Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde sağlık ocağının verdiğidirArkadaşlat d vitamini ne kullanıyorsunuz internette bazılarının içeriğinin temiz olmadığını gaz yaptığını okuyorum bize pedia d verdi ocean kullanan varmı ?
İkinin mor paketini kullandım canım ondan çok memnundum tesadüfen markette o vardı. Eski sürümmüş adam artık gelmeyecek natürel e tamamen geçiş yaptı dedi. Natürel in 2 si dar geldi 3 ü büyük. Kafam karışık hangisini kullansam. Mor paketin ikisi tam oluyordu.Biz 3 kullanıyrz cnm 1 hafta oldu nerdeyse bi şikayetimiz yok şükür 2 numara totosunun agzında kalıyodu cnm biraz büyük ama rahat şükür
Merhaba. Mebbiste oyle bir baslik goremedim. Acaba yonetici girisinde mi var?mebbiste mazeret izni başlığı altında izin başlama ve bitiş tarihleri var oraya bakın
Ben pedia-d kullanıyorum siz?Arkadaşlat d vitamini ne kullanıyorsunuz internette bazılarının içeriğinin temiz olmadığını gaz yaptığını okuyorum bize pedia d verdi ocean kullanan varmı ?
Bizim de oyle olduğumuz 2 günü oldu. Hic kucaktan inmiyor surekli memede hep huzursuz ağlıyor vs. Sanırım büyüme atakları. O haftalara denk geldi çünkü sizin de oyle olabilir biz de 52 günlüğüzAyni benim yavrumda oyleydi bugun bi hal oldu hic uyumuyor surekli ağlıyor 53 günlüğüz ,ne guzel duzenliydi herseyi☹
Biz ocean kullanıyoruz canımArkadaşlat d vitamini ne kullanıyorsunuz internette bazılarının içeriğinin temiz olmadığını gaz yaptığını okuyorum bize pedia d verdi ocean kullanan varmı ?
Ben de mi denesemArkadaşlarım hamak beşik kullanan var mı aranızda. Dün çarşafla salladık hemen uyudu :)) hamak beşik almayı düşünüyorum. Kullanıp memnun olan varsa fikir alırım
Ateşi yoksa ve boğulur gibi pes pese öksürmüyorsa gitmeyin derim ben .. çünkü hem ateş olmadan bişey yapılmıyor anne sütü soğuk algınlığından falan koruyucu immunglobulinler de içerdiği için, sadece burnunu açın ve emzirin deniyor hem de covid riski var ...Benim oğlusum öksürmeye başladı ablasindan geçti. Ne yapsam henüz şiddetli değil ama hastaneye gitsek mi bilemedim
Ocean kullanıyorum içeriği temiz galiba gazımız var ama neyden bilmiyorumArkadaşlat d vitamini ne kullanıyorsunuz internette bazılarının içeriğinin temiz olmadığını gaz yaptığını okuyorum bize pedia d verdi ocean kullanan varmı ?
Canım biz 2 ayı geçtik bende hala lekelenme var52 inci günde olup hala leke kan olarak gelen var mı ya normal doğum yapanlardan tam bitti diyorum sonra aynı adet gibi rengi kırmızı oluyor
3 bizede büyük cnm ama 2 de dar ben tercihimi büyükten kullandım dar kıyafetin olsa yada çamaşır rahat edemezsin öyle düşündümİkinin mor paketini kullandım canım ondan çok memnundum tesadüfen markette o vardı. Eski sürümmüş adam artık gelmeyecek natürel e tamamen geçiş yaptı dedi. Natürel in 2 si dar geldi 3 ü büyük. Kafam karışık hangisini kullansam. Mor paketin ikisi tam oluyordu.
Oğluma üçü yaptım o daha kilolu sıkıştırma olmasın diye kızım daha zayıf ona 2 numara. Dünyanın parası gitti bez mama ne zormuş ve masraflı ama paha biçilemez3 bizede büyük cnm ama 2 de dar ben tercihimi büyükten kullandım dar kıyafetin olsa yada çamaşır rahat edemezsin öyle düşündüm
Bende yanımda yatiyor sabaha kadar ve öyle de emiyor diğer cocuklarimda oyleydi45 günlük cnm gece yatarak emzirmiyrm cnm
Hamak beşik hiç güzel değil bizde bebek kollarını açıp uyuduğu için Bi köşeye toplanıyordu rahat edemiyordu hiç yatamadı bende alacaktım allahtan ablamın vardı koydum içine hep bi köşeye topluyordu bebeğiArkadaşlarım hamak beşik kullanan var mı aranızda. Dün çarşafla salladık hemen uyudu :)) hamak beşik almayı düşünüyorum. Kullanıp memnun olan varsa fikir alırım
Kan şeklinde mi canım benim aynı adet gibi ya 60 günün dolmasını bekliyorum Şafi mezhebine göre gidiyomCanım biz 2 ayı geçtik bende hala lekelenme var
Aynen yaw hele ilk ay bizim belki 10 tane bez gitmiştir bebek azar azar kaka yapıp duruyorduOğluma üçü yaptım o daha kilolu sıkıştırma olmasın diye kızım daha zayıf ona 2 numara. Dünyanın parası gitti bez mama ne zormuş ve masraflı ama paha biçilemez
Görümcem kullandı memnundu ama çocukta alışkanlık yaptı 2 yaşında hala hamakta sallanmadan uyuyamıyor tabi bütün çocuklarda böyle olacak diye bişey yokArkadaşlarım hamak beşik kullanan var mı aranızda. Dün çarşafla salladık hemen uyudu :)) hamak beşik almayı düşünüyorum. Kullanıp memnun olan varsa fikir alırım