2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Hep ya evde sürekli turluyoruz. Oturunca da sıkılıyor illa ayakta gezdircez. İşler duruyor ya evde ona sıkılıyor canım 😔
Evi bok götürüyo benim de ,korona var diye kimse gelemez rahatlıgı var en azından , yoksa bi de ziyaretcı falan gelse bebek gormefln olayları olsa napardım bılmem

Senin sanki gece uykulaei duzene girmisti canim yanlis mi hatirliyorum. Dedigin gibi bir de buyudukce hep anneyi istiyor Allahtan ilk cocuk valla 2. Olsa kafayi yerdim galiba😂
Benim aynı anda iki bebek ve ikiside aynı anda beni isteyebiliyor. Özellikle uyku ve emzirme saatleri çalışınca zor oluyor 😂

Canım gitmeden yarım saat önce calpol verirsen daha hafif atlatırlar inşaAllah hayırlısıyla. Huzursuzluk evet oluyor doğruyu söylemek gerekirse biz aşıdan sonra düzenli calpol verdik 2 gün 8 saatte bir ve aşıdan önce de calpol verdik ateş olmasın diye
Sağlık ocağını arayıp soracağım bi vermek istiyorum bende. Ateşi çıkmasın huzursuzluga razıyım.

Canım pamukçuk nasıl oluyo benim bebeğimin dili hafif beyaz sanki emerkende huysuzlanıyo anneme kayınvalideme falan gösterdim Bişey yok dediler ama
Dilinin ğstü yanaklarının kenarı beyaz beyaz.sütle karıştırılabilir ama emdikten sınra silmene rağmen bir daha oluyorsa sanırım pamukçuktur.ben şüphelenmiştim doktor dedi pamukçuk diye.netten resimlere bak istersen.
Pamukcugun geçmesi biraz uzun sürer genelde canım zaten . Bi de emzirme öncesi ve sonrası aynı şekilde göğsünü de silmelisin
onu yapmadım işte.onu da yapayım.fungastatini 10 gün kullanılıyormuş sonra atın yazıyor.10 gün oldu gelişme yok.

Ben dün eşime isyan bayrağını açtım valla ... aralıksız 3 saat ağlayınca bir de emmeyince, dedim çabalamayı her an bırakıp kendimi depresyonun kollarına atabilirim . Sağolsun alıp ayağında sallamaya başladı biraz nefes aldım . Bu sefer de kendimi yetersiz ve kötü bi anne gibi hissettim 😓
Erkekler galiba henuz sorumlulugun farkinda degiller ve anneler baskiyla da olsa farkina vardirmali baba olduklarina. Sen de zorla da olsa ver tabi ki onun da bebegi sonucta. Daha nasil ve ne kadar iyi anne olabilirsin ki canim masaAllah cabana ve anneligine🤗😍😘

Her haliyle hamile zamanlarının kıymeti baskaymis keşke daha çok uyusaydim 😊
Ahh ah al bende de o kadar keşke daha çok uyusaydım daha çok süt ve ürünleri tuketseydim çatlayana kadar yeseydim daha cok banyo yapsaydim hatta banyodan cikmasaydim diyorum:)
Ay hakikaten şöyle bi başıma şu değmesini özledim giremiyorum banyoya vallahi ya

Karusel Karusel nasılsın ,diyet nasıl gıdıyor,süt durumunnedir,şu dedıgın diyetisteni düşünsemmi ,kilo vermekten ziyada süt arttırmak için , süt yetmiıo sanki , sütün arttımı diyetı uyguladıgında . Gaz yapmayan yiyeceklerle mi olusturuyor

Ben dün eşime isyan bayrağını açtım valla ... aralıksız 3 saat ağlayınca bir de emmeyince, dedim çabalamayı her an bırakıp kendimi depresyonun kollarına atabilirim . Sağolsun alıp ayağında sallamaya başladı biraz nefes aldım . Bu sefer de kendimi yetersiz ve kötü bi anne gibi hissettim 😓
Sen kötü anne hisssedıyosan babası napsın:)) ne kadar sevsekte onları nefes alamadıgımız sürece sinir gelıyo , e buda bebege yansıyo, ufacık bir anneyi dınlendırmek onu cokcok daha ii mutlu anne olarak döndüruyo , hepımızde oluyo bu , mutlu anne mutlu bebek demek

Kızlar bebeğimin kakadımda az mukus var ya nedendirki korkuyorum süt alrrjisimi acba
Bizde Dr var sanki zaten her bezi kakalı süt alerjisi olanlar nasıl anlamışlar acaba
Hep ya evde sürekli turluyoruz. Oturunca da sıkılıyor illa ayakta gezdircez. İşler duruyor ya evde ona sıkılıyor canım 😔
napcan canım hepimiz öyleyiz ancak fırsat bulunca işlerimizi yapabiliyoruz
Biraz takip et istersen ama emmede güçlük çekmez miydi o zaman 🤔
Bazen bir kaç dk emiyor sonra emmek istemiyor gzdan mı bu yüzden mi yapıyor bilemedim

X