- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
Hayirli olsun yeni yeriniz canim.İyiyim biraz yoğun ve yorucu geçiyor günler. Eşimin mecburi hizmet ataması belli oldu, 1 hafta 10 güne oraya tasinicaz bi yandan eşya vs topluyorum bi yandan bebekle ilgileniyorum işte canim. Sen nasılsın
Gece ustunu ortmedigim halde sirti cok terliyor. Cam acinca da serin oluyor. Hasta olcak diye korkuyorum canim. Sadece zibinla ve patikli altla yatiriyorum ama bu ter olayi korkutuyor beni. Gece uyurken surekli degistirmek de olmuyor. Degistirsem bile yine terleyecek uyurken. Napicagimi sasirdimAynen bende camları kapatıyorum artık gece. Zıbın üstüne müslinle kundak yapıyoruz hala biz. Çorapsız. Sıcak bile geliyo aslında. Sabah kalktığında sadece 2 gündür uzun kollu takımlarından giydiriyorum. Serin oluyo. Kış için pamuklu tulumlarımız var yaş yaş abisinden kalma. Onları giydiricem kısmetse.❤
Bulunduğun yer nemli olabilir mi ? Ya da kıyafetlerinin içeriğinde polyester olabilir miGece ustunu ortmedigim halde sirti cok terliyor. Cam acinca da serin oluyor. Hasta olcak diye korkuyorum canim. Sadece zibinla ve patikli altla yatiriyorum ama bu ter olayi korkutuyor beni. Gece uyurken surekli degistirmek de olmuyor. Degistirsem bile yine terleyecek uyurken. Napicagimi sasirdim
Ben bazen çıplakken sarıyorum müsline müslini değiştiriyorum. Üst değiştirmekten daha basit. Tabii cam kapalı oluyor. Bir ceyran söz konusu değil.Gece ustunu ortmedigim halde sirti cok terliyor. Cam acinca da serin oluyor. Hasta olcak diye korkuyorum canim. Sadece zibinla ve patikli altla yatiriyorum ama bu ter olayi korkutuyor beni. Gece uyurken surekli degistirmek de olmuyor. Degistirsem bile yine terleyecek uyurken. Napicagimi sasirdim
Yok canim sicak ve kuru memleketBulunduğun yer nemli olabilir mi ? Ya da kıyafetlerinin içeriğinde polyester olabilir mi
Bizimki aliskin degil sarilmaya canim bizde mumkun olamaz ama kendi cocugun icin cok mantikli oyle yapmanBen bazen çıplakken sarıyorum müsline müslini değiştiriyorum. Üst değiştirmekten daha basit. Tabii cam kapalı oluyor. Bir ceyran söz konusu değil.
Bebegın kac kılo? Ben koronadan dolayı gelor gelmez40 derecede yıkıyorum biraz cekıyor oyuzden buyuk alıom genelde . Şuan 6-9 a başladım ama yeni bişi alırsam 9-12 alcam .bizümki 5400 kg , 60 cm di 15 gun once.Kizlar uzun kollu citcitli body siparis vercem de bebek kiyafetleri aylariyla hic uyumlu degil. Su an 3-6 ve 6 aylik yazan kiyafetleri giydiriyorum. Sizce 6-9 mu alayim 9-12 mi bilemedim. 6-9 hemen kuculur mu? Sizler kac aylik giydiriyorsunuz?
6-9 şimdi giymek için al bence bi kaç tane, daha çok 9-12 alabilirsinKizlar uzun kollu citcitli body siparis vercem de bebek kiyafetleri aylariyla hic uyumlu degil. Su an 3-6 ve 6 aylik yazan kiyafetleri giydiriyorum. Sizce 6-9 mu alayim 9-12 mi bilemedim. 6-9 hemen kuculur mu? Sizler kac aylik giydiriyorsunuz?
Sagol cnmBurda kanguru soran bir anne vardoı ben boroshbaby den memnum kaldım , kuması biraz daha yumusak olsa iyi olurdu ama solomom ve mamadus daha sertmıs sanırım , haber verırırım. Demiştim ismini unuttum,umarım okursun
Ben sosyal medyaya resim koymuyrm cnm kimseyede pek göstermiyrm bişeyler uyduruyrm vallaKızlar bugun cok mesaj attım ya , :)) ya eşimi yakınları goruntulu arıyor bebegı gormek için , o da uyuyusa bıle gosterıyor açıyor teli, geçen hatta tam banyo yaptırcaktık ,teyzesi aradı goruntulu açtı , aa bizde banyo yaptırcaktık dur izle dedi , koydu telefonu kuvetın oraya , izledi. Nasıl sinir oldum , nazardan dakorkuyorum, uyurken banyo yaparken gostermek neyın nesi . Siz paylasıyormusunuz bebegınızın fotolarını falan herkesle yada tanıdıklarınızla ara ara, nazarkonusunda nedusunuyorsunuz,inandıgımızdamı degıyor dersınız
Cnm ben civilden sırf beden tesbiti için magazadan aldım sonra netten devam ettim zaten içinde belirli markalar var lc waikiki dende netten ölçüleri iyi bence kiloda yazıyor biz 6 9 aldık sadece 1 elbise 3 6 oda resim için tam olsun istedim civilin ölçüleri biraz küçük waikiki daha ortalama olarak değerlendirdim sonuç lc waikiki kazandı bidr alanların yorumlarıda önemli tabiKizlar uzun kollu citcitli body siparis vercem de bebek kiyafetleri aylariyla hic uyumlu degil. Su an 3-6 ve 6 aylik yazan kiyafetleri giydiriyorum. Sizce 6-9 mu alayim 9-12 mi bilemedim. 6-9 hemen kuculur mu? Sizler kac aylik giydiriyorsunuz?
İyiyim biraz yoğun ve yorucu geçiyor günler. Eşimin mecburi hizmet ataması belli oldu, 1 hafta 10 güne oraya tasinicaz bi yandan eşya vs topluyorum bi yandan bebekle ilgileniyorum işte canim. Sen nasılsın
Su an 6 aylik her sey tam oluyor canim olmazsa yarisini 6 9 yarisini 9 12 alayim. Ben tulum sevmedigim icin zibin ve pijama giydiriyorum surekli. Patikli alt da almiyorum artik ayaklari kucuk geliyor. Gezmelere de gidemedigimiz icin oglum pijamalarla buyuduBebegın kac kılo? Ben koronadan dolayı gelor gelmez40 derecede yıkıyorum biraz cekıyor oyuzden buyuk alıom genelde . Şuan 6-9 a başladım ama yeni bişi alırsam 9-12 alcam .bizümki 5400 kg , 60 cm di 15 gun once.
Içimden geçenleri yazmışsın çok.sukur ben o konuda ilk doğar doğmaz fotoğraf göndermedim yalan söyledim fotoğraf fobim var diye aile dediğim benim anne babam eşimin anne babası tek görürler bide teyzeler neneler falan kim istesede cvp vermiyorum nazardan korkuyorum bende valla sende izin vermeKızlar bugun cok mesaj attım ya , :)) ya eşimi yakınları goruntulu arıyor bebegı gormek için , o da uyuyusa bıle gosterıyor açıyor teli, geçen hatta tam banyo yaptırcaktık ,teyzesi aradı goruntulu açtı , aa bizde banyo yaptırcaktık dur izle dedi , koydu telefonu kuvetın oraya , izledi. Nasıl sinir oldum , nazardan dakorkuyorum, uyurken banyo yaparken gostermek neyın nesi . Siz paylasıyormusunuz bebegınızın fotolarını falan herkesle yada tanıdıklarınızla ara ara, nazarkonusunda nedusunuyorsunuz,inandıgımızdamı degıyor dersınız
Ya ben lohusayken büle bunu yaşadım, merak ettım oyuzden kitabıHerkese merhaba.okuduğum bir kitabı sizlerle paylaşmak istedim çok çok güzel bir hikaye ve içinde bizler için çok güzel bilgiler var.kitabın adı ışığın yolu.umarım okuma fırsatı bulursunuz