Evdeyım canım , ugrastıruyor valla biraz, bugun kostır kostur bunlarla ugrasıorym:))
Evet uğraştırıyor ama değiyor, bi de ilk ay bende misafir vardı düşün ona rağmen yaptım çoğunuDün gece merak edip süt sagdım, sütüm su gibi ya, belkı süt kalıtesı de artar. Evdeyım canım yoksa zor iş bunlar:))
İlk listelerde süt vardı canım laktozsuz aldım sorun olmadı çok sadece sabahları gazlanıyordu benimki sancılı, şimdi 15 gündür memleketteydim çok uyamadım süt de içmedim yine sabahları gazı varSü
Süt bebelere gaz yapmadı mı canım halamda iç dedi ama ben korktum açıkcası.
Sezaryen doğum mu seninki?Dün gece merak edip süt sagdım, sütüm su gibi ya, belkı süt kalıtesı de artar. Evdeyım canım yoksa zor iş bunlar:))
2. Ay aşısı hafta 1 defa geliyormuş sağlık ocağına ona göre gün veriyorlar2 inci ay aşısını bize 2 ayının üstünden Bi hafta geçince gün vermiş sağlık ocağı ya ilkini biraz geç vurdum diye mi acaba
Bizimde öyle yaGene ben aglamakliyimsütümu sagdim zeytinyağı koydum her altını actigimda ümit ediyirum ne gelen var ne giden. Ne zor iş annelik...sana muhtaç olana elinden hiçbir şeyin gelmemesi
Evet sezeryan senin?Sezaryen doğum mu seninki?
2900 dogdu 37 haftada , 1. Ayda 3600 ,2. Ayda 4600 oldu , kilosu burdakı bicok arkadasa gore düşük ama samırım dogum kılosuyla ılgılı .. senınnasılEvet uğraştırıyor ama değiyor, bi de ilk ay bende misafir vardı düşün ona rağmen yaptım çoğunu ☺ Bebeğin kaç aylık kilo alımı nasıldı?
İlk listelerde süt vardı canım laktozsuz aldım sorun olmadı çok sadece sabahları gazlanıyordu benimki sancılı, şimdi 15 gündür memleketteydim çok uyamadım süt de içmedim yine sabahları gazı var
Bizim de öyle ,zor oldu, şeytan dıyo hiç korunma nasılsa zor oluyo , ozmn da olcagı tutarsa:))Aynen yaş faktörü var zaten bu da geö oldu.yine uğraşırız diye korkuyorum
Valla ben de kizlarin yazdiklarini gerilim romani okur gibi okudum ve sonra hangisi ne cevap verecek diyerek devam ettimBen daha 1.nin şokunu atamamisken 2.yi planlamaya başlayan arkadaşları hayranlıkla takdir ediyor, hepinize başarılar diliyorumben de eşim de 2.den vazgeçtik bile
M Manolya15ironman_2020 Denizferdi34
Evet çok güzel ama hem hamilelik donemimi hem de şu ilk 3 ayı, turk filmlerindeki araba carpma sahneleri gibi biseyin bana aniden unutturmasi lazım ki 2.ye cesaret edeyim .Valla ben de kizlarin yazdiklarini gerilim romani okur gibi okudum ve sonra hangisi ne cevap verecek diyerek devam ettimRabbim aratmasin gercekten hepimize istedigimiz zamanda kolaylikla 2. yi nasip etsin ama cokkkk zormus anne olmak guzelliginin yaninda . Tabi binlerce sukur evlat sahibi oldugumuz icin ve bize bagislasin Allahim amin
Cnm öyle diyolarda benim bildiğim gördüğüm 2 yılı dolmadan hamile kalan çok cnm problem yok bence zaten 6 da hemen olucak değil dimi6 ay sonra calısmalara mı başlıcaksın, diyelım hemen oldu 9 ayda ordan 15 ay oluyo araları , 24 olması gerekmıomu, zorlamıyomu sezeryanların arası 2 yıldan az olursa, zira ben de cok ara vermek istemıyorum cunku:)) hoşşş sex hayatı bittigibi bişi, bizim pıtırcık hissedıyo hiç izin vermıo
Ben daha 1.nin şokunu atamamisken 2.yi planlamaya başlayan arkadaşları hayranlıkla takdir ediyor, hepinize başarılar diliyorumben de eşim de 2.den vazgeçtik bile
M Manolya15ironman_2020 Denizferdi34
Kizlarrr
Acaba nasıl diye merak edip kendi anne sütünün tadına bakaniniz var mı yoksa aranızdaki tek sapkın kişi ben miyim
Acaba herkesinki aynı mı merak ettim de ..
İnstagramda omertubaliya hesabı var, kadının ıkı cocugu da sezeryan ve araları tam 1 yaş. Yani şuanlarda hamıle kalmışız gibi mesela :)))Cnm öyle diyolarda benim bildiğim gördüğüm 2 yılı dolmadan hamile kalan çok cnm problem yok bence zaten 6 da hemen olucak değil dimi
Valla bizde de var yaş faktörü ama ı ıh yaniYaş faktörü var cnm mecbur düşünüyrz
Zavallı bebişim her gun her gun ne içiyor merak ettim onun hatırına çiğ tavuk olsa yerimDaha bugün aklıma geldi de yapmadım
O sapkınin biride benimZavallı bebişim her gun her gun ne içiyor merak ettim onun hatırına çiğ tavuk olsa yerim
Maalesef benim de sezaryen spor yapamayızEvet sezeryan senin?
Benimki de 3400 doğmuştu, inşallah daha da artar kilosu işe yararsa diyetin haber ver merak ederim2900 dogdu 37 haftada , 1. Ayda 3600 ,2. Ayda 4600 oldu , kilosu burdakı bicok arkadasa gore düşük ama samırım dogum kılosuyla ılgılı .. senınnasıl