2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Gece ustunu ortmedigim halde sirti cok terliyor. Cam acinca da serin oluyor. Hasta olcak diye korkuyorum canim. Sadece zibinla ve patikli altla yatiriyorum ama bu ter olayi korkutuyor beni. Gece uyurken surekli degistirmek de olmuyor. Degistirsem bile yine terleyecek uyurken. Napicagimi sasirdim

Bulunduğun yer nemli olabilir mi ? Ya da kıyafetlerinin içeriğinde polyester olabilir mi

Ben bazen çıplakken sarıyorum müsline müslini değiştiriyorum. Üst değiştirmekten daha basit. Tabii cam kapalı oluyor. Bir ceyran söz konusu değil.

Kizlar uzun kollu citcitli body siparis vercem de bebek kiyafetleri aylariyla hic uyumlu degil. Su an 3-6 ve 6 aylik yazan kiyafetleri giydiriyorum. Sizce 6-9 mu alayim 9-12 mi bilemedim. 6-9 hemen kuculur mu? Sizler kac aylik giydiriyorsunuz?

Kizlar uzun kollu citcitli body siparis vercem de bebek kiyafetleri aylariyla hic uyumlu degil. Su an 3-6 ve 6 aylik yazan kiyafetleri giydiriyorum. Sizce 6-9 mu alayim 9-12 mi bilemedim. 6-9 hemen kuculur mu? Sizler kac aylik giydiriyorsunuz?
Bebegın kac kılo? Ben koronadan dolayı gelor gelmez40 derecede yıkıyorum biraz cekıyor oyuzden buyuk alıom genelde . Şuan 6-9 a başladım ama yeni bişi alırsam 9-12 alcam .bizümki 5400 kg , 60 cm di 15 gun once.

Ben sosyal medyaya resim koymuyrm cnm kimseyede pek göstermiyrm bişeyler uyduruyrm valla

Cnm ben civilden sırf beden tesbiti için magazadan aldım sonra netten devam ettim zaten içinde belirli markalar var lc waikiki dende netten ölçüleri iyi bence kiloda yazıyor biz 6 9 aldık sadece 1 elbise 3 6 oda resim için tam olsun istedim civilin ölçüleri biraz küçük waikiki daha ortalama olarak değerlendirdim sonuç lc waikiki kazandı bidr alanların yorumlarıda önemli tabi

Bebegın kac kılo? Ben koronadan dolayı gelor gelmez40 derecede yıkıyorum biraz cekıyor oyuzden buyuk alıom genelde . Şuan 6-9 a başladım ama yeni bişi alırsam 9-12 alcam .bizümki 5400 kg , 60 cm di 15 gun once.
Su an 6 aylik her sey tam oluyor canim olmazsa yarisini 6 9 yarisini 9 12 alayim. Ben tulum sevmedigim icin zibin ve pijama giydiriyorum surekli. Patikli alt da almiyorum artik ayaklari kucuk geliyor. Gezmelere de gidemedigimiz icin oglum pijamalarla buyudu7000 kg bebisim bu arada

Kızlar, sizlere bir sorum olacak. Ben agustos ayı annesiyim. Sizin tecrübenizden faydalanmak isterim. 2. Ay aşılarını doğumdan sonraki kaçıncı gün vurdurdunuz acaba ? Ben tam 60.gün vurduramayacagım. Doğumdan sonraki 75.gün falan vurduracağım. Gecikiyormuyum diye endişeliyim. 2.ay aşısını doğumdan sonraki kaçıncı günler arası yaptırabiliriz ?

Içimden geçenleri yazmışsın çok.sukur ben o konuda ilk doğar doğmaz fotoğraf göndermedim yalan söyledim fotoğraf fobim var diye aile dediğim benim anne babam eşimin anne babası tek görürler bide teyzeler neneler falan kim istesede cvp vermiyorum nazardan korkuyorum bende valla sende izin verme

Herkese merhaba.okuduğum bir kitabı sizlerle paylaşmak istedim çok çok güzel bir hikaye ve içinde bizler için çok güzel bilgiler var.kitabın adı ışığın yolu.umarım okuma fırsatı bulursunuz

Herkese merhaba.okuduğum bir kitabı sizlerle paylaşmak istedim çok çok güzel bir hikaye ve içinde bizler için çok güzel bilgiler var.kitabın adı ışığın yolu.umarım okuma fırsatı bulursunuz
Ya ben lohusayken büle bunu yaşadım, merak ettım oyuzden kitabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…