2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228

Kız kardeşimde korona testi pozitif çıkmış ve Bi hafta önce bende oradaydım aynı onun yaşadığı belirtiler hepsi bende var test yapmaya gittim tutmadılar bile temaslı hastaysan il sağlığı ara gelsin evde tutsun diyo ve üstelik gelmiş bana diyo hani beş dakikada bir öksürmen lazım belirti olmadan geliyorsunuz diyo ya muane etmeden tahlil tutmadan önüne gelen doktor oluyor ya

Ayy gecmis olsun canım direkt aklima bebegin geldi insallah temiz cikar sonucun

Mide bulantıların ondan mıydı yoksa çok geçmiş olsun kardeşine ve size bulaşmamıştır inşallah bulaştıysada hafif atlatırsınız. Zar zor test yapıyolarmış arkadaşımın eşi pozitif kendisine test yapsınlar diye kavga etmiş bir sürü zorla yapmışlar.

Canım çok geçmiş olsun. Bebeği emzirirken maske tak istersen ne olur ne olmaz. Osman Gönülal diye bi çocuk doktoru var o paylaşmıştı instagramda

Bence de ondandır diye düşünüyorum çünkü her sabah halsizlik iştahazılık ve bulantı yaşıyorum hala da devam ediyor bu inşallah canım kardeşm bide kpss ye girecek psikolojikmen çok kötü seni sarıp biz sınava götürcez demişler stresten ders falan çalışamıyor rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü psikolojisi bile

Hadi ya benimki sıvı ve acik sari şeklinde geliyor canim,adet ne zaman oluruz acaba yada süt koruma olcakmi merak ediyorum

Canım aman dikkat. Banu Çiftçiden dinlemiştim süt korumaz diye. Hatta bazı kadınlar buna güvenebiliyormuş. Hala adet olmadım bi şişkinliğim var diye gidiyormuş doktora ve hamile olduklarını öğreniyorlarmış

Canım çok geçmiş olsun. Bebeği emzirirken maske tak istersen ne olur ne olmaz. Osman Gönülal diye bi çocuk doktoru var o paylaşmıştı instagramda
Malesef bebeğim emmiyor artık canım bende hep iştahazılık bulantı olunca hiç bişey yiyemedim sütüm iyice azalmıştı mama verince sık olarak oda artık hiç emmedi

Deme ya zaten baştan beri hep çabalıyodun sen. Hiç üzme kendini o konuda sen elinden geleni yaptın
Evet çok emek verdim ilk başta zorla silikonla emzirdim sonra tuttu diye sevindim sonra sarılıktan yattı yine biberona alışmıştı zorla silikonla yine emzirdim sağıp kaşıkla verdim ama yine olmadı o ağladıkça süt iyice çekildi sonra zıplata zıplta emzirsemde sonunda tamamen reddetti

Nasıl saçma ya artık test bile yapmıyorlar Bi adam sinirlendi dedi siz diyorsunuz ki yani açık açok gidin evinizde ya ölürsünüz ya kalırsınız her önüne geleni yolladı eve

Gecmis olsun canim. Nasil belirtiler var sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…