2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Canim korkma bebegin kilo aliyor gelişiyor demekki hic kafaya takilcak bisey yok 10 gune kadar normal diyor doktorlar benim bebegimde yapmayinca merak ederdim baktin en sonunda yapiyor hic kurcalamadim poposunu falan kendi haline biraktim
Teşekkür ederim canım moral verdiğin icin. İnan bir haftadır ne uyuyabilioyorum ne de doğru dürüst bişey yemek istiyorum.o keyifsiz olunca ben de kötü oluyorum. Sürekli uyarmak istemiyorum dediğin gibi. Ya zarar verirsem korkusu da var. Canim sen kakasını yaptirmsk için ekstra ne yaptın

Eğer anne sütü içiyorsa normaldır kakasını o kadar süre yapmaması kilo yapıyormuş canım fitil falan verip yaptırsan bu sefer bağırsak tembelliği olur kendisi yapamaz
Teşekkür ederim cevabın için doktor hem tembellik yapabilir diyor hem de fitili veriyor anlamadım bu işi.aktif ikinmayi öğrendiği için boyle dedi eskiden direk ikinmadan kakasini yapıyordu dedi.ama anne yüreği iste. O huzursuz olunca ben de mutsuzum

Bosuna kafa yormussun yazik takma o kadar , ben mamasina 1 cay kasigi zeytin yagi koyuyorum bagirsaklarini calistirsin diye o zmn 3 saat sonra yapiyordu eger mama veriyorsan icine zeytin yagi koy verniyorsanda 1 cay kasigi zeytin yagi içir bi zarari yok

Ates hic cikmadi bizde canim
Ama yaklasik 5 saat sonra cok huzursuz oldu. 1 cay kasigi calpol verdim. 6 saat sonra tekrarverdim..ertesi gun de biraz huzursuzdu ama.daha fazla calpol vermedim..boyle gecirdik

Ya cesaret edemiyorum zeytinyağı icirmeye. D vitamini nurse harveys ve bioagaia kullanıyoruz halihazırda. Acsaba bir zararı olur mu zeytinyağının

Bizim geçen 8. Günü gördü. Sancısı olmayınca zorlamıyorum. Ama 7. Gün baya sancı yaptı. Sütü sağıp zeytin yağı damlattım 1 çay kaşığı. Kendimde kayısı hoşafı içtim. 8. Gün yaptı çok şükür

Bir de bişey daha dikkatimi çekti. Bebek arabasının ana kucağı var ya bacakları orda karnına toplanmış oturuyor, orda daha rahat yapıyor tuvaletini.

Bizimde pzar günü yapmış hala yapmamış çok huzursuz bende zeytinyağı denicem yarına kadar kendisi yapmazsa anlıyoruz seni canım bizde öyleyiz çünkü,

Merhaba arkadaşlar, benim bebeğim uykusundan gözünü açarak hızlı nefes alıp titreyerek uyanıyor bazen, genelde kaldırıp dik tutup gazını çıkarınca geçiyor, gazdandir diyorum ama böyle birşey yaşayan var mı aranizda

Ya cesaret edemiyorum zeytinyağı icirmeye. D vitamini nurse harveys ve bioagaia kullanıyoruz halihazırda. Acsaba bir zararı olur mu zeytinyağının
Çok iyi anlıyorum bebeği kaka yapmayan anneleri ve hissettiklerinidört yaşına kadar aralıksız kabızlık sorunu çektim oğlumda ne yapsak fayda etmedi fitil lavman doktorlar...aralıksız kabızdı ama mahvoluyorduk onunla birlikte.herhangi bir sorunu yoktu bağırsaklarda filan.konuşmaya başlayınca yardım et anne diye ağlardıçok çok zor ve çözümü en son aktarda bulduk bir karışım hazırladı ve içirdik her gün oğluma o gün bugündür -şu an sekiz yaşında- sıkıntımız yok çok şükür.benim naçizane fikrim önce kendinizi bir rahatlatın anne rahat olursa bebek de rahat olur.emziriyorsanız yediklerinize dikkat edin.fitil ve lavman görmek istemiyorum ikisinin de yardımını görmedim kısır bir döngüye dönüştürdü bİz de.tabi doktorunuz tavsiye ettiyse sorumluluk almak istemem.ama neyi yanlış yaptım diye soruyorum hala kendime tek kendimi çok sıkıyordum çok üzülüyordum yardımdan çok çocuğa zarar diyorum ve geçti bitti sonuçta hiçbir olumsuz durum sonsuza kadar devam etmez hep bunu söyleyin kendinize.allah yardımcınız olsun.duacınzım hüçbir bebek bu sıkıntıyı yaşamasınSabredin geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…