- 30 Nisan 2018
- 1.788
- 2.119
- 37
Canım gece uykusu erken olması iyi bişey ama eğer çok.uyuyan bi çocuk değilse öyle uyanması çok olur biz mesela 11 11 buçuk gibi gece uykusuna yatırıyoruz 4 5 saat uyuyor sonra sabah 4 buçuk gibi kalkıyor emiziriyorum 8 buçuk gibi tekrar uyaniyor sonra kısa kısa uyuyor çok uykusu varsa da bazen hiç kalmıyor yani duzenimizin sastigi günler var o günler dışında düzeni böyle bence 9 da uyutma biraz geç vakte çek o saatlerde oynasın bizim babamiz o saatte işten geldiği için oynama saati oliyorKizlar bebeklerinize gece ne yapiyorsunuz da guzelce uyuyorlar. Bizimki en basindan beri derin uyumuyor. Gece uykusunu 9 a cektim. 9 dan sonra 1 e kadar iyi uyuyor sonra sabaha kadar sık uyanmalar bekliyor bizi. En son 6 veya 7 de uyaniyor. Basim agriyor uyanip geri uyumaktan. Bir de meme duskunlugu baslamis ki hem de nasil. Emerek uyumak istiyor ben de kendisi uyusun diye diretiyorum olmuyor. Sonra da kendime kiziyorum 1 bebegin var nasil uyuyorsa karisma diye ama gittikce artacak. Bu arada basta emzik iyi tutuyordu. Ailemin yanindaydim diye cok ustunde durmadim emzik de almiyor midesini bulandiriyor
Haklisin canim ama 7 de uyurdu zorla 9 a cektim. 10 da uyusa iyi cunku ben de gec uyuyan biri degilim. Biz de esimle 10 da uyumaya calisiyoruz uykusuz kaldigimiz gecelerde. Galiba sans meselesi bu uyku sorunu. Saglikli olsun da yine de sukur ama bazi gunler cok yorucu oluyorCanım gece uykusu erken olması iyi bişey ama eğer çok.uyuyan bi çocuk değilse öyle uyanması çok olur biz mesela 11 11 buçuk gibi gece uykusuna yatırıyoruz 4 5 saat uyuyor sonra sabah 4 buçuk gibi kalkıyor emiziriyorum 8 buçuk gibi tekrar uyaniyor sonra kısa kısa uyuyor çok uykusu varsa da bazen hiç kalmıyor yani duzenimizin sastigi günler var o günler dışında düzeni böyle bence 9 da uyutma biraz geç vakte çek o saatlerde oynasın bizim babamiz o saatte işten geldiği için oynama saati oliyor
Aynı durumdayım sabaha kadar kac kez kalkıyorum sastım artık gündüzde uzun uyumuyor bizimki.. bari gece uyusaydı yavrum..Kizlar bebeklerinize gece ne yapiyorsunuz da guzelce uyuyorlar. Bizimki en basindan beri derin uyumuyor. Gece uykusunu 9 a cektim. 9 dan sonra 1 e kadar iyi uyuyor sonra sabaha kadar sık uyanmalar bekliyor bizi. En son 6 veya 7 de uyaniyor. Basim agriyor uyanip geri uyumaktan. Bir de meme duskunlugu baslamis ki hem de nasil. Emerek uyumak istiyor ben de kendisi uyusun diye diretiyorum olmuyor. Sonra da kendime kiziyorum 1 bebegin var nasil uyuyorsa karisma diye ama gittikce artacak. Bu arada basta emzik iyi tutuyordu. Ailemin yanindaydim diye cok ustunde durmadim emzik de almiyor midesini bulandiriyor
Öyle canım bebekler kendi tayin ediyor aslında kuralını benimki de ne emzik alıyor ne biberon ne de bebek arabasinda duruyor.aglayincada bu yüzden asla meme almadan susmuyor o yüzden ya bi yere çıkamıyorum ya da emzirecegim yerleri seciyorum. uyku konusu muhtemelen uyanık tutsan bu defa da huzursuzlanio ağlıyor benim kinin de gündüz uykusu yok mesela yarimsaat en fazla 1 o da sallarsam. indirdigim an uyanıyor sağlıklı olsunda gerisi mühim değil diyorum. bence her ne kadar küçük olsalar da bu çocuklar ilk 3 ay da kaptı kaptı sonra biseye zor alisiyorlar herkes sen alistirdin diyor ama daha ilk doğduğunda hastanedeki o besiklerde bile yatmadi doğar doğmaz alismadi ya sonuctaHaklisin canim ama 7 de uyurdu zorla 9 a cektim. 10 da uyusa iyi cunku ben de gec uyuyan biri degilim. Biz de esimle 10 da uyumaya calisiyoruz uykusuz kaldigimiz gecelerde. Galiba sans meselesi bu uyku sorunu. Saglikli olsun da yine de sukur ama bazi gunler cok yorucu oluyor
He canım bir de tam doyuyor mu emin misin çünkü benim ki gece uykusundan önce baya emiyor nerdeyse 1 saatte 1 emiyor kiloluda bir bebek 93 günlük 7300 civarı mesela dün gunduz hiç uyumadi akşam 8 buçukta babasiyla oynarken uyumus bişey yapmadan 8 bucuktan 11 e kadar ara ara uyanarak uyudu sonra 2 buçuk ve 6 buçukta ekmek için uyandı 10 a kadar uyudu tekrar keyfine göre toksa baya iyi uyuyorHaklisin canim ama 7 de uyurdu zorla 9 a cektim. 10 da uyusa iyi cunku ben de gec uyuyan biri degilim. Biz de esimle 10 da uyumaya calisiyoruz uykusuz kaldigimiz gecelerde. Galiba sans meselesi bu uyku sorunu. Saglikli olsun da yine de sukur ama bazi gunler cok yorucu oluyor
Valla bende 2 gün önce oldum ilk defa ... olmamak normalmiş öyle diyorlarHala benim gibi adet gormeyen var mi
Çok geçmiş olsun işe yarar inşallah bir aylık diyetin sonunda geçecek miymiş peki bizim de kaka da mukus oluyor çoğu zaman ondan soruyorum bunlarıGeçmeyen konak, pul pul dökülen kızarıklıklar ve emerken leke leke kızarmalarından. Özellikle boynu artık yara yara açılmaya başlıyor. Çocuklarda deri hastalıklarında çalışma yapmış bir doktor. Güvendim söylediklerine. Her detayıyla açıkladı. Mustelanın stelatopia kremini önerdi. Konak içinde babenin konak şampuanını. Şimdi sipariş verdim bende bakalım etki alırsam yazarım tekrar.
Erken daha ben oturtmuyorum bir arkadaşım vardı bebekken erken oturtmuşlar omurga eğriliği oluşmuştu ondan korkuyorum benimki yeni üç aylık oldu bu aradaKızlar bebişleriniz oturuyor mu veya 2-3 dk oturtuyomusunuz destekli ..
İnşallah canım. Vücuda bu besinleri unutturman lazım ondan sonra azar azar başlıcaz dedi. 1 yaşından sonra süt alerjisi çoğu çocukta devam etmezmiş. Bunu o zaman görücez. Tamamen alerjik durum ortadan kalkmasada şimdiki kadar hassas olmaz diye umuyorum . Bizim kakada mukus yumurta yediğim günlerde oluyo. Yumurta yemezsem pek sorun yok.Çok geçmiş olsun işe yarar inşallah bir aylık diyetin sonunda geçecek miymiş peki bizim de kaka da mukus oluyor çoğu zaman ondan soruyorum bunları
Canım müslini üçgen yap esarp gibi , omuzlarının altına ser, kollarını sıkıca kundakla. Ben baya denedim , boyle daha derın delıksız uyuyır, diğer turlu cok uyanıyor , kumdak olmasaymıs ayvayı yemıstım benKizlar bebeklerinize gece ne yapiyorsunuz da guzelce uyuyorlar. Bizimki en basindan beri derin uyumuyor. Gece uykusunu 9 a cektim. 9 dan sonra 1 e kadar iyi uyuyor sonra sabaha kadar sık uyanmalar bekliyor bizi. En son 6 veya 7 de uyaniyor. Basim agriyor uyanip geri uyumaktan. Bir de meme duskunlugu baslamis ki hem de nasil. Emerek uyumak istiyor ben de kendisi uyusun diye diretiyorum olmuyor. Sonra da kendime kiziyorum 1 bebegin var nasil uyuyorsa karisma diye ama gittikce artacak. Bu arada basta emzik iyi tutuyordu. Ailemin yanindaydim diye cok ustunde durmadim emzik de almiyor midesini bulandiriyor
Desteklı degılkucagımda bile tutarken oturtmamata calısıyorum , korkuyorum bişey olcak diye , acelesı yok bence, ek gıdaya kadar vakti varKızlar bebişleriniz oturuyor mu veya 2-3 dk oturtuyomusunuz destekli ..
Uykuyu sevmelerı genetık bence, anne baba uykucuysa cocuk ta uykucu oluyo, gördüğüm o hep cevremdeHaklisin canim ama 7 de uyurdu zorla 9 a cektim. 10 da uyusa iyi cunku ben de gec uyuyan biri degilim. Biz de esimle 10 da uyumaya calisiyoruz uykusuz kaldigimiz gecelerde. Galiba sans meselesi bu uyku sorunu. Saglikli olsun da yine de sukur ama bazi gunler cok yorucu oluyor
BnHala benim gibi adet gormeyen var mi
Canım bir test falan yapmadılarmı ? Kızarıklık nerde oluyor ?Selam kızlar. Bugün başka çocuk doktoruna götürdüm oğlanı. Hem geçmeyen kızarıklıklarımız vardı hem daha önce bahsettiğim kalpteki üfürüm ve ciğerlerdeki hırıltı sesi için. Bir de ben çok ikilemde kaldım rota aşısının süt alerjisi olan bebeklerde yan etkilerini ağırlaştırdığını falan görünce duyunca bi kaç yerde, sıraçta alerjik belirtiler verince emin değildim ama o yüzden yaptırmamıştım. Boy 68 cm kg 7860. Gelişimi bu yönden çok iyi dedi. Evet üfürüm var ama doğumda böyle bir veri kaydetmemişim ( doğum yaptığım hastanedeki doktora gittik) sonradan oluşan bişey bu da bizim için iyi bir bulgudur masum bir üfürümdür fakat içinizin kesinlikle rahat etmesi için bir çocuk kardiyoloğuna götürebilirsin elbet dedi. Ciğerinde hiç bişey yok burnu tıkalı dedi. Ciddi bir süt ürünleri alerjisi var bunun için diyet yapmalısın dedi 1 ay , yasak olan gıdaların listesinin fotoğrafını çektim. O yüzden aşıyı yaptırmaman isabet olmuş dedi benim çocuğumda aynı durum vardı bende yaptırmadım dedi. Yasak olan besinleri ekledim. İhtiyacı olan için (umarım yoktur)
Bende aynı durumdayım ne gece be gündüz uyku yok böyle kırk yılda bir gündüz uyursa gece uyumuyor .sürekli kas ağrısı çekiyorum gece gündüz taşımaktan sallamaktan çok tükenmiş hissediyorumAynı durumdayım sabaha kadar kac kez kalkıyorum sastım artık gündüzde uzun uyumuyor bizimki.. bari gece uyusaydı yavrum..
Gunduz de 2 gundur cok huzursuz. Dogum tarihine gore su 35 gunluk atak doneminde ama doasi gereken tarihe gore atak da yok. Memede uyumayi istiyor sonrasinda hemen uyaniyor. Napcagimi sastim. Nasil biraktircam memede uyumayi bilmiyorumAynı durumdayım sabaha kadar kac kez kalkıyorum sastım artık gündüzde uzun uyumuyor bizimki.. bari gece uyusaydı yavrum..
Öyle canım bebekler kendi tayin ediyor aslında kuralını benimki de ne emzik alıyor ne biberon ne de bebek arabasinda duruyor.aglayincada bu yüzden asla meme almadan susmuyor o yüzden ya bi yere çıkamıyorum ya da emzirecegim yerleri seciyorum. uyku konusu muhtemelen uyanık tutsan bu defa da huzursuzlanio ağlıyor benim kinin de gündüz uykusu yok mesela yarimsaat en fazla 1 o da sallarsam. indirdigim an uyanıyor sağlıklı olsunda gerisi mühim değil diyorum. bence her ne kadar küçük olsalar da bu çocuklar ilk 3 ay da kaptı kaptı sonra biseye zor alisiyorlar herkes sen alistirdin diyor ama daha ilk doğduğunda hastanedeki o besiklerde bile yatmadi doğar doğmaz alismadi ya sonucta
Yok ya bazilarinin huyu neyse o. Tabi mizacina gore sekillendirmek ebeveynlerin elinde ama her cocuk kendi mizac sinirlari icinde doguyor.Öyle canım bebekler kendi tayin ediyor aslında kuralını benimki de ne emzik alıyor ne biberon ne de bebek arabasinda duruyor.aglayincada bu yüzden asla meme almadan susmuyor o yüzden ya bi yere çıkamıyorum ya da emzirecegim yerleri seciyorum. uyku konusu muhtemelen uyanık tutsan bu defa da huzursuzlanio ağlıyor benim kinin de gündüz uykusu yok mesela yarimsaat en fazla 1 o da sallarsam. indirdigim an uyanıyor sağlıklı olsunda gerisi mühim değil diyorum. bence her ne kadar küçük olsalar da bu çocuklar ilk 3 ay da kaptı kaptı sonra biseye zor alisiyorlar herkes sen alistirdin diyor ama daha ilk doğduğunda hastanedeki o besiklerde bile yatmadi doğar doğmaz alismadi ya sonucta
Gece ilk uykudan once mama veriyorum zaten canim. Ac olmasi imkansiz ama gece de mama verirsem belki derin uyuyacaktir fakat mama vermek istemiyorum. Neyse saglikli olsun da bi caresini bulcam insaAllahHe canım bir de tam doyuyor mu emin misin çünkü benim ki gece uykusundan önce baya emiyor nerdeyse 1 saatte 1 emiyor kiloluda bir bebek 93 günlük 7300 civarı mesela dün gunduz hiç uyumadi akşam 8 buçukta babasiyla oynarken uyumus bişey yapmadan 8 bucuktan 11 e kadar ara ara uyanarak uyudu sonra 2 buçuk ve 6 buçukta ekmek için uyandı 10 a kadar uyudu tekrar keyfine göre toksa baya iyi uyuyor