Ben de taktım dün 2 saat , ıkıncı kopcaya gectım , darısı üçe:))Evet canım kuru fırçalama yaz çıkar sporda dikişlerim acıyor hala ondan bıraktım sporu ama kurı fırçalama yapayım bari dedim.bugün 2 saattir takıyroum korseyi hadi sende tak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de taktım dün 2 saat , ıkıncı kopcaya gectım , darısı üçe:))Evet canım kuru fırçalama yaz çıkar sporda dikişlerim acıyor hala ondan bıraktım sporu ama kurı fırçalama yapayım bari dedim.bugün 2 saattir takıyroum korseyi hadi sende tak
Kitapları yıkayamadıgımdan 1 hafta bekleteeirek dezenfekte etmiş oluyorum :))) ondan baslayamadım :)))Ben ikisini de yapacağım canım .. bu arada 30 milyon kelimeyi okuyorum şu an baya güzelmiş gerçekten .. sen de basladin mi ?
Teşekkür ederim canimBenimde öyle yazıyordu aldım sende alabilirsin canım
Bizde bugün olduk canımBiz aşılarımızı olduk çok şükür ama çok acıttı yavrumu çok agladı ateşi 38 oluncada ilac verdim ama çok enteresan 60cm boy ölçtü 55 dedi daha 2 hafta önce 56cm di ne o kısaldımı 60 yazıyo dedim önemli değil 55 diyelim dedi hemşire bu neyin kafası arkadaslar
Canim Geçen gun anneme giderken biberonunu evde unutmustum gun boyu sadece meme verdim ve hic uyumadi surekli meme istedi artik göğsümde sut kalmadi yemek meyvede yedim surekli sut olsun diye ama ona ragmen dirençsiz kaldım kendiside uyumadigi icin stres sıkıntı yasadim ama bu mamamiz bitince artik almiycam süt yapsin diye menu hazirliycam kendime
Kızlar blw yontemını uygulayacaksınız yani kemdisi mi yiyecek yoksa siz kaşıkla mı verceksınız katı gıdada 6. Ayda?
Sizinde bebekleriniz yukarı bakiyormu benimki bu ara fazla bakiyorda .Heryerde okudum araştırdım normal diyor . Bizimkinde lamba takıntısı dan oluştu geceleri özellikle yatarken alıştı gündüzde arada bı takılıyor.
Geçmiş olsun cnm çok yakın arkadaşlarım ailece covid oldu anladgim kadarıyla artık herkes bir şekilde bu hastalığı gecirecekmerhabalar Bayadır giremedim, gecen hafta esim covid oldu, hastanede, bizde test yaptik, annemde pozitif cikti, bizdeydi kendi evine gitti, suan kiz kardeşimle beraberiz, biraz zor geciyor bizim için
Geçmiş olsun sende ve çocuklarda bişey yok dimi. Acil şifa diliyorum. Nasıllar? İnşallah hafif atlatırlarmerhabalar Bayadır giremedim, gecen hafta esim covid oldu, hastanede, bizde test yaptik, annemde pozitif cikti, bizdeydi kendi evine gitti, suan kiz kardeşimle beraberiz, biraz zor geciyor bizim için
Cok gecmis olsun canim, cember daraldi herkes gecirecek gibi kacinilmaz olmus malesef Marketten gelen her seyden korkar olduk. InsaAllah sizde yoktur. Esin de annen de iyiler insaAllah.merhabalar Bayadır giremedim, gecen hafta esim covid oldu, hastanede, bizde test yaptik, annemde pozitif cikti, bizdeydi kendi evine gitti, suan kiz kardeşimle beraberiz, biraz zor geciyor bizim için
Çok geçmiş olsunmerhabalar Bayadır giremedim, gecen hafta esim covid oldu, hastanede, bizde test yaptik, annemde pozitif cikti, bizdeydi kendi evine gitti, suan kiz kardeşimle beraberiz, biraz zor geciyor bizim için
Yaaa çok gecmıs olsun canım acil şifalarmerhabalar Bayadır giremedim, gecen hafta esim covid oldu, hastanede, bizde test yaptik, annemde pozitif cikti, bizdeydi kendi evine gitti, suan kiz kardeşimle beraberiz, biraz zor geciyor bizim için
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda hastalariniza şifa versin.merhabalar Bayadır giremedim, gecen hafta esim covid oldu, hastanede, bizde test yaptik, annemde pozitif cikti, bizdeydi kendi evine gitti, suan kiz kardeşimle beraberiz, biraz zor geciyor bizim için
Geçmiş olsun canım bizde olduk atlattık hamd olsun annem kardeşim babam ben hepimizde aynı belirti vardı annem kardeşim tek yaptı pozitif çıktı hepimizde şuan iyiyiz hamd olsun rabbim size de şifa versin inşallahmerhabalar Bayadır giremedim, gecen hafta esim covid oldu, hastanede, bizde test yaptik, annemde pozitif cikti, bizdeydi kendi evine gitti, suan kiz kardeşimle beraberiz, biraz zor geciyor bizim için