2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Evdeyım canım , ugrastıruyor valla biraz, bugun kostır kostur bunlarla ugrasıorym:))
Dün gece merak edip süt sagdım, sütüm su gibi ya, belkı süt kalıtesı de artar. Evdeyım canım yoksa zor iş bunlar:))
Evet uğraştırıyor ama değiyor, bi de ilk ay bende misafir vardı düşün ona rağmen yaptım çoğunu Bebeğin kaç aylık kilo alımı nasıldı?

Süt bebelere gaz yapmadı mı canım halamda iç dedi ama ben korktum açıkcası.
İlk listelerde süt vardı canım laktozsuz aldım sorun olmadı çok sadece sabahları gazlanıyordu benimki sancılı, şimdi 15 gündür memleketteydim çok uyamadım süt de içmedim yine sabahları gazı var

2900 dogdu 37 haftada , 1. Ayda 3600 ,2. Ayda 4600 oldu , kilosu burdakı bicok arkadasa gore düşük ama samırım dogum kılosuyla ılgılı .. senınnasıl

Valla ben de kizlarin yazdiklarini gerilim romani okur gibi okudum ve sonra hangisi ne cevap verecek diyerek devam ettim Rabbim aratmasin gercekten hepimize istedigimiz zamanda kolaylikla 2. yi nasip etsin ama cokkkk zormus anne olmak guzelliginin yaninda . Tabi binlerce sukur evlat sahibi oldugumuz icin ve bize bagislasin Allahim amin

Evet çok güzel ama hem hamilelik donemimi hem de şu ilk 3 ayı, turk filmlerindeki araba carpma sahneleri gibi biseyin bana aniden unutturmasi lazım ki 2.ye cesaret edeyim .

Cnm öyle diyolarda benim bildiğim gördüğüm 2 yılı dolmadan hamile kalan çok cnm problem yok bence zaten 6 da hemen olucak değil dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…