- 17 Aralık 2017
- 1.598
- 734
- 33
Benim de belim bacaklarim cok kötü kalkip oturunca eğilince bir süpürge çekince hemen agriyor belimDoğumdan sonra benim hem belim hem alt bölgem her yerim hasar gördü resmen bide normal doğumdu sözde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de belim bacaklarim cok kötü kalkip oturunca eğilince bir süpürge çekince hemen agriyor belimDoğumdan sonra benim hem belim hem alt bölgem her yerim hasar gördü resmen bide normal doğumdu sözde
SudokremCanım maşaAllah inşaAllah bizde de işe yarar hayırlısıyla yarın bu çözümleri deneyeyim bi. Çok teşekkür ederim
Kanguru da çok sıcak ve kalın oluyor, kolay hareket edemiyor insan
Bunları duyunca biraz rahatlıyorum canım. Bu cuma gidecektik 59 günlük oluyorlarmış 60 tan önce olmuyormuş haftaya kaldık sevinmedim desem yalan olurAtes hic cikmadi bizde canim
Ama yaklasik 5 saat sonra cok huzursuz oldu. 1 cay kasigi calpol verdim. 6 saat sonra tekrarverdim..ertesi gun de biraz huzursuzdu ama.daha fazla calpol vermedim..boyle gecirdik
Bı çözüm var mı bende tam bunu soracakdim benimki bugün 1 hafta oldu kaka yapmayali fitilin ismini verebilir misin ben eşimi yolladım eczaneye fitil kullanilmiuor artık demislerne yapacağımı sasirdimMerhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum 37 günlük bebegim yaklaşık bir haftadır kakasini yapmıyor. 4 gün yapmayınca doktora gittik fitil verdi onunla dıştan uyarincs çocuğum kakasını yaptı ama şimdi 3 gün oldu hala yapmıyor.masaj yapıyorum her altını actigimda, poposuna zeytinyağı sürüyorum kulak copuyle, ılık dus aldiriyorum ama olmuyor. Fitil yada bir uyaran olmadan kendi başına kakasını yapmasi icin ne yapmalıyım
Üç gün 1 çay kaşığı zeytinyağı mamaya koydum dün en sonunda direk ağzına verdim 1 çay kaşığı yine yapmadı gaz cikariyor çok kötü kokuyor sanırım uzun zamandır yapmadığı icinBosuna kafa yormussun yazik takma o kadar , ben mamasina 1 cay kasigi zeytin yagi koyuyorum bagirsaklarini calistirsin diye o zmn 3 saat sonra yapiyordu eger mama veriyorsan icine zeytin yagi koy verniyorsanda 1 cay kasigi zeytin yagi içir bi zarari yok
Hadi ya ama ben 3 gune yapmayinca veriyordum o zmn yapiyordu gazi kotu kokuyorsa her an yapabilir ucunda duruyor bence canimÜç gün 1 çay kaşığı zeytinyağı mamaya koydum dün en sonunda direk ağzına verdim 1 çay kaşığı yine yapmadı gaz cikariyor çok kötü kokuyor sanırım uzun zamandır yapmadığı icin
Sudokrem
Canim fitilin adı gliserin konsuk. Burdaki birçok arkadaşın dediği gibi o da çözüm olmuyor. Bebeğim anlık rahatlıyor sonra gene kendi yapamıyor. Eğer bulamazsan ben denemedim ama doğal sabunu biraz eritip fitil gibi kullananlar var ama dediğim gibi brn cesaret edemem. İnşallah tez zamanda bebeklerimiz huzura kavuşsunBı çözüm var mı bende tam bunu soracakdim benimki bugün 1 hafta oldu kaka yapmayali fitilin ismini verebilir misin ben eşimi yolladım eczaneye fitil kullanilmiuor artık demislerne yapacağımı sasirdim
Bizim geçen 8. Günü gördü. Sancısı olmayınca zorlamıyorum. Ama 7. Gün baya sancı yaptı. Sütü sağıp zeytin yağı damlattım 1 çay kaşığı. Kendimde kayısı hoşafı içtim. 8. Gün yaptı çok şükür
Tavsiyen ve önerilerin o kadar değerli ki çok sağolsanırım ben de bugün zeytin yağını sagdigim süte ekleyeyim bakalım. Şimdiye kadsr hiç biberon kullanmadım bakalım nasıl karsilicak biberini oğluşumBir de bişey daha dikkatimi çekti. Bebek arabasının ana kucağı var ya bacakları orda karnına toplanmış oturuyor, orda daha rahat yapıyor tuvaletini.
İyiyim canım, 15 gündür memleketteydim haliyle diyetimi de aksattım ve sütüm azaldı biliyor musun evde diyet yaparken çoktu, kadının verdiği tariflerden mi yoksa 3 ana öğün, 3 ara öğünden mi daha iyiydi sütüm. Şimdi eve gidiyorum hemen eski düzene geçeceğim. Listeler 2 haftaya bir değişiyor ilk listede süt vardı mesela, ben laktozsuz içiyordum.Karusel nasılsın ,diyet nasıl gıdıyor,süt durumunnedir,şu dedıgın diyetisteni düşünsemmi ,kilo vermekten ziyada süt arttırmak için , süt yetmiıo sanki , sütün arttımı diyetı uyguladıgında . Gaz yapmayan yiyeceklerle mi olusturuyor
İnşallah bebeklerimiz en kısa zamanda huzura kavuşur.benim bebeğim de en son işte cumartrsi yaptı yi bekliyoruz dört gözleBizimde pzar günü yapmış hala yapmamış çok huzursuz bende zeytinyağı denicem yarına kadar kendisi yapmazsa anlıyoruz seni canım bizde öyleyiz çünkü, ☺
Canim sana da çok geçmiş olsun.Rabbim evladını bağışlasın. Duaların için de çok teşekkür ederim. İnsan kafaya takıyor. Doktorlar net bisey söylemiyor senin elinden bişey gelmiyor.rabbkm tez zamanda huzura kavuşturur inşallah tüm bebekleri ve çocuklarıÇok iyi anlıyorum bebeği kaka yapmayan anneleri ve hissettiklerinidört yaşına kadar aralıksız kabızlık sorunu çektim oğlumda ne yapsak fayda etmedi fitil lavman doktorlar...aralıksız kabızdı ama mahvoluyorduk onunla birlikte.herhangi bir sorunu yoktu bağırsaklarda filan.konuşmaya başlayınca yardım et anne diye ağlardıçok çok zor ve çözümü en son aktarda bulduk bir karışım hazırladı ve içirdik her gün oğluma o gün bugündür -şu an sekiz yaşında- sıkıntımız yok çok şükür.benim naçizane fikrim önce kendinizi bir rahatlatın anne rahat olursa bebek de rahat olur.emziriyorsanız yediklerinize dikkat edin.fitil ve lavman görmek istemiyorum ikisinin de yardımını görmedim kısır bir döngüye dönüştürdü bİz de.tabi doktorunuz tavsiye ettiyse sorumluluk almak istemem.ama neyi yanlış yaptım diye soruyorum hala kendime tek kendimi çok sıkıyordum çok üzülüyordum yardımdan çok çocuğa zarar diyorum ve geçti bitti sonuçta hiçbir olumsuz durum sonsuza kadar devam etmez hep bunu söyleyin kendinize.allah yardımcınız olsun.duacınzım hüçbir bebek bu sıkıntıyı yaşamasınSabredin geçecek
Ben 6 da koydum mamasına sabah 8 de yaptı canım gönül ister ki kendileri yapsın ama mecbur öbür türlü de huzurlu olamıyorlarİnşallah bebeklerimiz en kısa zamanda huzura kavuşur.benim bebeğim de en son işte cumartrsi yaptı yi bekliyoruz dört gözle
rica ederim memnuniyetin sevindirdi beni. Sağlıkla büyüt inşallahTavsiyen ve önerilerin o kadar değerli ki çok sağolsanırım ben de bugün zeytin yağını sagdigim süte ekleyeyim bakalım. Şimdiye kadsr hiç biberon kullanmadım bakalım nasıl karsilicak biberini oğluşum
Gece mama ihtiyacı nadiren oluyor genellikle emip uyuyakalıyor saat başı emmek istiyor. Mama verdiğim gecelerde kusuyor. Gece uyanınca meme versen sadece uyumuyormu ?Geceleri zor olmuyor mu bunlarla
Tutmuyor ki artık Bi bağırıyor itekliyor dilini bile sürmüyorGece mama ihtiyacı nadiren oluyor genellikle emip uyuyakalıyor saat başı emmek istiyor. Mama verdiğim gecelerde kusuyor. Gece uyanınca meme versen sadece uyumuyormu ?
Bende gliserin demisdim aynısını bı daha sorsun ya o zaman inşallahCanim fitilin adı gliserin konsuk. Burdaki birçok arkadaşın dediği gibi o da çözüm olmuyor. Bebeğim anlık rahatlıyor sonra gene kendi yapamıyor. Eğer bulamazsan ben denemedim ama doğal sabunu biraz eritip fitil gibi kullananlar var ama dediğim gibi brn cesaret edemem. İnşallah tez zamanda bebeklerimiz huzura kavuşsun