2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Merhaba arkadaşlar, benim bebeğim uykusundan gözünü açarak hızlı nefes alıp titreyerek uyanıyor bazen, genelde kaldırıp dik tutup gazını çıkarınca geçiyor, gazdandir diyorum ama böyle birşey yaşayan var mı aranizda
Benimki ellerinide açıp kıpkırmızı oluyor korjarak uyanıyor genellikle çok fazla uyarana maruz kaldıysa oluyor .mesela doktora gittiysek o gün hep böyle uyanıyor kucağımdaysa sorun yok

İyiyim canım, 15 gündür memleketteydim haliyle diyetimi de aksattım ve sütüm azaldı biliyor musun evde diyet yaparken çoktu, kadının verdiği tariflerden mi yoksa 3 ana öğün, 3 ara öğünden mi daha iyiydi sütüm. Şimdi eve gidiyorum hemen eski düzene geçeceğim. Listeler 2 haftaya bir değişiyor ilk listede süt vardı mesela, ben laktozsuz içiyordum.
Başladım bugun, hadi hayırlısı . Anne olmaması ve gaz konusuna cok tadıkkat edıyo gibi gelmemesi ve hazır listeler atması azıcık negatif enerjı uyandırdı . Ama onemlı olan zaten birinin kontrolunde olmak ve ordakı arkdsları gordukce de gaza gelmek :)). İnsallah bol sütğm olurve az da olsa kilo verırım , sen aynı listeleri uygularsın artık,yenıden satın almayı dusunuyor musun

Başladım bugun, hadi hayırlısı . Anne olmaması ve gaz konusuna cok tadıkkat edıyo gibi gelmemesi ve hazır listeler atması azıcık negatif enerjı uyandırdı . Ama onemlı olan zaten birinin kontrolunde olmak ve ordakı arkdsları gordukce de gaza gelmek :)). İnsallah bol sütğm olurve az da olsa kilo verırım , sen aynı listeleri uygularsın artık,yenıden satın almayı dusunuyor musun
Evet liste hazır gibi dursa da iyi geldiğini görünce ben 2. ayı da devam ettim. Kontrol gerçekten işe yarıyor ve bunu yaparken evinde olacaksın inşallah evdesindir😅

2 inci ay aşısını bize 2 ayının üstünden Bi hafta geçince gün vermiş sağlık ocağı ya ilkini biraz geç vurdum diye mi acaba

Canım senin ilk bebekmıydı bu yaşın 38 demi,ben de 37 yasındayım, cok aravermeden ıkımcıyı yapmalımıyız , korunma yontemınız ne? Sezeryanmıydı ilki , sezeryanda en az 2 yıl ara vermek lazımmıs ,benim de sezeryan
Cnm 2.ci bence ara verme benim sezeryan fakat ben 6 ay sonra tekrar istiyrm bu 2.evliliğim ilkinden 1 kızım daha var çünkü

Acı cektıgını nerden anladın canım, bizdede var 1 aydır gecmedı , karbonatla temızlıyorum her gun agzını ama mememi pek temızleyemıyorum fırsatolmuyo yaygarayı basınca genelde verıyom hemen. İlac taraftarı degılım pek ama gecmesse vercem galiba
Çok zor emiyordu.göğsümü sildim her emzirmeden önce geçti suan.hata ediyormuşum
Ay kilo verirsen bana da haber ver

Üç gün 1 çay kaşığı zeytinyağı mamaya koydum dün en sonunda direk ağzına verdim 1 çay kaşığı yine yapmadı gaz cikariyor çok kötü kokuyor sanırım uzun zamandır yapmadığı icin
Canım mamayı değiştir. Benim kızıma doktor reflü var deyip aptamil reflü mamasınu önerdi. Eve geldik kusması bayağı azalınca reflü mamasını vermedik aptamil conformil e devam ettik. Kızımın kakası çok kötü kokuyordu ve koyu yeşildi. Tekrar üç dört gün önce kusma başladı ve çok fazla. Hemen aldığımız reflü mamasını verdik. Ve kızım kakasını tekrardan hergün yapıyor. Üç gündür hemde günde iki defa, rengi sarıya döndü kokusu gitti. İki gün yapmadığı oldu bende zeytinyağı koydum mamaya ona rağmen zorla bir defa yapıordu.

X