- 30 Nisan 2018
- 1.789
- 2.120
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kuzum aşilardan dolayı mi ne baya sancılı kilosu 6.600 boy 60 cm Çıktı çok emmek istiyor dedim ne güzel ışte emzik hastalıklardan korursun dedi biraz oburiks
Çok geçmiş olsun sen nasılsın bebek nasıl tez zamanda Atlatırsnz inşallah.merhabalar Bayadır giremedim, gecen hafta esim covid oldu, hastanede, bizde test yaptik, annemde pozitif cikti, bizdeydi kendi evine gitti, suan kiz kardeşimle beraberiz, biraz zor geciyor bizim için
Sevindim sizin adınıza canım bu süreçte Bebeğede test yapılıyor mu bebek nasıldıGeçmiş olsun canım bizde olduk atlattık hamd olsun annem kardeşim babam ben hepimizde aynı belirti vardı annem kardeşim tek yaptı pozitif çıktı hepimizde şuan iyiyiz hamd olsun rabbim size de şifa versin inşallah
Teşekkür ederim canım bana yapmadılar temaslı hastaysan eve çağır gelip yapsınlar dedi bebeğimde öksürüyordu arada sadece şimdi iyi çok şükür benim yeğenime test yapcaklardı bir yaşında çocuğu çok korkuttular burnuna ağzına sokmuşlar bırakmamış çok korkmuştu uykuda ağlayıp irkiliyormuş hep allahtan eve gelip benim bebeğime yapmadılar nasıl dayanırdı yavrumSevindim sizin adınıza canım bu süreçte Bebeğede test yapılıyor mu bebek nasıldı
Bizimde eşim sayesinde yapamadık salı gününe gün vermişlerdi işi vardı diye gidemedik sadece salı verem aşısı vuruyorlarmış bizimkinin kilosu da 6400 Dü 200 elbise falan diyelim dedi 6200 dedi 2 ay 10 günlük öncesinden meme mama gidiyordm emmiyor artık zaten bakalım nasıl kilo alcak bundan sonra uzun boylu bizimki kilosu hiç belli etmiyorBugün kuzum aşilardan dolayı mi ne baya sancılı kilosu 6.600 boy 60 cm çok emmek istiyor dedim ne güzel ışte emzik hastalıklardan korursun dedi biraz oburiks
Bizim ki baya tonton duruyor valla emiyor baya istekli beni çok sıkıştırıyor kaynanam çok emziriyon diye millet istiyor ki kilolu olsun bunlarda obez olacak diyorlar her gün bişey çıkıyor bebeği seviyorlar biliyorum ama yok burnu sivilce var niye böyle yok kafasi öyle yatırma yamuk o kadar gorsellik algilari var ki sanki dünya güzellerini doğurmuş kulağı yan yatıyor yok şöyle yap ayaklarını bağla düz gelmez ınan yoruldumBizimde eşim sayesinde yapamadık salı gününe gün vermişlerdi işi vardı diye gidemedik sadece salı verem aşısı vuruyorlarmış bizimkinin kilosu da 6400 Dü 200 elbise falan diyelim dedi 6200 dedi 2 ay 10 günlük öncesinden meme mama gidiyordm emmiyor artık zaten bakalım nasıl kilo alcak bundan sonra uzun boylu bizimki kilosu hiç belli etmiyor
Annen de iyileştimi canım bittimi öksürükler, cok sukur cok gecmıs olsunGeçmiş olsun canım bizde olduk atlattık hamd olsun annem kardeşim babam ben hepimizde aynı belirti vardı annem kardeşim tek yaptı pozitif çıktı hepimizde şuan iyiyiz hamd olsun rabbim size de şifa versin inşallah
Boyu kactı canım 2 ay olcumlerınde, bebegın erkek mi kız moBizimde eşim sayesinde yapamadık salı gününe gün vermişlerdi işi vardı diye gidemedik sadece salı verem aşısı vuruyorlarmış bizimkinin kilosu da 6400 Dü 200 elbise falan diyelim dedi 6200 dedi 2 ay 10 günlük öncesinden meme mama gidiyordm emmiyor artık zaten bakalım nasıl kilo alcak bundan sonra uzun boylu bizimki kilosu hiç belli etmiyor
Boyunu ölçmedi sadece kilosuna bakalım istersen dedi öyle baktı haftaya salıya gün verdi erkektir canım ama daha bir aylıkken 1.59 DuBoyu kactı canım 2 ay olcumlerınde, bebegın erkek mi kız mo
Hala öksürük var ama ilk günkü gibi değil canım ilk güne göre çok çok iyi canım benim bile hala öksürük devam ediyor yani oda astımı olduğu için daha geç biter ama koku alma sesi halsizlği iştahazılığı hepsi düzeldi çok şükürAnnen de iyileştimi canım bittimi öksürükler, cok sukur cok gecmıs olsun
Ahh en iyisi kendi evinde kimse görmeden bakcan benim annemde hep bebeğin kafası gevşek sırtı gevşek diyip duruyordu kaçtım geldim evime kafa rahat ama tabi bu sefer telefondan Ahh mama içen bebek hep şöyle olur böyle olur diyip duruyor kaynanayı düşünemiyorum bile allahtan pek samimiyetim yokBizim ki baya tonton duruyor valla emiyor baya istekli beni çok sıkıştırıyor kaynanam çok emziriyon diye millet istiyor ki kilolu olsun bunlarda obez olacak diyorlar her gün bişey çıkıyor bebeği seviyorlar biliyorum ama yok burnu sivilce var niye böyle yok kafasi öyle yatırma yamuk o kadar gorsellik algilari var ki sanki dünya güzellerini doğurmuş kulağı yan yatıyor yok şöyle yap ayaklarını bağla düz gelmez ınan yoruldum
Valla en iyisi kendin büyütmek ilk 3 Ay geçince zaten bebeklerin duzenide oturuyorAhh en iyisi kendi evinde kimse görmeden bakcan benim annemde hep bebeğin kafası gevşek sırtı gevşek diyip duruyordu kaçtım geldim evime kafa rahat ama tabi bu sefer telefondan Ahh mama içen bebek hep şöyle olur böyle olur diyip duruyor kaynanayı düşünemiyorum bile allahtan pek samimiyetim yok
Aynen canım rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bebişlereValla en iyisi kendin büyütmek ilk 3 Ay geçince zaten bebeklerin duzenide oturuyor
hangi korseyi kullanıyorsunuzBen de taktım dün 2 saat , ıkıncı kopcaya gectım , darısı üçe:))
Canım sen niue sadece mama veriyorsun sütun iyiydi yanlış değilsemacaba ne zaman tamamen düzelecek ler kendiliğinden geçmez sanırım seninki anne sütü alıyor dimi benim ki sadece mama aldığı için doktor dedi biberon başını da hep karbonatlı suyla sil önce
Yamuna bazende owli. Owli çok pratık, yamuna daha etkilihangi korseyi kullanıyorsunuz
Bir gece onceden suda bekletmek ve yemege kımyon katmak gazını alıyo diye bılıyorum. Bir de haslama suyunu kullanmamak gerekıyor . Sanırım once haslayıp süzüp yıkayıp temız suda bekletip kımyonla yapmak. Ben de yapmadım ams yapcam ondan da vitamin alsın isterim karaşimşek sonucta faydalı :)) kırmızı da oyleKızlar mercimek çorbası içen oldu mu ben yarın yapayım diyorum da bir yandan da bebeğe gaz yapar diye çekiniyorum bir çok şeyi tüketiyorum aslında artık kısıtlamıyorum ama fasulye mercimek nohut falan denemedim daha