2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bizimde büyük tuvaletini yapmazsa 4-5 bez harcıyoruz bir günde en fazla. Ama ben bezin şişmesini beklemiyorum.idrarın rengi nasıl? Mama içiyomu? Su veriyomusun? Ben veriyorum su. 5-6 çay kaşığı.
Bebeğin kaç aylık canım su veriyorsun bide her gün mü o kadar veriyon

Kızlar bebegi uykuda yada uykuya dalma aşamasında içli içli aglayan var mı , sesli aglama degıl de sanki boyle rüya gormus gibi falan, sebebi nedir acaba ,ruya goruyolarmı?

Bi saniye durmuyor ki kucaktan inince. Direk basıyor çığlığı ağlamayı 😔
Her zaman mı böyle yapıyor bazen benimkide öyle yapıyor ama genelde kahvaltı ederken bi işim olduğunda falan uzandıruyorum yanımda bi yandan onunla konuşup işimi yapıyorum ama sıkılıyor çok fazla da durmuyor

Bizimde büyük tuvaletini yapmazsa 4-5 bez harcıyoruz bir günde en fazla. Ama ben bezin şişmesini beklemiyorum.idrarın rengi nasıl? Mama içiyomu? Su veriyomusun? Ben veriyorum su. 5-6 çay kaşığı.
Canim Kilosu az diye mamayi artirmami soylemisti doktor gunde 4 kere mama veriyorum suyuda 5 cay kasigi veriyorum günlük ,idrarin rengi acik sari duruyor bezinde , birde ben hava serinledi suyu fazla icmiyorum sutumden azmi geciyor acaba diyorum

Her zaman mı böyle yapıyor bazen benimkide öyle yapıyor ama genelde kahvaltı ederken bi işim olduğunda falan uzandıruyorum yanımda bi yandan onunla konuşup işimi yapıyorum ama sıkılıyor çok fazla da durmuyor

Hep ya evde sürekli turluyoruz. Oturunca da sıkılıyor illa ayakta gezdircez. İşler duruyor ya evde ona sıkılıyor canım 😔

X