2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bugun cok mesaj attım ya , :)) ya eşimi yakınları goruntulu arıyor bebegı gormek için , o da uyuyusa bıle gosterıyor açıyor teli, geçen hatta tam banyo yaptırcaktık ,teyzesi aradı goruntulu açtı , aa bizde banyo yaptırcaktık dur izle dedi , koydu telefonu kuvetın oraya , izledi. Nasıl sinir oldum , nazardan dakorkuyorum, uyurken banyo yaparken gostermek neyın nesi . Siz paylasıyormusunuz bebegınızın fotolarını falan herkesle yada tanıdıklarınızla ara ara, nazarkonusunda nedusunuyorsunuz,inandıgımızdamı degıyor dersınız

Gecen bebis görmeye 3 eltim geldi. Cok durmadılar gittiler biraz durup ama kizim oyle ağladı oyle ağladı ki artık ağlamaktan çatlayacak sandık, çantasını hazırladım acile getirecektik az daha ağlasa ama annem o okadar cok dua okuduk, farkli farkli nazar duaları sifa duaları oyle sakinleşti, doktora getirdim sonra hiç bisey yok dedi, gercekten anladık ki nazardan olmus. Sonra bir eltim dediği bebek hakkında o kadar cok konuşmuşlar ki, cok guzeldi bakmaya kiyamadik filan diye ama bi maşallah dememişler. Cidden her bakana dua ettirmek lazım ve bizimde sabah aksam okumamız lazim

Kizlar uzun kollu citcitli body siparis vercem de bebek kiyafetleri aylariyla hic uyumlu degil. Su an 3-6 ve 6 aylik yazan kiyafetleri giydiriyorum. Sizce 6-9 mu alayim 9-12 mi bilemedim. 6-9 hemen kuculur mu? Sizler kac aylik giydiriyorsunuz?
Bende şuan 6-9 giydiriyorum ama yenileri 9-12 ve az daha kisliklari 12-18 aliyorum, pamuklu oldukları için illaki yıkandıktan sonra bi cekme oluyor.

Kizlar benim bebek de oturmayi cok istiyor ve nette Osman GÖNÜLAL var. Aylik videolarini izleyince 3 aylik bebek destekli oturtulur dediginden beri biz arada oturuyoruz destekle. Kucagima aliyorum kendim koltuga yaslaniyorum cok dik olmasin diye. Bebegim cok mutlu oluyor ama 2 dakikadan sonra oturtmuyorum.
Şu hızlı hızlı konuşan doktor dimi. Çok detaycı değil mi yaa benim onu izledikten sonra panik atağım tutuyo.

Kizlar merhaba oğlum kilo almamaya basladi ve emerken hirslaniyordu gazdandir dedim ama gündüz uyumakta zorlanınca mamayi deneyeyim dedim. Ama çok tecrubrsizim. Her emzirmeden sonra mi vericem ne kadar vericem 75 gunluguz bu arada. Hem emzirip hem de mama veren anneler siz nasıl yapiyorsunuz

Kizlar merhaba oğlum kilo almamaya basladi ve emerken hirslaniyordu gazdandir dedim ama gündüz uyumakta zorlanınca mamayi deneyeyim dedim. Ama çok tecrubrsizim. Her emzirmeden sonra mi vericem ne kadar vericem 75 gunluguz bu arada. Hem emzirip hem de mama veren anneler siz nasıl yapiyorsunuz
Kilo alımı durdu mu yoksa baştan beri yavaş mıydı? Bizimki bugüne kadar aldı aldı şimdi yavaşladı mesela. Bende aşağı yukarı ilk 2 ay meme+mama verdim. Memeden ne kadar içtiğini bilemeyeceğin için istersen bi 60 lık ver memenin üzerine talebine göre azaltır veya arttırırsın. Fakat bana sorarsan çok üsteleme bende hep açmı acaba diyordum ki yok yani değil. Memenin üstüne mama verip geri çıkardığını biliyorum tokluktan. Bunların huyu böyle bacım. Ben savaşmıyorum artık uykuyla. Çünkü hem onu hem kendimi yoruyorum yıpratıyorum. Bi de atak haftasındaymışız. 35 gün sürüyomuş 🤣 bizdeki gece uykusuda kayboldu. Bi de allerjik durum çıktı bizde umarım düzelicek. Bir de sen hiç mama kullandın mı bugüne kadar. Conformil gaz sıkıntısı yapmıyo aklında olsun 🌸

Kilo alımı durdu mu yoksa baştan beri yavaş mıydı? Bizimki bugüne kadar aldı aldı şimdi yavaşladı mesela. Bende aşağı yukarı ilk 2 ay meme+mama verdim. Memeden ne kadar içtiğini bilemeyeceğin için istersen bi 60 lık ver memenin üzerine talebine göre azaltır veya arttırırsın. Fakat bana sorarsan çok üsteleme bende hep açmı acaba diyordum ki yok yani değil. Memenin üstüne mama verip geri çıkardığını biliyorum tokluktan. Bunların huyu böyle bacım. Ben savaşmıyorum artık uykuyla. Çünkü hem onu hem kendimi yoruyorum yıpratıyorum. Bi de atak haftasındaymışız. 35 gün sürüyomuş 🤣 bizdeki gece uykusuda kayboldu. Bi de allerjik durum çıktı bizde umarım düzelicek. Bir de sen hiç mama kullandın mı bugüne kadar. Conformil gaz sıkıntısı yapmıyo aklında olsun 🌸
Canim şimdiye kadar iyiydi alımı ortalama ayda 800 civarı alıyordu. Doktor gerek yok demişti ama son iki haftadır hatta son iki üç gündür emdikten sonra yine aglio aşıların huzursuzluğu da var. Ben hiç kullanmadım mama şimdiye kadar .bugün Aptamil conformil adım yeni basladim. Doktor kontrolüne daha var.zaten kaka problemimiz de var.mamayla daha da kronikleşmez ins. Çocuk büyütmek ne zor 😔😔

Merhaba japon reis, sut alerjisi mi var sizde de

Canim bir de her emzirmeden sonra mi 60 CC veriyorsun. Bir de kaç saate bir emziriyorsun. Ben iki saate bir emziriyordum. Gerçi aşıdan sonra saatleri sıkılaştırdik o yüzden de dolmuyor zaten goguslerim.

Merhaba japon reis, sut alerjisi mi var sizde de
Selam reisss geçen yine bir yorumunu gördüm bdvde yorum yapmamak için zor tuttum kendimi. 😂😂😂 okudum okudum dedim ne komik bi baktım yine sen. Evet canım süt alerjimiz var. Diyet yapmaya başladık. Sizde de mi var. ?

Canim bir de her emzirmeden sonra mi 60 CC veriyorsun. Bir de kaç saate bir emziriyorsun. Ben iki saate bir emziriyordum. Gerçi aşıdan sonra saatleri sıkılaştırdik o yüzden de dolmuyor zaten goguslerim.
Artık mama vermiyorum canım. İhtiyaç kalmadı. Ama mama verirken memenin üstüne hep öyle yapıyordum. İlk 30 la başladık ne kadar içerse sonra sonra yükselltik. Mamayı keseli epey oldu. İlk başlarda yorgunluktan tek başıma koşturmaktan sadece çocukla ilgilenip hiç bişey yapamamaktan sütüm azdı yada doyurucu değildi bilemiyorum. Hatta bi ara istemedi bile memeyi. Bizim hala bi emiş saatimiz yok. Sıraç 1 buçuk saate acıkıyor bazen ikisini birden bitiriyor. Genelde sabah kalktığında iki memeyi birden bitirip 3 saat istemiyor. Ama sonrası öyle değil. Sende o kadar sık besliyorsan her seferinde mama çok gelebilir. Sık besledğinde bir kere verir diğerinde vermezsin. Birde gece sık uyanıyor. Önceden bu kadar değildi. Hiç uyutmuyor desem yeri. Şimdi bide bu alerjiden dolayı mamada veremem.

Canim şimdiye kadar iyiydi alımı ortalama ayda 800 civarı alıyordu. Doktor gerek yok demişti ama son iki haftadır hatta son iki üç gündür emdikten sonra yine aglio aşıların huzursuzluğu da var. Ben hiç kullanmadım mama şimdiye kadar .bugün Aptamil conformil adım yeni basladim. Doktor kontrolüne daha var.zaten kaka problemimiz de var.mamayla daha da kronikleşmez ins. Çocuk büyütmek ne zor 😔😔
Genelde bizimki mamayla birlikte daha sık yapıyordu. Sadece anne sütü kalınca biraz daha seyrekleşti kakası. Ateşten gömlekk hemdee çok zor. Ben bilmeden zarar vermişim mesela süt ürünleri yiye yiye

Selam reisss geçen yine bir yorumunu gördüm bdvde yorum yapmamak için zor tuttum kendimi. 😂😂😂 okudum okudum dedim ne komik bi baktım yine sen. Evet canım süt alerjimiz var. Diyet yapmaya başladık. Sizde de mi var. ?
Yaz be reis beraber gülelim 😁😁😁
Evet reis günlük neler yiyorsun mesela küçücük bi özet geçebilir mısın
Çünkü mama başlamak istemiyorum ama bu gidişle gelecek kontrole dr mama diyecek gibi geliyor mukuslu kaka malum bırakmıyor pesimizi

Aynılarını yaşıyorum diyebilirim babasıda tam tersi çok rahat uyur öyle kolay sese uyanmaz yani herşeyi ona benzedi bu bana mı benzedi gerçi ben gecw uykusu severim düzenli olmayı ama bında o da yok.. akıl selametim için gece uykusuna ihtiyacım oluyor bizimkde uyanık napıcam bilmem ben ilk yatarken mama veriyordum sonra onu gece 3 e çektim yine sık uyanıyor mamaylada alakalı değil heralde
Valla bastan beri bakiyorum senle ayni gidiyor her seyimiz ozellikle psikolojik olarak kendini anlatislarin ayni ben😊 benim de her sey esime cekti ama uyku hafifligi bana cekti😁ailemdeyken besikte yatriyordum ve daha gecen haftaya kadar yani saatte 1 bazen daha sık uyaniyordu. Evime geldim park besik cok derin geldi bana ve gece bi anda bogazinda tukuruk kaldigi icin cesaret edemedik besige koymaya. Yatagimiza aldik ortamiza su an eskiye nazaran daha az uyanmaya basladi canim. Sen de bi dene istersen. Hatta biz oglumla yataga sigamayinca gece babamizi da kovuyoruz yataktan iyice rahat uyuyor😂😂. Tabi diger arkadaslara nazaran cok sık uyaniyor hala ama annemlerde cok daha fenaydi. InsaAllah duzelir gercekten basimin agrisi mahvediyor beni. Bir de benim oglan 9 dan gece 1 e kadar uyuyor cok sukur. Mama verdigim icin mi aliskanlik mi bilmiyorum. Ben de mutlaka uyuyorum en gec 10 yani. Bulasik veya baska bi is umurumda degil. Esim yardim ediyor onlarda da yoksa uykusuz olmuyor canim

X