Oyy kucucuk bebek ne kabusu goruyorsa kıyamam ya, aynen uyumaya devam edıyo,dua okuyorum ben de hemen
İyi yapıyosun canım belki de memenin ondan kaçtığını düşünüyodur ona ağlıyodur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy kucucuk bebek ne kabusu goruyorsa kıyamam ya, aynen uyumaya devam edıyo,dua okuyorum ben de hemen
Hahahaha koptummm bu çok iyiydi yaaaa, demi başka ne olacak ,ne bilıyo hayata dair dr ruyasınagircek demi :)))İyi yapıyosun canım belki de memenin ondan kaçtığını düşünüyodur ona ağlıyodur
Evi bok götürüyo benim de ,korona var diye kimse gelemez rahatlıgı var en azından , yoksa bi de ziyaretcı falan gelse bebek gormefln olayları olsa napardım bılmemHep ya evde sürekli turluyoruz. Oturunca da sıkılıyor illa ayakta gezdircez. İşler duruyor ya evde ona sıkılıyor canım
Bu aykı doktor kontrolumuzde doktor bu ay salya akacak elını emecek dedı , bunlar bu aykı guncellemeler normal korkma)Kızlar ufakligin ağzindan salya akıyor, elini emiyor bazen, normal mi ya ?
Var mı sizde de böyle durumlar
Teşekkür ederim canım cevabın için inşallah bizimde böyle geçer.Ben de cok korkuyordum ama atesi cikmadan calpol verdim. Ataesi icin degil de huzursuzlugu icin vermistim. Oyle abartildigi gibi degil huzursuz oldugu normal gunler gibiydi. Akisina birak insaAllah iyi gececek canim
Benim aynı anda iki bebek ve ikiside aynı anda beni isteyebiliyor. Özellikle uyku ve emzirme saatleri çalışınca zor oluyorSenin sanki gece uykulaei duzene girmisti canim yanlis mi hatirliyorum. Dedigin gibi bir de buyudukce hep anneyi istiyor Allahtan ilk cocuk valla 2. Olsa kafayi yerdim galiba
Sağlık ocağını arayıp soracağım bi vermek istiyorum bende. Ateşi çıkmasın huzursuzluga razıyım.Canım gitmeden yarım saat önce calpol verirsen daha hafif atlatırlar inşaAllah hayırlısıyla. Huzursuzluk evet oluyor doğruyu söylemek gerekirse biz aşıdan sonra düzenli calpol verdik 2 gün 8 saatte bir ve aşıdan önce de calpol verdik ateş olmasın diye
Canım bizde de vardı doktora sordum normalmiş elini emer salya olur korkma dedi refleksmisKızlar ufakligin ağzindan salya akıyor, elini emiyor bazen, normal mi ya ?
Var mı sizde de böyle durumlar
Güzel bi ban yedim de :)))Canım bizde de vardı doktora sordum normalmiş elini emer salya olur korkma dedi refleksmis
Sen bi ara kayboldun hangimiz önce dogurcaz diyorduk kaçında doğdu senin bebiş:)
Ay geçmiş olsun valla bende 13 ünde doğurdum normal ama normal doğum nasıl bişey anlatsalardi vazgecebilirmisimGüzel bi ban yedim de :)))
Ayın 10unda doğum yaptım ama sorunlu geçti..
Ilki normaldi 2. Zorunlu sezaryen oldu sezaryen nasıl bisey bilseydim icimde kalsın bebeme ellemeyin bile derdimAy geçmiş olsun valla bende 13 ünde doğurdum normal ama normal doğum nasıl bişey anlatsalardi vazgecebilirmisim
Dilinin ğstü yanaklarının kenarı beyaz beyaz.sütle karıştırılabilir ama emdikten sınra silmene rağmen bir daha oluyorsa sanırım pamukçuktur.ben şüphelenmiştim doktor dedi pamukçuk diye.netten resimlere bak istersen.Canım pamukçuk nasıl oluyo benim bebeğimin dili hafif beyaz sanki emerkende huysuzlanıyo anneme kayınvalideme falan gösterdim Bişey yok dediler ama
onu yapmadım işte.onu da yapayım.fungastatini 10 gün kullanılıyormuş sonra atın yazıyor.10 gün oldu gelişme yok.Pamukcugun geçmesi biraz uzun sürer genelde canım zaten . Bi de emzirme öncesi ve sonrası aynı şekilde göğsünü de silmelisin
Erkekler galiba henuz sorumlulugun farkinda degiller ve anneler baskiyla da olsa farkina vardirmali baba olduklarina. Sen de zorla da olsa ver tabi ki onun da bebegi sonucta. Daha nasil ve ne kadar iyi anne olabilirsin ki canim masaAllah cabana ve anneligineBen dün eşime isyan bayrağını açtım valla ... aralıksız 3 saat ağlayınca bir de emmeyince, dedim çabalamayı her an bırakıp kendimi depresyonun kollarına atabilirim . Sağolsun alıp ayağında sallamaya başladı biraz nefes aldım . Bu sefer de kendimi yetersiz ve kötü bi anne gibi hissettim
Her haliyle hamile zamanlarının kıymeti baskaymis keşke daha çok uyusaydimIlki normaldi 2. Zorunlu sezaryen oldu sezaryen nasıl bisey bilseydim icimde kalsın bebeme ellemeyin bile derdim
Ahh ah al bende de o kadar keşke daha çok uyusaydım daha çok süt ve ürünleri tuketseydim çatlayana kadar yeseydim daha cok banyo yapsaydim hatta banyodan cikmasaydim diyorum:)Her haliyle hamile zamanlarının kıymeti baskaymis keşke daha çok uyusaydim
Sen kötü anne hisssedıyosan babası napsın:)) ne kadar sevsekte onları nefes alamadıgımız sürece sinir gelıyo , e buda bebege yansıyo, ufacık bir anneyi dınlendırmek onu cokcok daha ii mutlu anne olarak döndüruyo , hepımızde oluyo bu , mutlu anne mutlu bebek demekBen dün eşime isyan bayrağını açtım valla ... aralıksız 3 saat ağlayınca bir de emmeyince, dedim çabalamayı her an bırakıp kendimi depresyonun kollarına atabilirim . Sağolsun alıp ayağında sallamaya başladı biraz nefes aldım . Bu sefer de kendimi yetersiz ve kötü bi anne gibi hissettim
Bizde Dr var sanki zaten her bezi kakalı süt alerjisi olanlar nasıl anlamışlar acabaKızlar bebeğimin kakadımda az mukus var ya nedendirki korkuyorum süt alrrjisimi acba
napcan canım hepimiz öyleyiz ancak fırsat bulunca işlerimizi yapabiliyoruzHep ya evde sürekli turluyoruz. Oturunca da sıkılıyor illa ayakta gezdircez. İşler duruyor ya evde ona sıkılıyor canım
Bazen bir kaç dk emiyor sonra emmek istemiyor gzdan mı bu yüzden mi yapıyor bilemedimBiraz takip et istersen ama emmede güçlük çekmez miydi o zaman
Mukus dedigin sumuksu dimi canim. Benim bebegimin var genelde. Baktim internetten normal diyor anne sutu alanlar icin ki ben inek urunleri kullanmiyorum alerji de olamaz. Peynirimi bile keci sutunden olani aldimKızlar bebeğimin kakadımda az mukus var ya nedendirki korkuyorum süt alrrjisimi acba