2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Benım dr da alttan bakıomus galiba. Yarın kese randevum var kızlar dua edin 🙏
Hayırlı haberlerini duyarız inşallah. Benimki önce üstten bakıyor olmazsa alttan bakıyor. Bu hafta üstten baktı görünce hiç alttan bakmadı. Çok heyecanlı ama stresli bir süreçmiş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bugün bende hastanedeydim. Her şey olması gerektiği gibi dedi doktor fakat bebeği tam göremedik kesede e kalp atışı filanda hiç konuşmadık bile. 10 gün sonra tekrar gel dedi. 18 eylül sat. Bana yakın olanlar normal mi bu şimdi

Bugün bende hastanedeydim. Her şey olması gerektiği gibi dedi doktor fakat bebeği tam göremedik kesede e kalp atışı filanda hiç konuşmadık bile. 10 gün sonra tekrar gel dedi. 18 eylül sat. Bana yakın olanlar normal mi bu şimdi
Benimde sat 16 eylul canim nasil yani bebgimi goremedniz? Alttan mi bkti?

Benim 22 eylül sat bende göremedim kesen kac mm

BEN fransa da olduğum için muhtemelen haklarımız farklıdır örneğin burada 40 saatten fazla çalışmak herkese yasak. Bu da günde 7 saat max ediyor. ama evet paylaşalım tabi :) 10 haftaya bugün girdik biz. 2 hafta sonra ilk trimester bitiyor, detaylı ultrason olacak. İple çekiyorum:)
Cinsiyeti ilk belli olacaklardan birisin🤩

X