- 29 Ekim 2019
- 6.700
- 8.798
Süt bebelere gaz yapmadı mı canım halamda iç dedi ama ben korktum açıkcası.Evet liste hazır gibi dursa da iyi geldiğini görünce ben 2. ayı da devam ettim. Kontrol gerçekten işe yarıyor ve bunu yaparken evinde olacaksın inşallah evdesindir
Rica ederim canımHa tmam o zaman canım normaldır teşekkür ederim cevabın için
Ben de silıyorum hep artık azaldı ama tam gecmedı , ilac kullandınmı hiç
Tamam canım , yeni bi heyecan hadı hayırlısı:))) yazarım gelişmeleriAy kilo verirsen bana da haber ver
Bize de bir hafta sonrasına vermiş. 60 dan önce olmuyormuş sonrası olabilirmiş.2 inci ay aşısını bize 2 ayının üstünden Bi hafta geçince gün vermiş sağlık ocağı ya ilkini biraz geç vurdum diye mi acaba
Fungostatin kullandım geçmedi.sonra burda göğsünü de sil dediler her emzirme Öncesi sonrası sildim onun da ağzını kendi göğsümü.bitmiş bugün çok sevindimBen de silıyorum hep artık azaldı ama tam gecmedı , ilac kullandınmı hiç
6 ay sonra calısmalara mı başlıcaksın, diyelım hemen oldu 9 ayda ordan 15 ay oluyo araları , 24 olması gerekmıomu, zorlamıyomu sezeryanların arası 2 yıldan az olursa, zira ben de cok ara vermek istemıyorum cunku:)) hoşşş sex hayatı bittigibi bişi, bizim pıtırcık hissedıyo hiç izin vermıoCnm 2.ci bence ara verme benim sezeryan fakat ben 6 ay sonra tekrar istiyrm bu 2.evliliğim ilkinden 1 kızım daha var çünkü
Her emzirme oncesi bebegın agzını damı sildin , o cok zor gelıyo bana ,bende gunde ıkı kere fln yapıyodumFungostatin kullandım geçmedi.sonra burda göğsünü de sil dediler her emzirme Öncesi sonrası sildim onun da ağzını kendi göğsümü.bitmiş bugün çok sevindim
Ya gazını çıkarttıktan sonra ağzını sildim. Emzirmeden önce göğsümü sildim.dolayısıyla her emzirmede ikimizde temizdik.emzirmeden hemen önce değilde yani emzirme aralarında işte sildim bebişi.Her emzirme oncesi bebegın agzını damı sildin , o cok zor gelıyo bana ,bende gunde ıkı kere fln yapıyodum
bende uzatmak istemiyorum ama çok mu zor olur bilmiyorum6 ay sonra calısmalara mı başlıcaksın, diyelım hemen oldu 9 ayda ordan 15 ay oluyo araları , 24 olması gerekmıomu, zorlamıyomu sezeryanların arası 2 yıldan az olursa, zira ben de cok ara vermek istemıyorum cunku:)) hoşşş sex hayatı bittigibi bişi, bizim pıtırcık hissedıyo hiç izin vermıo
Anladım canım sevındım gecmıs olsum darısı basımızaYa gazını çıkarttıktan sonra ağzını sildim. Emzirmeden önce göğsümü sildim.dolayısıyla her emzirmede ikimizde temizdik.emzirmeden hemen önce değilde yani emzirme aralarında işte sildim bebişi.
Kızlar bende 33 um benim eşim de hemen olmasada 1 yaşına gelince istiyor bende adet olmadım 57 gunluguz valla 1 çocuk bile yetti bana alışverişe gideyim dedim 1.saat olmadan gorumcem aradı durmuyor diye büyüdükçe benden başkasında durmuyor resmen meme aşığı 2.yi yapacak takatim.yok ama yas da malum.Canım senin ilk bebekmıydı bu yaşın 38 demi,ben de 37 yasındayım, cok aravermeden ıkımcıyı yapmalımıyız , korunma yontemınız ne? Sezeryanmıydı ilki , sezeryanda en az 2 yıl ara vermek lazımmıs ,benim de sezeryan
Ahahah bizim minikte izin vermiyo sanki6 ay sonra calısmalara mı başlıcaksın, diyelım hemen oldu 9 ayda ordan 15 ay oluyo araları , 24 olması gerekmıomu, zorlamıyomu sezeryanların arası 2 yıldan az olursa, zira ben de cok ara vermek istemıyorum cunku:)) hoşşş sex hayatı bittigibi bişi, bizim pıtırcık hissedıyo hiç izin vermıo
Kocama bakmaya bile cesaretim yok o derece korkuyorum ikincisi için6 ay sonra calısmalara mı başlıcaksın, diyelım hemen oldu 9 ayda ordan 15 ay oluyo araları , 24 olması gerekmıomu, zorlamıyomu sezeryanların arası 2 yıldan az olursa, zira ben de cok ara vermek istemıyorum cunku:)) hoşşş sex hayatı bittigibi bişi, bizim pıtırcık hissedıyo hiç izin vermıo
Bizde aynen öyleyizAhahah bizim minikte izin vermiyo sankieşime sarılıyorum hemen agu bugu sesler geliyor,gerci dogum yapali 58 gün oldu daha bişey yapma girisiminde bulunmadik ama bakalim kismet
Valla benimde cesaretim yok 2. Icin 4 yaşına kadarda olmayacak sanırımKocama bakmaya bile cesaretim yok o derece korkuyorum ikincisi için
Yaş farklı bi faktor canım ,siz daha gencsınız :))Kocama bakmaya bile cesaretim yok o derece korkuyorum ikincisi için
Kaç yasındaydın canımKızlar bende 33 um benim eşim de hemen olmasada 1 yaşına gelince istiyor bende adet olmadım 57 gunluguz valla 1 çocuk bile yetti bana alışverişe gideyim dedim 1.saat olmadan gorumcem aradı durmuyor diye büyüdükçe benden başkasında durmuyor resmen meme aşığı 2.yi yapacak takatim.yok ama yas da malum.
Pardon canım yazmıssınKaç yasındaydın canım