2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ay sendede mi var sebebı ne ki cozuttu kafa cekme konusumda
İnsallah ya napmak lazım tamda bilmiyorum yorucu oluyor 😣
resmen aynısını yaşıyorum iki gündür. Mahvoldum asla uyumuyor. Kucağı geçtim memeden ayırdığım an ağlıyor.çıldıracağım.

Kafasını çekiyo benimki de mahvoldum.ama tazyikten diye düşünüyorum ben.
Kafayi cektigi zaman ayaga kalkip emziriyorum yoksa agliyor. Aliskanlik olacak diye de korkuyorum ama en azindan 6 ay anne sutunu memeden alsin diye sabredicem diyorum😑

Ah canım denemez miyim hem çıkmıyor gaz hem de yaparken çok ağlıyor. İki haftadır mahvetti hem bizi hem kendini 😔😢
Acı elma yağı ile masaj yapmayı denedin mi? Ayak tabanlarına ve karnına saat yönünde. Kesin çözüm değil ama bizi birazda olsa rahatlatıyordu.

Gece biraz tazyikli,tazyiklite alışıp tazyık bitince mı yapıo duyosun , gunduz sütüm cok az sık emdigi içinmi bılmıyorum, süt artıran kilo verdıren diyet yaoıodum pişmanım cok sanki iyice azaldı sütüm
yaaaa diyet yapıyodun sen.diyetisyen nediyo bu işe? Yok benim hep tazyikli boğuluuo çocuk.meme uçlarım mahvoldu kendini geri atmaktan.
Kuzlar 2. Ay aşısı yani verem aşısı sol kolda belli olmaya başladımı,bizim kızarıklık oivar bıkacgundur orda,sizlerde varmı
Evet var.hemşire olabilir demişti. 3 gündr çok huysuz acaba ondan mı diyorum? Asla kucak dısında bir yerde Uyumuyo

yaaaa diyet yapıyodun sen.diyetisyen nediyo bu işe? Yok benim hep tazyikli boğuluuo çocuk.meme uçlarım mahvoldu kendini geri atmaktan.

Evet var.hemşire olabilir demişti. 3 gündr çok huysuz acaba ondan mı diyorum? Asla kucak dısında bir yerde Uyumuyo
Moralin kötüdür ondandır dıyo, yoo moralim gayet iyiydi , bıraktım o yuzden

X