Dogması gereken haftaya gore 8. Hafta ,evet atakmışAtak haftasında mı acaba
Allah sana güç kuvvet versin o zaman canımDogması gereken haftaya gore 8. Hafta ,evet atakmış
Amin canım sagolAllah sana güç kuvvet versin o zaman canım
peki sakinmiydi orada onceden kzıımın takıbı vardı ıyı bıyer ama
[/QUOTEbiraz kalabalıktı ama herkes maskeliydi ve mesafeliydi. Randevulu olduğumuz halde tekrar kayıt sırasına girip ultrason sırası verdiler bana tuhaf geldi bu durum ama çok beklemedik üç tane ultrason odası vardı 15 dk filan bekledik
Hadi ya benimki sıvı ve acik sari şeklinde geliyor canim,adet ne zaman oluruz acaba yada süt koruma olcakmi merak ediyorumBenimde 2 hafta olucak yarın akıntı bi ara yoğundu şimdi daha hafif adet olucam dedim tık yok
Ayy gecmis olsun canım direkt aklima bebegin geldi insallah temiz cikar sonucunKız kardeşimde korona testi pozitif çıkmış ve Bi hafta önce bende oradaydım aynı onun yaşadığı belirtiler hepsi bende var test yapmaya gittim tutmadılar bile temaslı hastaysan il sağlığı ara gelsin evde tutsun diyo ve üstelik gelmiş bana diyo hani beş dakikada bir öksürmen lazım belirti olmadan geliyorsunuz diyo ya muane etmeden tahlil tutmadan önüne gelen doktor oluyor ya
Almadılar ki canım fırça atıp eve yolladı ya beni eşimde diyo pozitif çıksa ne yapcaklar sanki ilacı mı var yapma test boşver hijyene dikkat et bebeğe dikkat et yeterli diyoAyy gecmis olsun canım direkt aklima bebegin geldi insallah temiz cikar sonucun
cok huzursuz bu aralar deneyeyim bende bakim durucskmiBi de ben bugün full slingle kucağımda taşıdım, öyle yavaş yavaş ev işi yapabildim o da uyudu kucağımda ... bence bu seçeneği de deneyebilirsin arkadaşım :)
Balın içinde bulunan bazı bakteriler bebeklerde alerjiye neden oluyormuş ne bileyim yazdın şeyi görünce korktum bir an uyarmak istedim canımYok canım oda şakadan diyor zaten ama bende bilmiyordm tabi Bi yaşa kadar verilmediğini
Mide bulantıların ondan mıydı yoksaKız kardeşimde korona testi pozitif çıkmış ve Bi hafta önce bende oradaydım aynı onun yaşadığı belirtiler hepsi bende var test yapmaya gittim tutmadılar bile temaslı hastaysan il sağlığı ara gelsin evde tutsun diyo ve üstelik gelmiş bana diyo hani beş dakikada bir öksürmen lazım belirti olmadan geliyorsunuz diyo ya muane etmeden tahlil tutmadan önüne gelen doktor oluyor ya
Kız kardeşimde korona testi pozitif çıkmış ve Bi hafta önce bende oradaydım aynı onun yaşadığı belirtiler hepsi bende var test yapmaya gittim tutmadılar bile temaslı hastaysan il sağlığı ara gelsin evde tutsun diyo ve üstelik gelmiş bana diyo hani beş dakikada bir öksürmen lazım belirti olmadan geliyorsunuz diyo ya muane etmeden tahlil tutmadan önüne gelen doktor oluyor ya
Bence de ondandır diye düşünüyorum çünkü her sabah halsizlik iştahazılık ve bulantı yaşıyorum hala da devam ediyor bu inşallah canım kardeşm bide kpss ye girecek psikolojikmen çok kötü seni sarıp biz sınava götürcez demişler stresten ders falan çalışamıyor rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü psikolojisi bileMide bulantıların ondan mıydı yoksaçok geçmiş olsun kardeşine ve size bulaşmamıştır inşallah bulaştıysada hafif atlatırsınız. Zar zor test yapıyolarmış arkadaşımın eşi pozitif kendisine test yapsınlar diye kavga etmiş bir sürü zorla yapmışlar.
Hadi ya benimki sıvı ve acik sari şeklinde geliyor canim,adet ne zaman oluruz acaba yada süt koruma olcakmi merak ediyorum
Malesef bebeğim emmiyor artık canım bende hep iştahazılık bulantı olunca hiç bişey yiyemedim sütüm iyice azalmıştı mama verince sık olarak oda artık hiç emmediCanım çok geçmiş olsun. Bebeği emzirirken maske tak istersen ne olur ne olmaz. Osman Gönülal diye bi çocuk doktoru var o paylaşmıştı instagramda
Malesef bebeğim emmiyor artık canım bende hep iştahazılık bulantı olunca hiç bişey yiyemedim sütüm iyice azalmıştı mama verince sık olarak oda artık hiç emmedi
Evet çok emek verdim ilk başta zorla silikonla emzirdim sonra tuttu diye sevindim sonra sarılıktan yattı yine biberona alışmıştı zorla silikonla yine emzirdim sağıp kaşıkla verdim ama yine olmadı o ağladıkça süt iyice çekildi sonra zıplata zıplta emzirsemde sonunda tamamen reddettiDeme yazaten baştan beri hep çabalıyodun sen. Hiç üzme kendini o konuda sen elinden geleni yaptın
Nasıl saçma ya artık test bile yapmıyorlar Bi adam sinirlendi dedi siz diyorsunuz ki yani açık açok gidin evinizde ya ölürsünüz ya kalırsınız her önüne geleni yolladı eveMide bulantıların ondan mıydı yoksaçok geçmiş olsun kardeşine ve size bulaşmamıştır inşallah bulaştıysada hafif atlatırsınız. Zar zor test yapıyolarmış arkadaşımın eşi pozitif kendisine test yapsınlar diye kavga etmiş bir sürü zorla yapmışlar.
Bilmiyorki kan grubu değişmez yaDoktor beni keklemiş ozaman :)) yada bu şimdi ıkızler burcu ya kan grubu bıle degısebılır demiştir
Kız kardeşimde korona testi pozitif çıkmış ve Bi hafta önce bende oradaydım aynı onun yaşadığı belirtiler hepsi bende var test yapmaya gittim tutmadılar bile temaslı hastaysan il sağlığı ara gelsin evde tutsun diyo ve üstelik gelmiş bana diyo hani beş dakikada bir öksürmen lazım belirti olmadan geliyorsunuz diyo ya muane etmeden tahlil tutmadan önüne gelen doktor oluyor ya