- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
araştırıp öğrenecez artık ilk çocuk tecrübesizlik bebişle birlikte öğrenecez herşeyiAynenbal 1 yaşından önce yasak canım ama aklında bulunsun alerjiden dolayı
araştırıp öğrenecez artık ilk çocuk tecrübesizlik bebişle birlikte öğrenecez herşeyi
nerde hangi hastanede burda özele sorduk 400 baska bı hastane 600 fıyat cıkardıCnm çok pahalı değil ki 68 tl verdim ben muayene de 60 tl imkanın varsa özele çektir
peki sakinmiydi orada onceden kzıımın takıbı vardı ıyı bıyer amaSami ulusta yaptırdık biz randevuyla gidiliyor önce çocuk Dr na randevu alıyorsun o yönlendiriyor. Kalça filmi önemli ihmal etmeyin bence
Evet canımAa tamamcanım cok sagol ,diyelımkı tıtmadı ozamanda yaptırabılıyoruz demekki
Benim bebekler ilk ondan sanırım 6. Ayda cesaret edemeyeceğimi 70 günde etmişsin arkadaşımYa ben aslında başlamayı çok istiyorum da bilemiyorum. Arada karpuz falan sürdüm gerçi dudağına
Aynı gün doğum yaptık bende oldu ama adet öncesi sanki ameliyat suyu gibi. Adet oldum bugün tamamen bitti bir şey yok.Kizlar dogum yapali 59 gün oldu bende yogun bi akinti var ve acik sari rengide ,adetim kesilelide 2 hafta olcak,sizdede yogun akinti varmi enfeksiyonmu var acaba diyorum yoksa normalmiki
Bizim ilk gün bakıldı. Enfeksiyon kızımda varmış hatta ben kan aldılar kan grubuna bakana buna baksalardı demiştim. Benim a eşim b pozitif bebelerin ikiside ABKızlar sizin bebeklerin kan grubuna bakıldı mı , bızım bakılmadı, dr asordugumda ılk 6 ay kan grubu degısebıloyor oyuzden pek bakmıyoryz dedi
Cnm istanbul avcılar tarafınerde hangi hastanede burda özele sorduk 400 baska bı hastane 600 fıyat cıkardı
Benimde 2 hafta olucak yarın akıntı bi ara yoğundu şimdi daha hafif adet olucam dedim tık yokKizlar dogum yapali 59 gün oldu bende yogun bi akinti var ve acik sari rengide ,adetim kesilelide 2 hafta olcak,sizdede yogun akinti varmi enfeksiyonmu var acaba diyorum yoksa normalmiki
Benim bebekler ilk ondan sanırım 6. Ayda cesaret edemeyeceğimi 70 günde etmişsin arkadaşımbizde 59 günlüğüz
Doktor beni keklemiş ozaman :)) yada bu şimdi ıkızler burcu ya kan grubu bıle degısebılır demiştirBizim ilk gün bakıldı. Enfeksiyon kızımda varmış hatta ben kan aldılar kan grubuna bakana buna baksalardı demiştim. Benim a eşim b pozitif bebelerin ikiside AB
Bal bir yaşa kadar yasak sakın vermeyinAyy daha çok küçük amakardeşimde hep bal sürim mi ağzına diyip duruyor
Bu ara benimki de öyle .gece 1.5-2 saatte bir uyanıyor, gündüz bugün hiç uyumadı mesela . Dalıp dalıp uyaniyoKızlaar bebeleriniz gündüz uyuyormu ? Benimki 10dk 15 dk sonra kıvır kıvır uyanıyorgecede ilk yatışta 2 saaat sonra 1 er ve yarımşar saat
Atak haftasında mı acabaRekorkırdık, sabah 7 den bu saate kadar bebegım zırnık uyumadı , gergın ve huysuz , basaramadım uyutmayı basaramadı uyumayı
Yok canım oda şakadan diyor zaten ama bende bilmiyordm tabi Bi yaşa kadar verilmediğiniBal bir yaşa kadar yasak sakın vermeyin
+1Rekorkırdık, sabah 7 den bu saate kadar bebegım zırnık uyumadı , gergın ve huysuz , basaramadım uyutmayı basaramadı uyumayı