2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Biz aşılarımızı olduk çok şükür ama çok acıttı yavrumu çok agladı ateşi 38 oluncada ilac verdim ama çok enteresan 60cm boy ölçtü 55 dedi daha 2 hafta önce 56cm di ne o kısaldımı 60 yazıyo dedim önemli değil 55 diyelim dedi hemşire bu neyin kafası arkadaslar

KıZlar biz de 2. Ay asilarini olduk çok ağladı yavrum haklı 3 tane iğne inşallah çok huzursuz olmaz tam uykular düzene girmisti

Biz aşılarımızı olduk çok şükür ama çok acıttı yavrumu çok agladı ateşi 38 oluncada ilac verdim ama çok enteresan 60cm boy ölçtü 55 dedi daha 2 hafta önce 56cm di ne o kısaldımı 60 yazıyo dedim önemli değil 55 diyelim dedi hemşire bu neyin kafası arkadaslar
Bizde bugün olduk canım

Canim Geçen gun anneme giderken biberonunu evde unutmustum gun boyu sadece meme verdim ve hic uyumadi surekli meme istedi artik göğsümde sut kalmadi yemek meyvede yedim surekli sut olsun diye ama ona ragmen dirençsiz kaldım kendiside uyumadigi icin stres sıkıntı yasadim ama bu mamamiz bitince artik almiycam süt yapsin diye menu hazirliycam kendime

Bende meme vermek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum, suan damla damla gelıyor, biraz daha ugrasicam denicem, bakalim sut artacak mi

Sizinde bebekleriniz yukarı bakiyormu benimki bu ara fazla bakiyorda .Heryerde okudum araştırdım normal diyor . Bizimkinde lamba takıntısı dan oluştu geceleri özellikle yatarken alıştı gündüzde arada bı takılıyor.

Bizimkininde gozu hep ışık ve avizelerde :) birde buyuk kizima uçan balon almistik, onuda sevdi cok dikkatini cekti

merhabalar Bayadır giremedim, gecen hafta esim covid oldu, hastanede, bizde test yaptik, annemde pozitif cikti, bizdeydi kendi evine gitti, suan kiz kardeşimle beraberiz, biraz zor geciyor bizim için
Geçmiş olsun cnm çok yakın arkadaşlarım ailece covid oldu anladgim kadarıyla artık herkes bir şekilde bu hastalığı gecirecek

merhabalar Bayadır giremedim, gecen hafta esim covid oldu, hastanede, bizde test yaptik, annemde pozitif cikti, bizdeydi kendi evine gitti, suan kiz kardeşimle beraberiz, biraz zor geciyor bizim için
Geçmiş olsun sende ve çocuklarda bişey yok dimi. Acil şifa diliyorum. Nasıllar? İnşallah hafif atlatırlar

Cok gecmis olsun canim, cember daraldi herkes gecirecek gibi kacinilmaz olmus malesef😕 Marketten gelen her seyden korkar olduk. InsaAllah sizde yoktur. Esin de annen de iyiler insaAllah.

Kizlar hani bebisleri emziriyoruz ya ardından mide gazının ağızdan cikmasi gerekiyor. Ben beceremiyorum onu ya.ugrasiyirum baya ama oglum da huysuzlaninca çıkarmadan birkamsk zorunda kalıyorum. O da birikio ve çok zorlanıyor çocuk. Dün kabus gibi bir geceydi aglio sakinleşmio alttan pirtlatio yine aglio.kendi de uyumadı doğru dürüst ben de.sizin yontemleriniz var mı bana söyleyebileceğiniz. Böyle yap kolay olur dediğiniz🤔

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda hastalariniza şifa versin.

Geçmiş olsun canım bizde olduk atlattık hamd olsun annem kardeşim babam ben hepimizde aynı belirti vardı annem kardeşim tek yaptı pozitif çıktı hepimizde şuan iyiyiz hamd olsun rabbim size de şifa versin inşallah

X