2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ay benim bebek de oyle guzduz bile daha deliksiz uyur ama gece oldu mu resmen anliyor ve gaz basliyor ikinip duruyor ya sallamak zorunda kaliyorum ya oynamak ya da emzirmek. Cok aglamiyorsa sık emzirmiyorum canim. 2 saate yakin ara vermeye calisiyorum cunku gece beslenmemiz eziyet gibi. Her ictigi sut gaz olarak geri donuyor bize
Bi iki yudum çekip uyuyor önünde zaten çok zor oluyor beslemek 🙄🙄 ama hep ıkınıyor

İlahii 😂😂
Benim büyük oğlanda uzun 58 cm doğmuştu. Yenidoğan için aldığım hiç birşeyi giydirememiştim net hatırlıyorum. Bu bebem 52 cm doğdu. Baba geninde boşnaklık var onun etkisidir belkide bilemiyorum. Bir de kız bebek. Erkek bebek farkeder. Erkekmi beben?
Evet erkek 51 cm doğdu ama bakalım gelişimine göre fark eder herhalde bizde normaliz eşimle ne kısa ne çok uzun 😅 ama senin ilk oğlan MaşAllah baya uzun doğmuş

Ates kacken verdi calpol , ben de versemmi vermesem mi diye dusunuyorum hala . Neden malesef dedın zararlımı
Ilac kullanmayi sevmedigim icin dedim canim ama atesi 37 olmustu yuksek degildi yukselmeye baslamisti. Ben atesinden ziyade cok huzursuz oldu diye verdim hic durmuyordu. Verdim biraz gecti durdu sukur. Atesi de yukselmedi zaten

Bi iki yudum çekip uyuyor önünde zaten çok zor oluyor beslemek 🙄🙄 ama hep ıkınıyor
Aynen canim 2 den sonra benim de oyle oluyor. Azicik icip uyuyor gazini cikartamiyorum. Sonra gazdan uyaniyir tam gazini cikariyorum bu defa meme istiyor. Boyle boyle sabahi ediyoeuz ama sabrim kalmadi gibi ya gercekten sabir tasi olsa catlar bu gece uykularina. 4.30 gibi annemin gelip bakmasini bekliyorum ben uyumaya gidiyorum baska odaya yoksa deliydim su an😂

Spor yapan ya da diyet yapan var mı kızlar
Süt diyeti yapıyorum ama ağır bi diyet 72 ile doğum yaptım ve suan 58.5 kiloyum. Göğüslerim ip gibi oldu resmen pompa ile sağdım azcik bi süt cıktı oturdum ağladım..
Marketten tam buğday ekmeği ile tahin helvasi alıp yedim ceviz ile, göğüslerim gayet iyi doldu.
Yani demem o ki eğer emziriyorsan lütfen diyet vs düşünme olan bebise oluyor.
5. Ay ise başlayacağım ve mesleğim gereği sportif bi vücuda sahip olmalıyım lakin hiç bisey oğlumun sütünden değerli değil
Ben dun gece ağır diyet kağıdını yırttım attım sut ürünleri dışında ne varsa sağlıklı olan hepsinden de yiyeceğim yeter ki oğlum doysun..

Biz de bugun asimizi olduk. Atesi hafif yukselmeye baslayinca cok huzursuzlandi. Cok aglayip susuyordu meme istemiyordu ben de calpol verdim malesef. Simdi daha iyi sukur. Gece neler bekliyor bilmiyorum😁
Aşıdan önce bazıları calpol veriyor ateş yapmasın diye
Ilk oğlumda hiç denemedim böyle birşey ama varsa doğruluk payı yapayım miniğime
Cuma günü malum asi var

Aşıdan önce bazıları calpol veriyor ateş yapmasın diye
Ilk oğlumda hiç denemedim böyle birşey ama varsa doğruluk payı yapayım miniğime
Cuma günü malum asi var
Bana da once ver dediler ama belki rahat geciririz diye calpol vermedim. 4 saat sonra cok huzursuzlaninca verdim atesi yeni yeni yukselmeye baslamisti. Bence sen de bekle belki rahat gecirecek. Olmazsa verirsin sonradan

Kızlar benim bir gogsum de fazla süt olduğundan bebek emerken çok zorlanıyor tazikli geliyor bogulunca korktum vermedim birde benim goguslerim büyükler o göğsü vermeyince acayip şekilde kitleler farkettim sert yumru şeklinde dokununca sizliyo bu normal mi

Kızlar benim bir gogsum de fazla süt olduğundan bebek emerken çok zorlanıyor tazikli geliyor bogulunca korktum vermedim birde benim goguslerim büyükler o göğsü vermeyince acayip şekilde kitleler farkettim sert yumru şeklinde dokununca sizliyo bu normal mi
O sertlikler mastit brlirtisi, sağ bence bosalt

Aynen canim 2 den sonra benim de oyle oluyor. Azicik icip uyuyor gazini cikartamiyorum. Sonra gazdan uyaniyir tam gazini cikariyorum bu defa meme istiyor. Boyle boyle sabahi ediyoeuz ama sabrim kalmadi gibi ya gercekten sabir tasi olsa catlar bu gece uykularina. 4.30 gibi annemin gelip bakmasini bekliyorum ben uyumaya gidiyorum baska odaya yoksa deliydim su an😂
Ayy ne güzel keşke bizimkilerde 4 te gelip alsalar artık kalk uzan kalk uzan serseme döndüm hala da ayağımın üzerindedir sallıyorum uykusuzluk insanda sabır bırakmıyor ya 🙄🙄

Süt düğümlenir çok bekleme ateş ve titreme yapar antibiyotiğe kadar gider. Süt sağma yla boşalt iyice

Hanımlar gece bebeklerinizi nasıl besliyorsnuz saat mı tutuyorsunuz yoksa ne zaman ağlamışlarsa mı benim bebek ağlamıyor ama sürekli Bi ıkınma Bi kıbırdama yapıyor bende saat olarak hareket ediyorm
Ağladığında emziriyorum canım kilo olarak saat başı etmesine gerek yok tracy hogg un kitabında öyle diyodu

X