- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
31 agustos 9+5 olmasi lazimdi gec dollenme saniyoduk hcg artislarim iyi gidince umitlenmistikCanım sat kaçtı senin. Kaç olması lazım yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31 agustos 9+5 olmasi lazimdi gec dollenme saniyoduk hcg artislarim iyi gidince umitlenmistikCanım sat kaçtı senin. Kaç olması lazım yani
Bu 2.doktor 9+5 olmaliydi umudum yok artikCok üzüldüm inşallah mucizen gelir haftaya, şuan kaç haftaliksin acaba? Başka bir doktora daha gözük istersen
Karindan goremedi alttanda gorulmedi bossNasıl olur ama ya alttan mı baktı
Canım beta hcg degerınle ılgılı olabılır mı ? Şuan degerın kaç ölculdu mu ?Karindan goremedi alttanda gorulmedi boss
Benim iki seferdir karından bakılıyor ilkte kese karından görünmezse vajinal olarak bakılıyor canım.Kızlar kese ve kalp atımına karından mı bakıyor dr ? Kalp atımı videosu anını çektınız mı yada verıyor mu ?
Üzüldüm valla ben de hayırlısı olsun inşallah hakkındaBu 2.doktor 9+5 olmaliydi umudum yok artik
Gecen hafta persembe 6000 di en sonCanım beta hcg degerınle ılgılı olabılır mı ? Şuan degerın kaç ölculdu mu ?
Doktor değiştirdinmi hiç. Yada alttan baktılar mı31 agustos 9+5 olmasi lazimdi gec dollenme saniyoduk hcg artislarim iyi gidince umitlenmistik
Hamileliğimiz aynı dönem. Bence panik yapma. Benim doktorum o konuda çok iyi 8 haftadan önce kalbi dinlemedi. Ayrıntılı ultrasona girmeden 2 li test yapılmadan bilinmez ki. 12. Haftada yapılıyor.Sağol canım inşallah yanılmıştır doktor. Olmadı başka doktora da giderim
Canım sakin ol. Alttan ultrasona baktırdın mı ? Benim de gözükmemişti.Bebegim gorunmedi kizlar yani bebek falan yok yolk sacta yok kese bos
Bir hafta bekliycez haftaua gorunmezsr kurtajla alicaklar
Tabiki öyle ama ogururken bebeğime zararı olur mu diye çok soranlar olmuş onun için söyledim .yani bulantısı olanlar endişelenmesin diyeİlk hamileliğimde gram bulantım olmadı. Çok sağlıklı bir kızım var çok şükür. Şimdide yok. Herkeste durum değişiyor. Şimdi bulantısı olmayanlar endişe edebilir. Sanki. Herkesin hamileliği bebeği kendine özel durumlar değişkendir.
Bakti canim bisi yokCanım sakin ol. Alttan ultrasona baktırdın mı ? Benim de gözükmemişti.
Degistirdim 2.bu alttanda bakdiDoktor değiştirdinmi hiç. Yada alttan baktılar mı
Evt biraz ilerlemiş hafta olarak, çok zor bir durum, herşeyin hayırlısı, bu da senin imtihanın, inşallah yeniden sağlıklı bir şekilde bebiş sahibi olursunBu 2.doktor 9+5 olmaliydi umudum yok artik
Kesinlikle canim hamilelik gunlugude yaptim yaziyorum cok guzel oluyorÇOk mantıklı canım inşallah o anı hep yaşamak
Insallah canim Hayirlisi olsun bunada sukur napayim kizimin cani sagolsun o benim gucumEvt biraz ilerlemiş hafta olarak, çok zor bir durum, herşeyin hayırlısı, bu da senin imtihanın, inşallah yeniden sağlıklı bir şekilde bebiş sahibi olursun
Bana da dinletmedi sesi kan akımı var dedi ekrandan gösterdi hatta ben dedim zararlı diye mi dinleyemiyoruZ evet dediBende bugün doktora gittim kalp atışını duyayım diye kadın doktor baktı ultrasondan ben kalp sesi dinletmiyorum sağlıklı bulmuyorum dedi..ekranı çevirdi gösterdi bak bu kalbi atıyor diye 12sinde başka doktora gidicem zaten çok sık gitmiyorum doktora ultrasonada girmiyorum yani kalbini duymak istiyor insan
Cok uzuldum canim insallah gorunur haftayaBebegim gorunmedi kizlar yani bebek falan yok yolk sacta yok kese bos
Bir hafta bekliycez haftaua gorunmezsr kurtajla alicaklar
Bende dusuk yaptigimda en buyuk dayanagim kizim olmustu, Onlar iyiki varlar, Rabbim çocuklarımıza sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin insallah, hep birlikte yaşamayı nasip etsin bizlereInsallah canim Hayirlisi olsun bunada sukur napayim kizimin cani sagolsun o benim gucum
Insallah canim umudum yok ama bekliycem yinedeCok uzuldum canim insallah gorunur haftaya
Aynen canim aminn insallahBende dusuk yaptigimda en buyuk dayanagim kizim olmustu, Onlar iyiki varlar, Rabbim çocuklarımıza sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin insallah, hep birlikte yaşamayı nasip etsin bizlere