1.de bu hayallae 2.5 sene bekledim azıcık biracılık büyüyünce de uyumadı yaniBizim velette öyle ya azcık biraz çabuk büyüselerde sabaha kadar uyusalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.de bu hayallae 2.5 sene bekledim azıcık biracılık büyüyünce de uyumadı yaniBizim velette öyle ya azcık biraz çabuk büyüselerde sabaha kadar uyusalar
Canim benim bahsettiğim şey emziren anne diyeti zaten öyle ac bırakacak sütü etkileyecek bi şey değil aksine sütun kalitesini artıracak şeylerin olduğu bi diyetSüt diyeti yapıyorum ama ağır bi diyet 72 ile doğum yaptım ve suan 58.5 kiloyum. Göğüslerim ip gibi oldu resmen pompa ile sağdım azcik bi süt cıktı oturdum ağladım..
Marketten tam buğday ekmeği ile tahin helvasi alıp yedim ceviz ile, göğüslerim gayet iyi doldu.
Yani demem o ki eğer emziriyorsan lütfen diyet vs düşünme olan bebise oluyor.
5. Ay ise başlayacağım ve mesleğim gereği sportif bi vücuda sahip olmalıyım lakin hiç bisey oğlumun sütünden değerli değil
Ben dun gece ağır diyet kağıdını yırttım attım sut ürünleri dışında ne varsa sağlıklı olan hepsinden de yiyeceğim yeter ki oğlum doysun..
Cok.sukur canim valla benim bebek gece oldugunu anlayip gazlaniyor. Sanki kimsenin benim bebek kadar degil gibi geliyor bana yoksa dayanilmaz ki bu kadar uykuya. Insanliga aykiriAyy ne güzel keşke bizimkilerde 4 te gelip alsalar artık kalk uzan kalk uzan serseme döndüm hala da ayağımın üzerindedir sallıyorum uykusuzluk insanda sabır bırakmıyor ya
Valla benim de öyle ıkınma sesinden ben uyuyamıyorumCok.sukur canim valla benim bebek gece oldugunu anlayip gazlaniyor. Sanki kimsenin benim bebek kadar degil gibi geliyor bana yoksa dayanilmaz ki bu kadar uykuya. Insanliga aykiri
Hadi ya o zaman hava da bulut uykuyu unut gibi bişey diyon bana yani1.de bu hayallae 2.5 sene bekledim azıcık biracılık büyüyünce de uyumadı yani
Bizimki gece ağlamıyor hep ıkınıyor yüzünü gözünü ovup duruyor ağlasa aç anlarım ne bilim değişik Bi bebikAğladığında emziriyorum canım kilo olarak saat başı etmesine gerek yok tracy hogg un kitabında öyle diyodu
Bence sağ canım öyle ver sütü içinde bekletme daha kötü olur göğsünKızlar benim bir gogsum de fazla süt olduğundan bebek emerken çok zorlanıyor tazikli geliyor bogulunca korktum vermedim birde benim goguslerim büyükler o göğsü vermeyince acayip şekilde kitleler farkettim sert yumru şeklinde dokununca sizliyo bu normal mi
Yüzünü gözünü ovup ıkınıp acayip hareketler yapıyor bizimki de. Yanaklar kaşlar hep çizik içinde. Gözüne zarar verecek diye korkuyorum. Siz tırnakları kaç günde bir kesiyorsunuzBizimki gece ağlamıyor hep ıkınıyor yüzünü gözünü ovup duruyor ağlasa aç anlarım ne bilim değişik Bi bebik
Uzadığını gördükçe kesiyorum canım çok fazla uzamasına izin vermiyorum çünkü yüzünü maf eder yoksaYüzünü gözünü ovup ıkınıp acayip hareketler yapıyor bizimki de. Yanaklar kaşlar hep çizik içinde. Gözüne zarar verecek diye korkuyorum. Siz tırnakları kaç günde bir kesiyorsunuz
Mama olarak hangisini veriyorsunuz peki? Bende aynı şekilde ikindi vakitlerinde azalıyor galiba hep bi sıkıntı hali.. günde 2 kere falan veriyorum aptamil prosyneoCok aglamadigi muddetce mama vermiyorum. Ogleden sonrasina kadar yetiyor sukur ama aksam uzeri yetmiyor ve aglamaya basliyor o vakit veriyorum. Bazen o saatte uyudugu icin vermiyorum mamayi. Her sabah mutlaka bir kere mama veriyoruz ben uyuyorum annem baktigi icin mama vermek zorunda. InsaAllah cogalir sutum cunki tazyikli sut istiyor meme reddi olacak korkuyorum
Elini yymruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor bir kaç gündür sonra midesini bulandırıyor ellerini keşfediyor sanırım inşallah diş sancıları değildir zira büyük oğlum 4,5 aylıkken ilk dişini çıkarmıştıBebekleriniz ellerini emiyor mu ve salya bizim akıyor dik dururken özellikle kopukcuk çıkartıyor ağzıyla
Tabii canım. İnşallah büyüyüp koca adam olduklarında hepsi aynı boyda olucak. Ha önden gitmiş ha geriden gelmiş. Bana kalırsa benim bebe durur zaten şimdilerde.Evet erkek 51 cm doğdu ama bakalım gelişimine göre fark eder herhalde bizde normaliz eşimle ne kısa ne çok uzun ama senin ilk oğlan MaşAllah baya uzun doğmuş
Hipp combiotik kullaniyorum memnunum benMama olarak hangisini veriyorsunuz peki? Bende aynı şekilde ikindi vakitlerinde azalıyor galiba hep bi sıkıntı hali.. günde 2 kere falan veriyorum aptamil prosyneo
Aslinda gaz icin degil prebiyotiktir biogaia. Ben aldim kullandigim gece ishal seklinde oldu ve bagirsaklari cok calisti karin agrisi yasadik ama baya kisi cok memnun dene bence. Faydali bir damla. Sadece bize olmadi diye kullanmadimBiogaia damla kullanan varmı gaz için?
Zaten her gün kaka yapmıyor 5.gün yaptığı oldu ama şükür kiAslinda gaz icin degil prebiyotiktir biogaia. Ben aldim kullandigim gece ishal seklinde oldu ve bagirsaklari cok calisti karin agrisi yasadik ama baya kisi cok memnun dene bence. Faydali bir damla. Sadece bize olmadi diye kullanmadim
Demek ki benim iç sesim davlumbaz seninki süt sağma makinesiBizde de süt sagma makinesi hemen uyutuyo
Cok rahatsiz ediciymis benim ki ne kotu bir ic sesim varmis yazik cocugum 9 ay cektiDemek ki benim iç sesim davlumbaz seninki süt sağma makinesi
Sagdim canım 125 ml çıktı onun ekstrasi da hep akmis çok sertti benim ki de öyle içiyor ki sanki bir daha süt yok sonra korkutuyor genzine kaçıyor galiba nefesi kesiliyor pisbogazliginin sonu sürekli emmek istiyor bu bebeklerde orta yok ya tam birakiyolar yasurekli emmek istiyorlarBence sağ canım öyle ver sütü içinde bekletme daha kötü olur göğsün
Uzadıkça:)Yüzünü gözünü ovup ıkınıp acayip hareketler yapıyor bizimki de. Yanaklar kaşlar hep çizik içinde. Gözüne zarar verecek diye korkuyorum. Siz tırnakları kaç günde bir kesiyorsunuz