu durumu. Onay alırsam oturtacağım yavaş yavaş.

Canım söylediğin her seyr katılıyorum üstelik ben bu genel kabul görmüş tabularla savaşıyorum asla ama asla çocuğumu konu komşuya göre büyütmeyi düşünmüyorum emzik biberon vs bunları malesef bebeğim kendi tayin etti istemedi çocuğu zorlayarak verne taraftarı olmadım zira alıştırma demek çocuğu zorlamak değil.henüz 3 aylikllar ama çok zekiler

Aynen kafasını kaldırıyor yatmK istemiyor bizdebiraz biraz kucakta yayvan şekilde oturtuyoruz

Son düzenleme:
Canım bir test falan yapmadılarmı ? Kızarıklık nerde oluyor ?
Yok canım yapmadılar. Doktor gerek yok en iyi tahlil annenin gözlemidir dedi. Ben zaten farkediyordum bugüne kadar. Fakat aşırı yayılmaya başladı 1 haftadır. Oğlanda uyku kalmadı kaşınmaktan. Boyun etrafı yanaklar kollar bacak arkaları. Birde gövde ve sırt temiz şimdilik. Birde konaklarımız var doğduğumuzdan beri geçmeyen.

Ben de aynı...

Ben yumurtanın dokunduğunu yemeyip takip etmiştim. Öyle anlamıştım. Yediğim zaman gazıda dehşet oluyor hemde kötü kokuyor kakada mukuslu oluyor. Birde kaşıntılar tabii. Rica ederim. Takip et mutlaka sıkıntılı bişey çok zor hemde. Bütün günüm ben şimdi ne yicemle geçti. Daha menü çıkarmadım kendime.

Kizlar benim bebek de oturmayi cok istiyor ve nette Osman GÖNÜLAL var. Aylik videolarini izleyince 3 aylik bebek destekli oturtulur dediginden beri biz arada oturuyoruz destekle. Kucagima aliyorum kendim koltuga yaslaniyorum cok dik olmasin diye. Bebegim cok mutlu oluyor ama 2 dakikadan sonra oturtmuyorum.

Uykuyu sevmelerı genetık bence, anne baba uykucuysa cocuk ta uykucu oluyo, gördüğüm o hep cevremde
Kundak sevmiyor benimki malesef canim. Uyku genetik galiba canim haklisin ben erken uyuyan ama cok uyumayan biriyim. Kayinvalideme bile gitrigimde herkes oturur ben gecer uyurum 11 gibi tabi beni biliyorlar oglum da benim gibi erken uyuyup erken uyaniyor. Uykum hic derin degildir parke sesine uyanirim oglum da oyle Aliscaz zamanla insaAllah

Sırtım tutmuyor yamuldum ya resmen etten kemikten insanız bizde ne yapacağız böyle bilmiyorum.. ağlayasım geliyor sinirim bozuluyor 40 dkda bir bütün gece kalkıyorum resmen mamada versem ıyanıyor şaştım ne yapacağımı..

Aynılarını yaşıyorum diyebilirim babasıda tam tersi çok rahat uyur öyle kolay sese uyanmaz yani herşeyi ona benzedi bu bana mı benzedi gerçi ben gecw uykusu severim düzenli olmayı ama bında o da yok.. akıl selametim için gece uykusuna ihtiyacım oluyor bizimkde uyanık napıcam bilmem ben ilk yatarken mama veriyordum sonra onu gece 3 e çektim yine sık uyanıyor mamaylada alakalı değil heralde

M
Menü çıkarmak çok mantıklı ne yiyeceğim diye düşünmek zorunda kalmazsın böylece Allah kolaylık versin canım

B
Biraz daha sabır düzelecek inşallah benim büyük oğlan 4 aylık olunca tam düzene girmişti gündüz hiç uyumayan bebeğim iki saatten fazla uyuyunca korkup nefesini dinlemiştim

Bizimkide kucakta oturma pozisyonunu seviyor cnm bide yüzünde egzama çıkmıştı bana sürtüyodu sütmesin diye o şekişde aldım hep alıştı galiba ama hiç oturtmadım daha

B

Biraz daha sabır düzelecek inşallah benim büyük oğlan 4 aylık olunca tam düzene girmişti gündüz hiç uyumayan bebeğim iki saatten fazla uyuyunca korkup nefesini dinlemiştim
Ah ahh inşallah 3 aylık yeni olucaz daha.. hep böyle kandırdılar beni 40 çıksın düzelir şu kdr olsun düzelir

Evet yabancı dil cok önemli, oncelik mutlaka ingilizce olmali, gercekten dünya dili. Sorun yaşayanların ki belki daha kisiseldir. Suan zaten yurtdisinda yaşıyorken öğrenmek ogretmek daha kolay olabilir, kolay gelsin

Ben kullaniyorum cok rahat. Ilk kizimda da kullanmistim, hayat kurtarıcı gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…