2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Cnm 2.ci bence ara verme benim sezeryan fakat ben 6 ay sonra tekrar istiyrm bu 2.evliliğim ilkinden 1 kızım daha var çünkü
6 ay sonra calısmalara mı başlıcaksın, diyelım hemen oldu 9 ayda ordan 15 ay oluyo araları , 24 olması gerekmıomu, zorlamıyomu sezeryanların arası 2 yıldan az olursa, zira ben de cok ara vermek istemıyorum cunku:)) hoşşş sex hayatı bittigibi bişi, bizim pıtırcık hissedıyo hiç izin vermıo😆😆

Her emzirme oncesi bebegın agzını damı sildin , o cok zor gelıyo bana ,bende gunde ıkı kere fln yapıyodum
Ya gazını çıkarttıktan sonra ağzını sildim. Emzirmeden önce göğsümü sildim.dolayısıyla her emzirmede ikimizde temizdik.emzirmeden hemen önce değilde yani emzirme aralarında işte sildim bebişi.

6 ay sonra calısmalara mı başlıcaksın, diyelım hemen oldu 9 ayda ordan 15 ay oluyo araları , 24 olması gerekmıomu, zorlamıyomu sezeryanların arası 2 yıldan az olursa, zira ben de cok ara vermek istemıyorum cunku:)) hoşşş sex hayatı bittigibi bişi, bizim pıtırcık hissedıyo hiç izin vermıo😆😆
bende uzatmak istemiyorum ama çok mu zor olur bilmiyorum

Canım senin ilk bebekmıydı bu yaşın 38 demi,ben de 37 yasındayım, cok aravermeden ıkımcıyı yapmalımıyız , korunma yontemınız ne? Sezeryanmıydı ilki , sezeryanda en az 2 yıl ara vermek lazımmıs ,benim de sezeryan
Kızlar bende 33 um benim eşim de hemen olmasada 1 yaşına gelince istiyor bende adet olmadım 57 gunluguz valla 1 çocuk bile yetti bana alışverişe gideyim dedim 1.saat olmadan gorumcem aradı durmuyor diye büyüdükçe benden başkasında durmuyor resmen meme aşığı 2.yi yapacak takatim.yok ama yas da malum.

Ahahah bizim minikte izin vermiyo sanki😁 eşime sarılıyorum hemen agu bugu sesler geliyor,gerci dogum yapali 58 gün oldu daha bişey yapma girisiminde bulunmadik ama bakalim kismet😁

Kocama bakmaya bile cesaretim yok o derece korkuyorum ikincisi için 😄😄

Kızlar bende 33 um benim eşim de hemen olmasada 1 yaşına gelince istiyor bende adet olmadım 57 gunluguz valla 1 çocuk bile yetti bana alışverişe gideyim dedim 1.saat olmadan gorumcem aradı durmuyor diye büyüdükçe benden başkasında durmuyor resmen meme aşığı 2.yi yapacak takatim.yok ama yas da malum.
Kaç yasındaydın canım

X