- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 43
Bende dün eşime diyodum beklemem altıncı ayı tatdırırım az az diye öyle pat diye başlanmıyo ki zaten alerji yapmıycak dikkatli şekilde 4 ayda başlarım tatdırmaya benceBenim de gorumcem üzüm sürdü ama 4 ay da balsmayi dusunuyoruk
Benim 2 hastanedede bakıldı 1.hastanen kağıdında yazıyomuş görmedik bi daha yapıldıKızlar sizin bebeklerin kan grubuna bakıldı mı , bızım bakılmadı, dr asordugumda ılk 6 ay kan grubu degısebıloyor oyuzden pek bakmıyoryz dedi
Aynen unuttu da mı bana ole deyıverdıkı:))Böyle bir bilgi bende yoköylemiymiş gerçekten saçma geldi biz sağlık ocağı kontrolünde baktirmistik ama her sağlık ocağında yapılmıyor, zaten en sagliklisi da hastane laboratuvarında baktirmak
İlk kizimda, 10 gunluk kontrolunde doktor eliyle hafif aralayıp göstermişti..ici pislik birikmisti..enfeksiyon olur bunu da temizle onden arkaya temizlerken demisti. Ama beyazlik sorun degil diye biliyorum. Yine de icim rahat etmedi.ben hafif hafif temizlemeye calistim. Artik 2 bucuk aylik ve pek beyazlik da kalmadi. Eger kaka ust kisma tasmissa, mutlaka islak pamukla orayi da hafif acip temizliyorum. Banyoda hafif elime temizliyorum ama pek ise yaramiyor. Bu arada büyük kizimda hala arada beyazlık biriktigi olur. Onu banyoda elimle rahatca temizleyebiliyorum..
Neden erken baslamak istıyorsunuz merak ettımYa ben aslında başlamayı çok istiyorum da bilemiyorum. Arada karpuz falan sürdüm gerçi dudağına
Ayy daha çok küçük ama70 günlük oldukannem de ufaktan tattırabilirsin diyince sürdüm dudağına karpuzu
Bizimki sadece sulanıyor şeklinde sıkıntı yokta götür canım ihmal etme göz bu sonuçta Allah korusun daha kötü olmasınolmaz bence ya hormonlar alt üst şuan
Bende ama bi gözü hep şiş ve küçük.canım sıkılıyor götrcem sanırım
Aldık canım evimizde kaldı şimdi her yere koca puset ile taşıyoruzSeni çok iyi anlıyorum canım işine karışanlar yardımdan çok zarar verenler vardır eminim. Aa mama mı veriyorsunlar tabi süt yetmezler vs vs ben de duydum hepsini şükür kavuştum evime darısı senin başınabir de canım sen bebek arabası aldın mı?
Kızlar oğlumun poposu çok kötü pişik oldu bepanthol kullanıyorum ama kötü oldu yinede sizler naptınız bu durumda?
Rotavirus asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz yaptirmalimiyiz
2. Ay aşısını vurduran arkadaşlar süreci nasıl atlattınız cuma günü gideceğiz çok korkuyorum. Çevremdekiler korkutuyor. Ateşi çıkacak diye. Önden ilaç versem mi napsam da en az sıkıntı ile atlatsak. Üç gün huzursuzluk gerçekten oluyor mu?
Benım ilk 1 ay gozume batıyordu ,vajina içindekı et gibi seyler dısardan gorunuyodu , dr a gosterdım hem cocuk dr una hem kadındogumcuma ,normal bu zayıflıktan, kilo aldıkca içerı girer dedi, kızlık zarıymıs ,şimdi hıc gozume carpıimıo kapandı kılo aldıkca , ama ben cinsel organını yuzeysel temızlıyorum korkuyorum bişey olcak diye, aslındaaralarına pislık bok vs girip kalıo da işte cokkucuk ,açtırmıyorum temızlıyım die dogrumu yapıyorum bılmıyorum .
Kızlar normal toz kimyonu suya atıp mı içiyorsunuz nasıl tüketiliyor ?
Bi de ben bugün full slingle kucağımda taşıdım, öyle yavaş yavaş ev işi yapabildim o da uyudu kucağımda ... bence bu seçeneği de deneyebilirsin arkadaşım :)
Neden erken baslamak istıyorsunuz merak ettım
Ayy daha çok küçük ama ☺ kardeşimde hep bal sürim mi ağzına diyip duruyor ☺
Bu arada kızlar ben de biraz hikayemden bahsetmek istiyorum Dertleşmeye ihtiyacım var beni en iyi siz anlarsınız belki hatırlarsınız beni van dan antalya ya ailemin yanına doğum için gidecektim falan. Gittim işte 38 haftalıkken 2 günlük yol gittim işte orda 40. Haftada doğum yaptım tekrar van a dönmek istemedim hem tek başıma bakamam diye hem sağlık sektörüne güvenmiyorum van da şimdi bebeğe acil bişey olur va diye dönmedim oysa ilk aylar da zaten bebeklerin olağanüstü bişey yoksa çok hastanelik işleri olmuyormuş keşke gitseymişim neyse gitmedim ablamda annem de biraz biraz kaldım doğumdan sonra bi Oraya bi oraya taşındık durduk neyse sonra doğumdan on gün sonra kayınvalidem vefat etti yani okadar kötü olduk ki ailecek eşim annesine çok aşırı düşkündü onun için tam bir yıkım oldu bende çok üzüldüm gerçekten işte on günlükken antalya dan orduya yol gittik cenaze için vs bir hftabın gün kadar ordu da kaldık yine göçebe şekilde vs sonra antalyanya eşimin tayin işleri vardı geri döndük tayin aldık normalde benim antalya da evim var Yeni yapılıyor sürekli bitti bitiyor bitti bitiyor dediler ama bi türlü bitiremediler biz eşyaları taşımak zprunda kaldık eşimin tayini çıktı çünkü insaat devam ederken eşyalarımı getirdik çoğu şey bitmişti zaten sadece oturma izni yok işte onu bekliyoruz hala ben tabi hala ablamda annemde gidip geliyorum neyse sonra ordu da fındık sezonu başladı hurra tekrar bebeğim eşimden kopmasın diye onunla beraber orduya geldik yine burda göçebe bir ay kadar kalacağız ordu da evimiz fln var sıkıntı yok ama bi yerleşik hayata geçememem çok yoruyor beni dönüşümüzde evimize giricez ama kaç aylardır evimize giremedik 38 haftalıkdan beri dışarlardayız doğumu da ölümü de yaşadık çok zor geçiyor benim için bu dönem şükür yine de ama kolay değil
Hatırladım canım seniBu arada kızlar ben de biraz hikayemden bahsetmek istiyorum Dertleşmeye ihtiyacım var beni en iyi siz anlarsınız belki hatırlarsınız beni van dan antalya ya ailemin yanına doğum için gidecektim falan. Gittim işte 38 haftalıkken 2 günlük yol gittim işte orda 40. Haftada doğum yaptım tekrar van a dönmek istemedim hem tek başıma bakamam diye hem sağlık sektörüne güvenmiyorum van da şimdi bebeğe acil bişey olur va diye dönmedim oysa ilk aylar da zaten bebeklerin olağanüstü bişey yoksa çok hastanelik işleri olmuyormuş keşke gitseymişim neyse gitmedim ablamda annem de biraz biraz kaldım doğumdan sonra bi Oraya bi oraya taşındık durduk neyse sonra doğumdan on gün sonra kayınvalidem vefat etti yani okadar kötü olduk ki ailecek eşim annesine çok aşırı düşkündü onun için tam bir yıkım oldu bende çok üzüldüm gerçekten işte on günlükken antalya dan orduya yol gittik cenaze için vs bir hftabın gün kadar ordu da kaldık yine göçebe şekilde vs sonra antalyanya eşimin tayin işleri vardı geri döndük tayin aldık normalde benim antalya da evim var Yeni yapılıyor sürekli bitti bitiyor bitti bitiyor dediler ama bi türlü bitiremediler biz eşyaları taşımak zprunda kaldık eşimin tayini çıktı çünkü insaat devam ederken eşyalarımı getirdik çoğu şey bitmişti zaten sadece oturma izni yok işte onu bekliyoruz hala ben tabi hala ablamda annemde gidip geliyorum neyse sonra ordu da fındık sezonu başladı hurra tekrar bebeğim eşimden kopmasın diye onunla beraber orduya geldik yine burda göçebe bir ay kadar kalacağız ordu da evimiz fln var sıkıntı yok ama bi yerleşik hayata geçememem çok yoruyor beni dönüşümüzde evimize giricez ama kaç aylardır evimize giremedik 38 haftalıkdan beri dışarlardayız doğumu da ölümü de yaşadık çok zor geçiyor benim için bu dönem şükür yine de ama kolay değil
Verem aşısının kolda izi ne zaman belli olcak canım, bızım aşının bi kısmı dısarı cıkmıstıkafamda soru işaretı ,etkı edip etmedıgını.
Instagramdan ilays.beauty diye bi sayfadan benimki ...ben hergün yıkıyorum bide sürekli pişik kremi kullanıyorum sebamed in
bende merak ediyorum fikirlerinizi kızlar
bizde bugün yaptıracağız inş çok aşırı korkuyorum ya birincisi acıyacak ağlayacak onyüzden çok üzgünüm ikincisi birsürü madde veriyorlar yavrulara çok canım sıkılıyor ne olduğunu bilmediğimiz şeyler yaptırmamayı çok istiyorum ama cesaretim de yok çok zor bi karar benim için ☹
bizim çocuk doktorumuz her gittiğimizde orayı mutlaka temizle dedi hiçbişey olmaz acımaz temiz tut mutlaka dedi bende dikkat etmeye çalışıyorum ama beuazlıklar hep oluyortemizlerken de rahatsız oluyo çok ellemek istemiyorum
ben bi aktardan işte rezene çayı istedim demlemelik fln bana dedi ki biz rezene tohumunu kimyon tohumunu bide biley daha dedi de aklımda değil çekiyoruz sıcak suya atıp karıştırıp içiyosun dedi aldım O karışımdan toz şeklinde işte sonra bizim gaz sorunumuz baya azaldı ama bizde orduya fındık için geldik işte unutmuşum o karışımı yine de aynı değişmedi gaz büyüdü biraz ondan mı karışıödam mı bilmiyorum.
hangi marka kullanıyorsunuz bende almak istiyorum
Aldık canım evimizde kaldı şimdi her yere koca puset ile taşıyoruzjoie aier twin aldık. Aynen dediğin gibi oluyor.
Sami ulusta yaptırdık biz randevuyla gidiliyor önce çocuk Dr na randevu alıyorsun o yönlendiriyor. Kalça filmi önemli ihmal etmeyin bencekızlar kalça ultrasonuna gidecektim ankara şehir hastanesinde ebemiz çok riskli oralar sandıgından cok virüs gitmemek daha iyi dedi yaptırmasammı cok kararsız kaldım
Aa tamamcanım cok sagol ,diyelımkı tıtmadı ozamanda yaptırabılıyoruz demekkiBizimde oğlumun aşısının bir kısmı dışarı çıktı. Hemşire 1 Damla bile gitse yeterli dedi yine de aklınızda soru işareti kalırsa 1 buçuk yaşında verem savaşta test yaptırabilirsiniz dedi.