2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Sağol canım😊 inşallah yanılmıştır doktor. Olmadı başka doktora da giderim
Hamileliğimiz aynı dönem. Bence panik yapma. Benim doktorum o konuda çok iyi 8 haftadan önce kalbi dinlemedi. Ayrıntılı ultrasona girmeden 2 li test yapılmadan bilinmez ki. 12. Haftada yapılıyor.

İlk hamileliğimde gram bulantım olmadı. Çok sağlıklı bir kızım var çok şükür. Şimdide yok. Herkeste durum değişiyor. Şimdi bulantısı olmayanlar endişe edebilir. Sanki. Herkesin hamileliği bebeği kendine özel durumlar değişkendir. 😉
Tabiki öyle ama ogururken bebeğime zararı olur mu diye çok soranlar olmuş onun için söyledim .yani bulantısı olanlar endişelenmesin diye😊

Bende bugün doktora gittim kalp atışını duyayım diye kadın doktor baktı ultrasondan ben kalp sesi dinletmiyorum sağlıklı bulmuyorum dedi..ekranı çevirdi gösterdi bak bu kalbi atıyor diye🤦🏻‍♀️ 12sinde başka doktora gidicem zaten çok sık gitmiyorum doktora ultrasonada girmiyorum yani kalbini duymak istiyor insan

Evt biraz ilerlemiş hafta olarak, çok zor bir durum, herşeyin hayırlısı, bu da senin imtihanın, inşallah yeniden sağlıklı bir şekilde bebiş sahibi olursun
Insallah canim Hayirlisi olsun bunada sukur napayim kizimin cani sagolsun o benim gucum

Bende bugün doktora gittim kalp atışını duyayım diye kadın doktor baktı ultrasondan ben kalp sesi dinletmiyorum sağlıklı bulmuyorum dedi..ekranı çevirdi gösterdi bak bu kalbi atıyor diye🤦🏻‍♀️ 12sinde başka doktora gidicem zaten çok sık gitmiyorum doktora ultrasonada girmiyorum yani kalbini duymak istiyor insan
Bana da dinletmedi sesi kan akımı var dedi ekrandan gösterdi hatta ben dedim zararlı diye mi dinleyemiyoruZ evet dedi

Cok uzuldum canim insallah gorunur haftaya
Insallah canim umudum yok ama bekliycem yinede
Bende dusuk yaptigimda en buyuk dayanagim kizim olmustu, Onlar iyiki varlar, Rabbim çocuklarımıza sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin insallah, hep birlikte yaşamayı nasip etsin bizlere🤲🏻
Aynen canim aminn insallah
Cocuk elbet yine yapilir rabbim onlarin yokluguyla sinamasin gerisi bos 🙏

X