2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Arkadaslar bir dğzen tutturdunuzmu, her gununuz farklı mu , yani şu saatlerde uyur şu saatlerde emerşu saatlerde uyanıktır gibi , bunu tam nezamanoturtcaz acaba
Hergünüm değişik hergün ayrı cümbüş düzen filan yok daha .hatta hergün bayram şu aralar elde çıngırak telde kurutma makinası sesi 🥴

Ogretmen olan arkadaslar sizlere bir sorum var da. Dogum oncesi 8 hafta iznini kullanmayip calisir raporu almistik ya. Pandemi sureciydi ama online egitime devam etmistik sonucta. Simdi biz onu ekleyebiliyor muyuz? Cunku benim 29 haziran muhtemel dogum tarihimdi. 23 agustosta 8 haftalik dogum sonrasi iznim doluyor ama dogum oncesi 5 hafta online gorev yaptigim icin eklenir mi sonrasina? Normalde ekleniyor ama online egitimle ilgili bir seyler duyan var mi acaba?
Ekleniyor diye biliyorum ben raporu verirken sormuştum eklenir demişti memur

Arkadaslar bir dğzen tutturdunuzmu, her gununuz farklı mu , yani şu saatlerde uyur şu saatlerde emerşu saatlerde uyanıktır gibi , bunu tam nezamanoturtcaz acaba
Gündüzleri cok net saatlerde düzenimiz var diyemem ama ilk doğduğundan beri gece uykusu güzel. 9 civarında uyuyup 12 1 gibi uyanıyor sonra yine 3 4 saatlik uykumuz var sonrası genelde 2 2.5 saat aralığında oluyor. Hatta son 1 haftadir kakasını da belli saatlerde yapmaya başladı :) ben özellikle aman kesin şu saatte emsin şu saatte uyumuş olsun diye düzene zorlamadim sadece gece uykusunu düzene oturtmaya calistim karanlık sessiz ortam yatağı vs ona güzel alisti ilk gününden beri

Düne kadar gazlanmayan akilli olan cocuk bugun saat ogle 2 den beri uyanik mızmız sesler cikariyor çoğu kez agliyor hala susturmaya calisyorum gaz ilacinida duzenli veriyorum niye boyle yapti bilmiyorum😒😐cok cok huzursuz bir anda oldu

Gündüzleri cok net saatlerde düzenimiz var diyemem ama ilk doğduğundan beri gece uykusu güzel. 9 civarında uyuyup 12 1 gibi uyanıyor sonra yine 3 4 saatlik uykumuz var sonrası genelde 2 2.5 saat aralığında oluyor. Hatta son 1 haftadir kakasını da belli saatlerde yapmaya başladı :) ben özellikle aman kesin şu saatte emsin şu saatte uyumuş olsun diye düzene zorlamadim sadece gece uykusunu düzene oturtmaya calistim karanlık sessiz ortam yatağı vs ona güzel alisti ilk gününden beri
Ayni benim yavrumda oyleydi bugun bi hal oldu hic uyumuyor surekli ağlıyor 53 günlüğüz ,ne guzel duzenliydi herseyi☹

BEnde öyleyim çok şükür anne sütüde alıyor bazı bebekler daha iştahlı. hiç üzülme kimseyede kulak asmam benden iyi kim bilebilirki 🤷‍♀️Bizmkilerde tam tersiydi çocuk her ağladığında kapıda ya annem ya eşim mama yapalımmı diye beliriyolardı küfür gibi geliyodu bana . İkisinede söyledm sayenizde sütüme güvenim kalmadı emzirme yerine mama vermek istiyorum dedim şimdi asla sormuyorlar yardım istersem ben istiyorum. Kibarca hatırlatmasam kafalar bi milyon 🤪
Benim komşum bana mesaj atmış gelmiş diyo mama hep pis ben çocuğuma mama vermedim bebeğin emmeseydi peki sütünde doyurmasaydı vermicek miydin mamaya neden bu kadar kötü görüyorlar anlamış değilim oysaki çoğu kişi mamayla büyüyor gayette sağlıklı bende artık çevremdekilerede ailemdekilere de kulak asmicam bebeğim gelişmese daha mi iyidir haklısın canım en iyisi öyle yapmak

Bizde 52 günlüğüz bugün hiç uyumadı neredeyse hep ayağımda salla salla bırak kalksın artık deliye döndüm ayretten daha Bi huysuzdu
Çok yipratici gercekten hala uyumadi sektirme istiyor o pozisyonda tutunca susuyor sadece onun disinda hep agliyor niye böyle yapiyorlar ya ,sanki gaz cikarmak istiyor alttan ama yapamıyor 😒

Öküz kocaya merhaba hamilelik lohusalik derken sürekli paspal olan ben bugün saçımı boyayip süslenip koca mi bekledim ne mi oldym güzel olmuş cumburlok bebeği kucağına alıp oynamaya başladı bütün gün bu ani bekleyen ben 1 dakika içinde üstümü degistim sana ne gerek süslü hanım sonra vay efendim erkekler bakımlı kadın ister hikayesi
En azından yüzüne bakıp ''sen aslında hala guzelmişsin, giderin varmış'' dememiş. .. benimki öyle demişti . Ben de gıcıklığına yeniden saldım çünkü bunu hak ediyor 😂

Oturttugumuz tek düzen gece uykusuna geçmeden önceki kolik ağlamaları 😂 bugün fark ettim ki hiçbir sıkıntısı olmasa bile aynı saatlerde ağlıyor, sırf can sıkıntısından. O yüzden önceki günler kadar üzmedi ..

Oturttugumuz tek düzen gece uykusuna geçmeden önceki kolik ağlamaları 😂 bugün fark ettim ki hiçbir sıkıntısı olmasa bile aynı saatlerde ağlıyor, sırf can sıkıntısından. O yüzden önceki günler kadar üzmedi ..
Gece uykusuna gecmeden benımkı de cok huysyzlanmaya başladı, sebebini de bılmıyorum,uykuya dalamıyor sanırım dalamadıkca aglıyor

Çok yipratici gercekten hala uyumadi sektirme istiyor o pozisyonda tutunca susuyor sadece onun disinda hep agliyor niye böyle yapiyorlar ya ,sanki gaz cikarmak istiyor alttan ama yapamıyor 😒
Benim bebeğimde öyle çok ıkınıyor ama yapamıyor oda huzursuz yapıyor yatmıyor

Benim bebeğimde öyle çok ıkınıyor ama yapamıyor oda huzursuz yapıyor yatmıyor
Bu annelerde uyku yok galiba😁bbebek ayağımda bi elim de pompa süt sagiyorum sutum yine göğsümü sertleştirdi her emdiginde boğuluyor çocuk gerçekten hakkımız ödenmez ilerde ergen irisi olduğunda umarım doğurmasaydin demez😁

Bu annelerde uyku yok galiba😁bbebek ayağımda bi elim de pompa süt sagiyorum sutum yine göğsümü sertleştirdi her emdiginde boğuluyor çocuk gerçekten hakkımız ödenmez ilerde ergen irisi olduğunda umarım doğurmasaydin demez😁
Aynen bende diyorum bu hallerimizi videoya çekip ilerde izletsek mi 😄😄

Benim oğlusum öksürmeye başladı ablasindan geçti. Ne yapsam henüz şiddetli değil ama hastaneye gitsek mi bilemedim

X