- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
Seni okuyunca brnde yaptım 1 mil ve korsemi taktım:))Kizlar gaza geldim ben de1 mil Leslie yaptim korsemi de taktim. Bakalim sıkılasacak miyim. 2,5 kilom tek kaldi aslinda ve onu veririm zaten ama bingil bingil bir gobege sahibim ve kalin gozukuyorum. InsaAllah iyi olur
Brnde basen cok ya , nasılkuculcek bılmem ,hamıleyken basen ucmuşş:))Kizlar gaza geldim ben de1 mil Leslie yaptim korsemi de taktim. Bakalim sıkılasacak miyim. 2,5 kilom tek kaldi aslinda ve onu veririm zaten ama bingil bingil bir gobege sahibim ve kalin gozukuyorum. InsaAllah iyi olur
6700 müHerkese selammsabahtan yoğunduk. Kalça ultrasonu çektirdik bir sorun yok şükür Doktorumuza gittik rutin kontrol herşey yolunda 66 cm 6700 gr olmuş. Mamaya gerek yok dedi doktor ama bazen hiç bırakmıyo memeyi süt kalmıyo memede mecbur tekrar acıkınca mama vermek zorunda kalıyorum. Sağlık ocağına gittik aşılarımızı olmaya verem için 26 sına gün verdiler. Diğer 2 aşıyı yaptılar. Ben daha aşı olmadan ağladığım için :)) babası beni içeri almadı o durdu yanında. Ebelerde çok beğendi gelişimini onlarda mamaya ihtiyaç yok dedi. Verme dedi. Çok ağladı kaskatı kesildi sesini duydum dışardan. Şimdi eve geldik hemen emdi uyudu. Ateş ve huzursuzluk yok şimdilik umarım sorunsuz atlatırız
Maşallah cnm kaç günlük bebişinHerkese selammsabahtan yoğunduk. Kalça ultrasonu çektirdik bir sorun yok şükür Doktorumuza gittik rutin kontrol herşey yolunda 66 cm 6700 gr olmuş. Mamaya gerek yok dedi doktor ama bazen hiç bırakmıyo memeyi süt kalmıyo memede mecbur tekrar acıkınca mama vermek zorunda kalıyorum. Sağlık ocağına gittik aşılarımızı olmaya verem için 26 sına gün verdiler. Diğer 2 aşıyı yaptılar. Ben daha aşı olmadan ağladığım için :)) babası beni içeri almadı o durdu yanında. Ebelerde çok beğendi gelişimini onlarda mamaya ihtiyaç yok dedi. Verme dedi. Çok ağladı kaskatı kesildi sesini duydum dışardan. Şimdi eve geldik hemen emdi uyudu. Ateş ve huzursuzluk yok şimdilik umarım sorunsuz atlatırız
Bugün 65. Günümüz. Bizde ısırmamak için zor tutuyoruz kendimizi :) Sağol canım. Sizde kolaycacık atlatın inşallah6700 mümasallah kac gunluksunuz , mıncırnalık ozaman senin kuzu , hadi gecmıs olsun
65 günlük canım. Ama duruşu tavrı sanırsın 5 aylık dana :))Maşallah cnm kaç günlük bebişin
Isır ısır içinde kalır , Benim yerime de ısır,Bugün 65. Günümüz. Bizde ısırmamak için zor tutuyoruz kendimizi :) Sağol canım. Sizde kolaycacık atlatın inşallah
Ben sordum bugün ultrason çektirdiğimiz doktora. Kangurudaki duruşu zaten kalça çıkığında tedavi için kullanıyoruz. Sorun olmaz ama siz yinede doktorunuza danışın dedi. Doktora sormayı unuttum :)Arkadaşlar kanguru kullanan var mı eşim çok istiyor ben erken diye düşünüyrm havalarda çok sıcak zaten bizimki yarın 40 olucak inşallahdüşüncelerinizi alabilir miyim lütfen
Uyansın da ısırıyım çok canım çektiiIsır ısır içinde kalır , Benim yerime de ısır,amin ınsallah canım
Kalça ultrasonu iki aylıkken mi çekiliyor canımHerkese selammsabahtan yoğunduk. Kalça ultrasonu çektirdik bir sorun yok şükür Doktorumuza gittik rutin kontrol herşey yolunda 66 cm 6700 gr olmuş. Mamaya gerek yok dedi doktor ama bazen hiç bırakmıyo memeyi süt kalmıyo memede mecbur tekrar acıkınca mama vermek zorunda kalıyorum. Sağlık ocağına gittik aşılarımızı olmaya verem için 26 sına gün verdiler. Diğer 2 aşıyı yaptılar. Ben daha aşı olmadan ağladığım için :)) babası beni içeri almadı o durdu yanında. Ebelerde çok beğendi gelişimini onlarda mamaya ihtiyaç yok dedi. Verme dedi. Çok ağladı kaskatı kesildi sesini duydum dışardan. Şimdi eve geldik hemen emdi uyudu. Ateş ve huzursuzluk yok şimdilik umarım sorunsuz atlatırız
Verem aşısı iki aylıkken yapılmıyor mu bize de 2 ay Bi haftalık olunca gün verdiler6700 mümasallah kac gunluksunuz , mıncırnalık ozaman senin kuzu , hadi gecmıs olsun
Benim basenlerim normalde de yok canim ama gobekte simidim olustuBrnde basen cok ya , nasılkuculcek bılmem ,hamıleyken basen ucmuşş:))
Evet en son 1 aylıkken aşı için gittiğimizde 2 aylık aşısına gelirken kalça ultrasonu çektirip getirin demişlerdi.Kalça ultrasonu iki aylıkken mi çekiliyor canım
Bize hiç öyle bişey demediler yaEvet en son 1 aylıkken aşı için gittiğimizde 2 aylık aşısına gelirken kalça ultrasonu çektirip getirin demişlerdi.
Bizden özellikle istediler. Bir sorunmu var dedim. Herkesten istiyoruz dediler. Ultrasonu çeken doktorda sağlık ocakları istiyolar dedi.Bize hiç öyle bişey demediler ya
Eşim dün gitti ikinci ay için gün almaya hiç bahsetmemişler çok sorumsuz Bi sağlık ocağı zaten hiç arayıp sordukları yokBizden özellikle istediler. Bir sorunmu var dedim. Herkesten istiyoruz dediler. Ultrasonu çeken doktorda sağlık ocakları istiyolar dedi.