2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bugün bende hastanedeydim. Her şey olması gerektiği gibi dedi doktor fakat bebeği tam göremedik kesede e kalp atışı filanda hiç konuşmadık bile. 10 gün sonra tekrar gel dedi. 18 eylül sat. Bana yakın olanlar normal mi bu şimdi
Normal merak etme. Bazı doktorlar 8 haftadan önce dinlemiyor. Benim doktorum dinlemedi mesela. 8. Haftada dinledi.

Bugün bende hastanedeydim. Her şey olması gerektiği gibi dedi doktor fakat bebeği tam göremedik kesede e kalp atışı filanda hiç konuşmadık bile. 10 gün sonra tekrar gel dedi. 18 eylül sat. Bana yakın olanlar normal mi bu şimdi
Benimde Sat 17 Eylül canım. Hepsini gördük sadece ben kilolu olduğum için sene hafta alttan duyduğumuz kalp atışını bu hafta üstten az duyduk.

Benimde normalde 18 eylül geçen hafta gittiğimde 3 gün fark ediyordu sadece kese vardı. 10 gün sonra gel demişti ama haftaya kendi doktoruma randevu aldım bakalım o zaman daha netlesir biseyler 8.hafta olucak insallah

0.9 cm dedi doktor 😍

Eklentiler

• IMG_20191107_112610.jpg
    IMG_20191107_112610.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 64
Cinsiyeti ilk belli olacaklardan birisin🤩
Eminim en sonlardan biri olurum burda çok geç söylüyorlar cinsiyeti :)) aralıkta türkiye ye gideceğim belki o zaman baktırırım istanbul da :) içime de hiç birşey doğmuyor tüm hamilelerin içine doğan bir şeyler var :)

Canım evet ben sana söylemiştim maalesef daha çok başını yakacaklar oturum yüzünden. Çocuk doğunca kreşidir okuludur hastanesidir hepsi problem oluyor duyduklarımdan biliyorum. Eskiden böyle değilmiş ama artık çok katılar. Acil çöz o işi. Eşin fransız vatandaşıysa nispeten daha rahat edersin benim eşim fransız vatandaşı ama ben de gelirken en baştan hem iş için hem de oturumla geldiğim için problem yaşamadım ama yaşayan çok duydum. Eğer oturumun yoksa ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyorsun maalesef...
EVet tabi doktor ya da ebe sadece danışmanlık yapıyor. Kan tahlili verdiyse yarın sabah laboratuvara git ona randevu gerekmez ama sabah git. Bugün de ultrason için laboratuvarlar var onlardan birinden randevu al 1 hafta sonraya ancak verirler maalesef...
Mrb canım gittim kan falan verdim ultrasona girdim bugün doktor kalp atışını dinlettirmedi uc hafta sonra gel deri

Hayırlı haberlerini duyarız inşallah. Benimki önce üstten bakıyor olmazsa alttan bakıyor. Bu hafta üstten baktı görünce hiç alttan bakmadı. Çok heyecanlı ama stresli bir süreçmiş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Amin canım ınsallah Allah hepımızın hamileliğini saglıkla tamamına erdirsin,saglıkla kucagımıza alalım 🙏

Bende bugün doktora gittim kalp atışını duyayım diye kadın doktor baktı ultrasondan ben kalp sesi dinletmiyorum sağlıklı bulmuyorum dedi..ekranı çevirdi gösterdi bak bu kalbi atıyor diye🤦🏻‍♀️ 12sinde başka doktora gidicem zaten çok sık gitmiyorum doktora ultrasonada girmiyorum yani kalbini duymak istiyor insan
Aynen canım kalbini de duymak istiyoruz dediğin gibi benim doktorum hep dinletiyor ama zararlıymış gerçekten bir kere yine neyse de her gittiğimde dinletiyor bakalım yarın randevum sabah dua edin kızlar🙏

Merhaba hanımlar. Ne güzel haberler gelmiş pıt pıtlar duyulmuş. Bizim gelinin durumu hala belli değil. Salı günü biraz kanaması olmuş. Hemen doktora gitmiş. Doktor alttan bakmış. Gelişim yok bebekte yok demiş. P tesi gel kürtaja demiş. Bizim gelin de başka bir hastaneye gitmiş. Ordaki doktor kese düzgün kordon var demiş. Haftaya tekrar bakalım demiş. Aklı iyice karıştı. Kesenin ölçüsü yine yok.
Nedense ölçmüyorlar keseyi. Sat 20 eylül. Buna göre 7.hafta olması lazım. 5 haftalık demiş. Geçen haftada gittiğinde 5 haftalık demişlerdi.. ultrason görüntülerini yüklüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20191107-224958_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20191107-224958_WhatsApp.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20191107-224930_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20191107-224930_WhatsApp.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba hanımlar. Ne güzel haberler gelmiş pıt pıtlar duyulmuş. Bizim gelinin durumu hala belli değil. Salı günü biraz kanaması olmuş. Hemen doktora gitmiş. Doktor alttan bakmış. Gelişim yok bebekte yok demiş. P tesi gel kürtaja demiş. Bizim gelin de başka bir hastaneye gitmiş. Ordaki doktor kese düzgün kordon var demiş. Haftaya tekrar bakalım demiş. Aklı iyice karıştı. Kesenin ölçüsü yine yok.
Nedense ölçmüyorlar keseyi. Sat 20 eylül. Buna göre 7.hafta olması lazım. 5 haftalık demiş. Geçen haftada gittiğinde 5 haftalık demişlerdi.. ultrason görüntülerini yüklüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
Belki geç döllenmiştir beklesin bakalım inşallah güzel haberler alırsınız durumu bizimle de paylaşın

Aynen canım kalbini de duymak istiyoruz dediğin gibi benim doktorum hep dinletiyor ama zararlıymış gerçekten bir kere yine neyse de her gittiğimde dinletiyor bakalım yarın randevum sabah dua edin kızlar🙏
Bende 12sine aldım ilk gittiğim doktora o dinletir ki zaten bende öyle herzaman ultrason taraftarı değilim bişey olmadığı sürece..hadi güzel haberler alman dileğiyle canımm 🤗🤗 çok güzeldi bebeğim kalbi atıyordu gösterdi çok duygulandım🤗🤗

canim biraz daha beklesin zaten bebek tutunamiyorsa kendi kanamayla birlikte basliyor dusuk olmaya benimde 3 ay once ayni seylee geldi basima 7+6 da birden kanamam basladi 1 gece yattim hastanede ertesi gun bebek 5 haftada kalmis gelismemis oyuzden vucut atmaya calisiyor diye kurtaj oldum ama acele etmemek en guzeli belki gec dollenme vardir . Allah ne yazdiysa o oluyor sukur suan tekrar hamileyim ben unuttum üzüntümü cektigim acilari

merhaba hanımlar bende dün doktora gittim kalp atımı için doktor bana da dinletmedi ama kalp atımı var dedi .gebelikte cok sık ultrasona girmek çok iyi degil yurt dışında her 3 aylık dönemlerde 1 er kez ancak bakılıyor sırf kendinizde duymak için bebeginizi zararlı ışınlara maruz birakmayin derim doktor iyi değil duyman diyorsa iyi değildir biraz teslimiyetçi olmak lazim

Kesede oluşum görebildiniz mi ? Ben bakıyorum bakıyorum hiç bişey anlamıyorum. Pregestron iğne vurulmuş kanama başlayınca. Zaten günde 3 kere pregestron içiyordu. Kanama şuan yok. Günde 3 kere hapı bıraktırmış. Fitil olarak 1 kere vermiş

X