- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 36
Biz de 12 haziran dogumluyuz. Kaç haftalık doğmuştu ? O da önemliHiç bilmiyorum ki. Bizde de oluyordu ama dün çok erken başladı ağlamaları. Benim oğlum 10 haziran doğumlu atak haftasında mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de 12 haziran dogumluyuz. Kaç haftalık doğmuştu ? O da önemliHiç bilmiyorum ki. Bizde de oluyordu ama dün çok erken başladı ağlamaları. Benim oğlum 10 haziran doğumlu atak haftasında mı acaba
Aynen bende anlamadım açıkçasıMamayı da sudan yapıyoruz yani mama yiyen bebek yanar diyorlarda su ile yapıyoruz nasıl yanacak . Ayran içen yanıyor mu diyesim geliyor bunu diyenlere de dalga geçiyor gibi olacağım, ayıp olur diye susuyorum
Bebeğin kaç aylık canım su veriyorsun bide her gün mü o kadar veriyonBizimde büyük tuvaletini yapmazsa 4-5 bez harcıyoruz bir günde en fazla. Ama ben bezin şişmesini beklemiyorum.idrarın rengi nasıl? Mama içiyomu? Su veriyomusun? Ben veriyorum su. 5-6 çay kaşığı.
Evet benim bebeğim de öyle yapıyor hatta çoğu kezde kahkahada atıyor uyurkenKızlar bebegi uykuda yada uykuya dalma aşamasında içli içli aglayan var mı , sesli aglama degıl de sanki boyle rüya gormus gibi falan, sebebi nedir acaba ,ruya goruyolarmı?
Biz de 12 haziran dogumluyuz. Kaç haftalık doğmuştu ? O da önemli
Kızlar bebegi uykuda yada uykuya dalma aşamasında içli içli aglayan var mı , sesli aglama degıl de sanki boyle rüya gormus gibi falan, sebebi nedir acaba ,ruya goruyolarmı?
Son 3 4 gündür bozuk canım nedense atak mi diyorlar ondan mi bilmiyorumSenin sanki gece uykulaei duzene girmisti canim yanlis mi hatirliyorum. Dedigin gibi bir de buyudukce hep anneyi istiyor Allahtan ilk cocuk valla 2. Olsa kafayi yerdim galiba
Her zaman mı böyle yapıyor bazen benimkide öyle yapıyor ama genelde kahvaltı ederken bi işim olduğunda falan uzandıruyorum yanımda bi yandan onunla konuşup işimi yapıyorum ama sıkılıyor çok fazla da durmuyorBi saniye durmuyor ki kucaktan inince. Direk basıyor çığlığı ağlamayı
Genelde görüyorum sanki tam anlayamadım yaCanım emmeden bi süre sonra oluyosa süttendir o bizde de oluyor.
Canim Kilosu az diye mamayi artirmami soylemisti doktor gunde 4 kere mama veriyorum suyuda 5 cay kasigi veriyorum günlük ,idrarin rengi acik sari duruyor bezinde , birde ben hava serinledi suyu fazla icmiyorum sutumden azmi geciyor acaba diyorumBizimde büyük tuvaletini yapmazsa 4-5 bez harcıyoruz bir günde en fazla. Ama ben bezin şişmesini beklemiyorum.idrarın rengi nasıl? Mama içiyomu? Su veriyomusun? Ben veriyorum su. 5-6 çay kaşığı.
Canim nasilsin ben sana 2 gune dogurusun diyen şahısım tabi bi ara kayboldun ceza yemistin döndüğünde doğurmuştunBen kullanıyorum yeni doğan aparatı ile
Aaa ben sana akrostis yazacagim çünkü 2 güne doğurdum reisCanim nasilsin ben sana 2 gune dogurusun diyen şahısım tabi bi ara kayboldun ceza yemistin döndüğünde doğurmuştun
Oyy kucucuk bebek ne kabusu goruyorsa kıyamam ya, aynen uyumaya devam edıyo,dua okuyorum ben de hemenEvet ben kabus gördüğünü düşünüyorum ama geçiyor sonra tekrar uykuya dönüyor
O da var :)(( ya tam ikizler burcu işte , bazen once aglıyıp ıkı sn sonra güluyo ,:))Evet benim bebeğim de öyle yapıyor hatta çoğu kezde kahkahada atıyor uyurken☺
Her zaman mı böyle yapıyor bazen benimkide öyle yapıyor ama genelde kahvaltı ederken bi işim olduğunda falan uzandıruyorum yanımda bi yandan onunla konuşup işimi yapıyorum ama sıkılıyor çok fazla da durmuyor
Genelde görüyorum sanki tam anlayamadım ya